Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση οπαδών του ΠΑΟΚ στα γραφεία Καλαφάτη και Ράπτη

Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση οπαδών του ΠΑΟΚ στα γραφεία Καλαφάτη και Ράπτη Facebook Twitter
3

Παρέμβαση στο πολιτικό γραφείο του γραμματέα της Κ.Ο της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτή Θεσσαλονίκης, Σταύρου Καλαφάτη πραγματοποίησαν οπαδοί του ΠΑΟΚ λίγο μετά τις 5.30 το απόγευμα.

Ειδικότερα, ομάδα ατόμων μπήκε στο κτίριο που βρίσκεται το γραφείο του κ. Καλαφάτη στα Λαδάδικα, έγραψαν συνθήματα στους τοίχους έξω από το γραφείο και πέταξαν τρικάκια με συνθήματα κατά του πρωθυπουργού και του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη. Σημειώνεται ότι την ώρα εκείνη το γραφείο ήταν άδειο.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας, που μπλόκαραν τα άτομα στη συμβολή των οδών Τσιμισκή με Κατούνη. Σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών ΜΜΕ η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές.

Ακόμα, μικρή ομάδα οπαδών βρέθηκε έξω από το γραφείο της Έλενας Ράπτη στην οδό Εγνατία στο ύψος της Καμάρας και αφού φώναξαν συνθήματα αποχώρησαν.

Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση οπαδών του ΠΑΟΚ στα γραφεία Καλαφάτη και Ράπτη Facebook Twitter
Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση οπαδών του ΠΑΟΚ στα γραφεία Καλαφάτη και Ράπτη Facebook Twitter
Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση οπαδών του ΠΑΟΚ στα γραφεία Καλαφάτη και Ράπτη Facebook Twitter

Με πληροφορίες από Voria / Thestival

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολιτική αυθαίρετων απελάσεων και συστηματικές κρατήσεις μεταναστών στην Ελλάδα καταγγέλλει η RSA

Ελλάδα / Πολιτική αυθαίρετων απελάσεων και συστηματικές κρατήσεις μεταναστών στην Ελλάδα καταγγέλλει η RSA

Αύξηση κρατήσεων και απελάσεων μεταναστών στην Ελλάδα το 2024, παρά τις αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητα και τη νομιμότητα της συγκεκριμένης πρακτικής
LIFO NEWSROOM
ΚΙΣΕ για τη ματαίωση εκδήλωσης: «Η ελληνική κοινωνία δεν θα επιτρέψει στον αντισημιτισμό να απλώσει τα πλοκάμια του»

Ελλάδα / ΚΙΣΕ για τη ματαίωση εκδήλωσης: «Η ελληνική κοινωνία δεν θα επιτρέψει στον αντισημιτισμό να απλώσει τα πλοκάμια του»

«Οι εκθέσεις βιβλίου αποτελούν χώρους ελεύθερου διαλόγου και ανταλλαγής ιδεών», επισημαίνει το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος 
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια