Ο Αλέξης Γεωργούλης απαντά για το Your Face Sounds Familiar: Θα παντρέψω την πολιτική με την τέχνη

Ο Αλέξης Γεωργούλης απαντά για το Your Face Sounds Familiar: Θα παντρέψω την πολιτική με την τέχνη Facebook Twitter
11

H συμμετοχή του Αλέξη Γεωργούλη στο Your Face Sounds Familiar έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια στην Ελλάδα και ο ηθοποιός - ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απαντά τώρα για την επιλογή του να κάτσει σε μία από τις καρέκλες των κριτών. 

«Δεν πιστεύω ότι θα πρέπει να αλλάξω την προηγούμενη με την ιδιότητα τώρα, αλλά να την εξελίξω, προσπαθώ να παντρέψω την πολιτική με την τέχνη», είπε χαρακτηριστικά ο Έλληνας ευρωβουλευτής μιλώντας στο STAR, προσθέτοντας πως ως ευρωβουλευτής δουλεύει περισσότερο για λιγότερα χρήματα. Οι μηνιαίες απολαβές του Αλέξη Γεωργούλη ανέρχονται στα 20.000 ευρώ αλλά όπως σχολιάζει ο ίδιος: «Δεν θα πω ότι είναι ευκαταφρόνητος ο μισθός του ευρωβουλευτή, απλώς δουλεύω περισσότερο και ίσως να βγάζω λίγο λιγότερα».

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία για την δραστηριότητά του στο ευρωκοινοβούλιο, που επικαλείται ο τηλεοπτικός σταθμός Star, από τότε που εξελέγη ευρωβουλευτής, ο Αλέξης Γεωργούλης έχει μιλήσει τέσσερις φορές στην ολομέλεια και έχει συνυπογράψει 8 ψηφίσματα γενικού περιεχομένου. Είναι μέλος σε δύο επιτροπές, αναπληρωματικό μέλος σε ακόμη τέσσερις και έχει υποβάλει 8 ερωτήσεις. 

Σε ό,τι αφορά τις επικρίσεις, ο κ. Γεωργούλης κάνει λόγο για «κανιβαλισμό» και σχολιάζει πως έχει αναπτύξει «αντισώματα» στο μπούλινγκ και στο τρολάρισμα. Σύμφωνα με τον κώδικα δεοντολογίας του ευρωκοινοβουλίου, θα πρέπει να δηλώσει στις αρμόδιες υπηρεσίες την συμμετοχή του ως κριτής σε τηλεοπτικό ριάλιτι. 

 

Οι κριτές και οι παίκτες του YSFM είχαν ανακοινωθεί πριν λίγες ημέρες στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, με τους δημοσιογράφους του καναλιού να ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχει κανένα θεσμικό κώλυμα στην συμμετοχή του ριάλιτι. 

 
Πολιτική
11

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

10 σχόλια
Αν τα 20.000€ το μήνα, λέει, ότι είναι λιγότερα από όσα έβγαζε, πού σκατά δούλευε στην Ελλάδα και έβγαζε παραπάνω;! Πέρυσι ήταν και πάλι κριτής εκεί που θα είναι και τώρα, οκ, αλλά μόνο αν έπαιρνε τόσα ανά εκπομπή -στο σύνολο κάνουν 11 ή 12 αναλόγως-, θα αλήθευε μάλλον αυτό που λέει. Κατά τ'άλλα, εξ αρχής είχε δείξει ότι δεν παίρνει και πολύ σοβαρά την ιδιότητα του ευρωβουλευτή και μάλλον κάνει καλοπληρωμένες διακοπές εκεί.
ο κ. Γεωργούλης εχει αναπτύξει αντισώματα στην λογικη και την κριτικη.Οσο για την δραστηριότητα του στο Ευρωκοινοβούλιο, την βλέπουμε και θαυμάζουμε την υπομονή μας.
«Δεν πιστεύω ότι θα πρέπει να αλλάξω την προηγούμενη με την ιδιότητα τώρα, αλλά να την εξελίξω, προσπαθώ να παντρέψω την πολιτική με την τέχνη»... ως κριτής σε τηλεοπτικό ριάλιτι.... = 20,000 το μήνα απο φορολογία πολιτών ... Συγχαρητήρια στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ (υπάρχουν ακόμα...) για τις επιλογές τους - WTF!
«Δεν πιστεύω ότι θα πρέπει να αλλάξω την προηγούμενη με την ιδιότητα τώρα, αλλά να την εξελίξω, προσπαθώ να παντρέψω την πολιτική με την τέχνη». Όταν η προσπάθεια δικαιολόγησης μιας λανθασμένης επιλογής είναι απείρως χειρότερη από την ίδια την επιλογή. Για το συντακτικό δεν θα σχολιάσω, γιατί ο έτερος Αλ6ς θα μας πει ότι του κάνουμε μπουλινγκ και είναι δυσλεκτικό το καημένο.
σχολιάζει πως έχει αναπτύξει «αντισώματα» στο μπούλινγκ και στο τρολάρισμα. Πηγή: www.lifo.grΜε άλλα λόγια τους έχει όλους γραμμένους στα ...παλιά του τα παπούτσια.
«Δεν πιστεύω ότι θα πρέπει να αλλάξω την προηγούμενη με την ιδιότητα τώρα, αλλά να την εξελίξω, προσπαθώ να παντρέψω την πολιτική με την τέχνη»Να τον χαιρονται αυτοι που τον ψηφισαν, το δουλεμα παντως παει συννεφο...

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