Βρετανία: Κακοποίησε και βίασε σχεδόν 200 νεαρούς άντρες - Τα θύματα το έμαθαν από την αστυνομία

Βρετανία: Κακοποίησε και βίασε σχεδόν 200 νεαρούς άντρες - Τα θύματα το έμαθαν από την αστυνομία Facebook Twitter
Ο 36χρονος Reynhard Sinaga, φοιτητής από την Ινδονησία, κακοποίησε τουλάχιστον 195 άντρες σε διάστημα δυόμιση ετών.
21

Ο «μεγαλύτερος βιαστής της Βρετανίας» δεν θα είναι ποτέ ασφαλές να αποφυλακιστεί, έκρινε δικαστήριο, που τον καταδίκασε σε φυλάκιση τουλάχιστον 30 ετών για βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις σε 48 νεαρούς άντρες στο Μάντσεστερ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 36χρονος Reynhard Sinaga, φοιτητής από την Ινδονησία, κακοποίησε τουλάχιστον 195 άντρες σε διάστημα δυόμιση ετών αφού πρώτα τους παρέσυρε στο διαμέρισμά του ισχυριζόμενος πως είναι «καλός σαμαρίτης», στη συνέχεια τους νάρκωνε και μόλις λιποθυμούσαν τους βίαζε.

Τελικά αποδείχθηκε πως έκανε 195 επιθέσεις, ανάμεσά τους 136 βιασμούς, τους οποίους τραβούσε σε βίντεο με δυο κινητά τηλέφωνα. Οι αρχές δεν έχουν ταυτοποιήσει ακόμη τουλάχιστον 70 από τα θύματά του. Την Δευτέρα, ο Sinaga καταδικάστηκε σε ισόβια με ελάχιστο όριο τα 30 έτη.

Κατά την καταδίκη του, η δικαστής Suzanne Goddard QC περιέγραψε τον 36χρονος ως ένα «επικίνδυνο, βαθιά διαταραγμένο και διεστραμμένο άτομο με μηδαμινή αίσθηση της πραγματικότητας», που δεν θα πρέπει να βγει ποτέ από την φυλακή.

Βρετανία: Κακοποίησε και βίασε σχεδόν 200 νεαρούς άντρες - Τα θύματα το έμαθαν από την αστυνομία Facebook Twitter
Ο 36χρονος είχε μια «δοκιμασμένη συνταγή» για να εντοπίζει τα θύματά του έξω από κλαμπ, που απείχαν λίγα λεπτά με τα πόδια από το διαμέρισμά του.

Ο κατηγορούμενος, φορώντας ένα πλεκτό πουλόβερ και μαύρα γυαλιά μυωπίας, χαμογελούσε αυτάρεσκα σε όλη τη διάρκεια της δίκης, αλλά εμφανίστηκε ανέκφραστος και βαριεστημένος όταν ακούστηκε η καταδίκη του, ενώ χασμουριόταν και έπαιζε με τα μαλλιά του όση ώρα τα θύματά του κατέθεταν τις τραυματικές εμπειρίες τους.

Η στάση του σχεδόν εξόργισε την δικαστή που σχολίασε ότι ο ίδιος δεν έδειξε το παραμικρό δείγμα μεταμέλειας, προσθέτοντας: «Φαίνεσαι να διασκεδάζεις την διαδικασία ακόμη και τώρα, λίγο πριν την καταδίκη σου. Είσαι ένας σατανικός κατά συρροή σεξουαλικός παραβάτης, που κυνηγούσε νεαρούς άντρες, οι οποίοι έρχονταν στην πόλη με στόχο τίποτα περισσότερο από μια βραδιά με τους φίλους τους. Ένα από τα θύματα σε περιέγραψε ως τέρας. Το μέγεθος των πράξεών σου δικαιώνει τον χαρακτηρισμό. Σπανίως αν όχι ποτέ, δικαστήρια έχουν δει τόσους βιασμούς σε τόσο σύντομο διάστημα».

Βρετανία: Κακοποίησε και βίασε σχεδόν 200 νεαρούς άντρες - Τα θύματα το έμαθαν από την αστυνομία Facebook Twitter
Η στάση του εξόργισε την δικαστή που σχολίασε ότι ο ίδιος δεν έδειξε το παραμικρό δείγμα μεταμέλειας.

Από την πλευρά του ο 36χρονος υποστήριξε πως τα θύματα απολάμβαναν την σεξουαλική του φαντασίωση να προσποιούνται τους νεκρούς στη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, ισχυρισμός που απορρίφθηκε και στις τέσσερις δίκες.

Πολλοί από τους άντρες ακούγονταν στα βίντεο που είχε τραβήξει, να ροχαλίζουν. Ένας από αυτούς είπε στο δικαστήριο πως είχε δείξει στον Sinaga ένα υπερηχογράφημα του αγέννητου παιδιού του πριν χάσει τις αισθήσεις τους, απορρίπτοντας τον ισχυρισμό πως συναίνεσε σε όσα ο 36χρονος χαρακτήρισε ως «πράγματα τύπου "0 αποχρώσεις του γκρι"».

Βρετανία: Κακοποίησε και βίασε σχεδόν 200 νεαρούς άντρες - Τα θύματα το έμαθαν από την αστυνομία Facebook Twitter
Όταν τα θύματά του ανακτούσαν τις αισθήσεις τους, ο Sinaga τα έσπρωχνε ξανά στο πάτωμα για να συνεχίσει την επίθεση ή έκρυβε το τηλέφωνό του για να μην κινήσει υποψίες.

