Παρέμβαση Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για την καμπάνια κατά των αμβλώσεων - Κάλυψαν με νέες αφίσες

Παρέμβαση Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για την καμπάνια κατά των αμβλώσεων - Κάλυψαν με νέες αφίσες Facebook Twitter
4

Παρέμβαση για την καμπάνια στο μετρό κατά των αμβλώσεων, η οποία έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, πραγματοποίησε η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, μέλη της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας στο σταθμό του μετρό στο Μεταξουργείο για να διαμαρτυρηθούν σχετικά με τις αφίσες που έχουν τοποθετηθεί και εκεί, τις οποίες κάλυψαν με καινούργιες που γράφουν «Τα σώματά μας ανήκουν».

«Τα σώματά μας, μας ανήκουν! Την ώρα που οι γυναικοκτονίες γίνονται καθημερινότητα, οι καταγγελίες για βασανισμούς από την αστυνομία έχουν πληθύνει, επιλέγουν να χτυπήσουν το δικαίωμα στην άμβλωση. Εκκλησία, κυβέρνηση και ΚΙΝΑΛ έγιναν ένα ενάντια στα δικαιώματα μας. Κάτω τα χέρια σας από τα σώματα μας. Κάτω τα χέρια σας από την νεολαία!», γράφει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ για την παρέμβασή της.

ΚΙΝΑΛ: Μεσαιωνικές αντιλήψεις - Τι κάνει η διοίκηση του Μετρό;

Η καμπάνια στο μετρό κατά των αμβλώσεων προκάλεσε την έντονη αντίδραση και του Παύλου Χρηστίδη, εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής.

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Χρηστίδης σε ανάρτηση στα social media, αναφέρει: «Η μητρότητα αποτελεί ελεύθερη επιλογή, όχι επιβολή. Στην Ελλάδα η νομιμοποίηση των αμβλώσεων κατοχυρώθηκε με τον N. 1609 του 1986 του ΠΑΣΟΚ μετά από δεκαετίες απαγορεύσεων. Και είναι επιλογή και δικαίωμα της κάθε γυναίκας η πρόσβαση στη νόμιμη και ασφαλή έκτρωση, με βάση τα διεθνή ιατρικά πρωτόκολλα. Αντιλήψεις σαν αυτές που βλέπουμε στις αφίσες είναι μεσαιωνικές. Τι ακριβώς κάνει η διοίκηση του Μετρό;»

Πολιτική
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Πολιτική / Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα ισχυρισμοί που αναφέρονται στη διαμόρφωση του χώρου στα Τέμπη, δήλωσε ο Χρήστος Τριαντόπουλος
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια