ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Θεσσαλονίκη: Η καθηγήτρια του ΕΠΑΛ μιλά για τον τραμπουκισμό από μαθητή

Θεσσαλονίκη: Η καθηγήτρια του ΕΠΑΛ μιλά για τον τραμπουκισμό από μαθητή Facebook Twitter
1

«Είμαι εκπαιδευτικός, δείχνω το δρόμο» απαντά η καθηγήτρια του ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης για την πρωτοφανή επίθεση που δέχτηκε από μαθητή της που έγινε γνωστή από το βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.


Μετά το σάλο που προκλήθηκε από το επίμαχο βίντεο η καθηγήτρια μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN είπε ότι «με τα παιδιά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Μέσα σε μια αίθουσα διδασκαλίας πρέπει να είμαστε σαν σε εκκλησία».


Όσο για το πώς κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία της μπροστά τον μαινόμενο μαθητή η ίδια πρόσθεσε ότι «ακόμη και να τα παιδιά δεν κάνουν ησυχία μέσα στην τάξη, εγώ πρέπει να είμαι ψύχραιμη. Είμαι εκπαιδευτικός δείχνω τον δρόμο. Δεν μπορεί εγώ που δείχνω τον σωστό δρόμο να παραβιάζω κανόνες και αρχές. Για τα υπόλοιπα θα ενημερώσω και θα ενημερωθώ από τους αρμόδιους φορείς για το πως θα κινηθώ».

 


Υπενθυμίζεται ότι μετά από την έκταση που έλαβε η υπόθεση, και ενώ η υπουργός είχε ζητήσει έρευνα για το περιστατικό, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Αλέξανδρος Κόπτσης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό FM 100, διευκρίνισε πως το βίντεο είναι περσινό και ο μαθητής τιμωρήθηκε με αποβολή τον Ιανουάριο του 2019. Όπως είπε ο ίδιος, οι Περιφερειακοί Διευθυντές πληροφορήθηκαν για το περιστατικό από ιστοσελίδα και στη συνέχεια επιβεβαίωσαν ότι το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη πέρσι τον Ιανουάριο και οι ποινές έχουν επιβληθεί στο μαθητή.

Ελλάδα
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Η δασκαλα δειχνει το δρομο (προσπαθει τουλαχιστον), αλλα δε νομιζω ο πιτσιρικας να μεινει σε αυτον για πολυ. Τετοιες περιπτωσεις θελουν πιο δραστικα μετρα, για να αποτρεψουν στο μελλον παρομοιες ελεεινες συμπεριφορες απο τετοιους ψευτομαγκες