Στη δημοσιότητα φωτογραφίες του Κλίντον από ταξίδι με το "Lolita Express", το τζετ του Τζέφρι Έπσταϊν

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες του Κλίντον από ταξίδι με το "Lolita Express", το τζετ του Τζέφρι Έπσταϊν Facebook Twitter
Ο Κλίντον στο τζετ του Έπσταιν
5

Φωτογραφίες του Μπιλ Κλίντον από ταξίδι με το ιδιωτικό τζετ του Τζέφρι Έπσταϊν, γνωστό ως "Lolita Express", δημοσίευσαν οι New York Post και The Sun. 

Οι φωτογραφίες προέρχονται από ένα ταξίδι που πραγματοποίησε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ στην Αφρική το 2002 με στόχο την ευαισθητοποίηση για τη φτώχεια και το AIDS. Στις φωτογραφίες απεικονίζεται ο Κλίντον μαζί με την Γκισλέιν Μάξγουελ, σύντροφο του Αμερικανού χρηματιστή, η οποία κατηγορείται ότι «στρατολογούσε» ανήλικα κορίτσια για τον Έπσταϊν. Σύμφωνα με πληροφορίες, για τη Μάξγουελ, η οποία αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στη δράστη του Έπσταϊν, διενεργείται έρευνα από το FBI. Ο Κλίντον δεν είναι ο μόνος πρόεδρος των ΗΠΑ που συνδέεται  μαζί της. Η Βιρτζίνια Ρόμπερτς, που υποστηρίζει ότι εξαναγκάστηκε να έχει σεξουαλικές επαφές με τον πρίγκιπα Άντριου, αναφέρει ότι η Μάξγουελ την ενέπλεξε στο κύκλωμα του Έπσταϊν σε ηλικία 16 ετών ενώ εργαζόταν στο Mar-a-Lago του Ντόναλντ Τραμπ. 

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες του Κλίντον από ταξίδι με το "Lolita Express", το τζετ του Τζέφρι Έπσταϊν Facebook Twitter
Και ο Κέβιν Σπέισι στη συντροφιά...

Οι φωτογραφίες δείχνουν επίσης τον πρώην πλανητάρχη μαζί με τη Σοντέ Ντέιβις, η οποία δούλευε ως προσωπική μασέρ του Τζέφρι Έπσταϊν και είχε κατηγορήσει τον Αμερικανό χρηματιστή για πολλαπλούς βιασμούς μέσα σε διάστημα αρκετών ετών. Η ίδια, σε συνέντευξή της στην The Sun, ανέφερε ότι ο Μπιλ Κλίντον ήταν ένας «πραγματικός τζέντλεμαν» κατά το ταξίδι στην Αφρική. Στο ταξίδι συμμετείχαν και οι ηθοποιοί Κρις Τάκερ και Κέβιν Σπέισι. 

Ο Μπιλ Κλίντον, σε δηλώσεις του το 2002, είχε πει ότι «ο Τζέφρι είναι ταυτόχρονα ένας επιτυχημένος επενδυτής και ένα αφοσιωμένος φιλάνθρωπος» ενώ είχε αναφερθεί με κολακευτικά λόγια στο επιχειρηματικό του κριτήριο και την επιστημονική του επάρκεια. «Εκτίμησα ιδιαίτερα τις ιδέες του και τη γενναιοδωρία του κατά τη διάρκεια πρόσφατου ταξιδιού στην Αφρική για τον εκδημοκρατισμό, την ενδυνάμωση των φτωχών, τις υπηρεσίες για τους πολίτες και την μάχη κατά του HIV/AIDS», είχε δηλώσει τότε ο Κλίντον. 


Οι διασυνδέσεις του Τζέφρι Έπσταϊν με προσωπικότητες όπως ο Μπιλ Κλίντον πυροδότησαν θεωρίες συνωμοσίας για τον θάνατό του, τον Αύγουστο, σε κελί φυλακών της Νέας Υόρκης. Οι φωτογραφίες του πρώην προέδρου αναμένεται να πυροδοτήσουν εκ νέου τις θεωρίες αυτές και ενώ την Πέμπτη, βίντεο από κάμερες παρακολούθησης που απεικόνιζε την πρώτη φερόμενη απόπειρα αυτοκτονίας του Τζέφρι Έπσταϊν τον Ιούλιο, καταστράφηκε κατά λάθος, σύμφωνα με δικαστικές Αρχές των ΗΠΑ.

Με πληροφορίες από nymag.com 

Διεθνή
5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Ο ελληνοαμερικανος πρακτορας Γιαννης Κυριακου πιστευει οτι ο Επστιν δουλευε για την Μοσαντ. Να σημειωθει οτι ο πατερας της Γκιλε'ι'ν ηταν γνωστος πρακτορας του Ισραηλ και ειχε αναμιχθει με τη συλληψη του Μορντετσα'ι' Βανουνου, του ισραηλινου τεχνικου που ειχε διαρρευσει το πυρηνικο προγραμμα του Ισραηλ στο Λονδινο.John Kiriakou Believes Mossad Involved W/ Epstein's Death https://www.youtube.com/watch?v=i_Jx9h97-ig