Ο Sinaga, που μετακόμισε στη Βρετανία το 2007 όταν ήταν 24 ετών, «ψάρευε» τα θύματά του λίγο μετά αφού είχαν τελειώσει το σχολείο ή περίπου στην ηλικία των 20. Όπως προέκυψε από τις καταθέσεις, ο 36χρονος είχε μια «δοκιμασμένη συνταγή» για να εντοπίζει τα θύματά του έξω από κλαμπ, που απείχαν λίγα λεπτά με τα πόδια από το διαμέρισμά του στο κέντρο του Μάντσεστερ.

Αυτό που έκανε ήταν να περιμένει μετά τα μεσάνυχτα έξω από τα κλαμπ, βάζοντας στόχο κυρίως ετερόφυλους άντρες που τους έδιωχναν οι πορτιέρηδες ή είχαν χάσει τους φίλους ή τις συντρόφους τους. Κάποιοι δεν είχαν χρήματα για ταξί ώστε να γυρίσουν σπίτι ή είχε τελειώσει η μπαταρία στο κινητό τους, ενώ άλλοι απλώς ήταν πολύ μεθυσμένοι. Τότε εκείνος τους πλησίαζε χαμογελαστός, φορώντας τα μαύρα γυαλιά μυωπίας του, ώστε να δείχνει απολύτως άκακος. Όταν τους ρωτούσε αν ήθελαν να πάνε στο διαμέρισμά του και να κοιμηθούν στο πάτωμα ή να πιουν μερικά ποτά ακόμη, του απαντούσαν καταφατικά.

 

Ο Sinaga κρατούσε προσωπικά αντικείμενα των θυμάτων του ως τρόπαια και μετά τους έψαχνε στο Facebook, ενώ είχε στείλει επίσης μήνυμα σε ένα φίλο του, όπου περηφανευόταν για ένα από τα θύματα: «Ήταν στρέιτ το 2014. Το 2015 ήταν η χρονιά που μπήκε στον κόσμο των γκέι, χαχαχα [sic]».

Η αστυνομία θεωρεί πως ο 36χρονος θα είχε συνεχίσει αν ένα από τα θύματά του δεν είχε ξυπνήσει στη διάρκεια της επίθεσης στις 2 Ιουνίου 2017, οπότε κάλεσε την άμεσο δράση. Μετά την σύλληψή του, οι αρχές ανακάλυψαν βίντεο σε δυο συσκευές iPhone που τον έδειχναν να βιάζει επανειλημμένα φαινομενικά κοιμισμένους νεαρούς άντρες. Κατόπιν έρευνας βρέθηκαν σε συσκευές του 3.29TB πορνογραφικού περιεχομένου, ισοδύναμο με 250 DVD ή 300.000 φωτογραφίες, το οποίο απεικόνιζε σεξουαλικές επιθέσεις, που σε μια περίπτωση είχε διάρκεια οκτώ ώρες.

Όταν τα θύματά του ανακτούσαν τις αισθήσεις τους, ο Sinaga τα έσπρωχνε ξανά στο πάτωμα για να συνεχίσει την επίθεση ή έκρυβε το τηλέφωνό του για να μην κινήσει υποψίες. Ελάχιστοι είχαν καταλάβει πως τους είχε βιάσει μέχρι που η αστυνομία τούς χτύπησε την πόρτα μετά από μερικά χρόνια. Τελικά αποδείχθηκε πως ο 36χρονος είχε επιτεθεί σε 195 άτομα, όλα εκ των οποίων ήταν αναίσθητα όταν τα κακοποίησε, ενώ εντοπίστηκαν επίσης τα ναρκωτικά που χρησιμοποιούσε. 

Βρετανία: Κακοποίησε και βίασε σχεδόν 200 νεαρούς άντρες - Τα θύματα το έμαθαν από την αστυνομία Facebook Twitter
Κατόπιν έρευνας βρέθηκαν σε συσκευές του 3.29TB πορνογραφικού περιεχομένου, ισοδύναμο με 250 DVD ή 300.000 φωτογραφίες, το οποίο απεικόνιζε σεξουαλικές επιθέσεις.

Τα θύματα περιέγραψαν στο δικαστήριο πώς οι καριέρες και οι προσωπικές σχέσεις τους επηρεάστηκαν λόγω της επίθεσης, με κάποιους να παραδέχονται πως στράφηκαν στο αλκοόλ ή απομονώθηκαν, επειδή δεν μπορούσαν να πουν ούτε σε συγγενείς ούτε σε φίλους τι τους συνέβη.

Ένας έφηβος είπε πως όταν έμαθε από την αστυνομία πως έχει πέσει θύμα βιασμού, «άλλαξε για πάντα η ζωή του» και πως έκτοτε άρχισε να πίνει, βίωνε κρίσεις πανικού και σκέφτηκε να αυτοκτονήσει. Ένας άλλος άντρας με υποσχόμενη καριέρα όταν δέχθηκε επίθεση, είπε πως θα είχε βάλει τέλος στη ζωή του αν δεν υπήρχε η μητέρα του, στην οποία βρήκε το θάρρος να αποκαλύψει τι συνέβη. «Είμαι σε ένα σημείο που η ζωή μου δεν θα μπορούσε να γίνει χειρότερη. Ήταν ο χειρότερος εφιάλτης μου που έγινε πραγματικότητα», είπε στο δικαστήριο.

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
21

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Στη γενική σεξουαλική σύγχυση που επικρατεί, έχει μπερδευτεί ο κόσμος σχετικά με ταυτότητες, συναινέσεις και όρια στο σεξ.Αυτό που σήμερα φαντάζει απαγορευμένο, σε μερικά χρόνια θα είναι κανόνας.Το έχουμε δει πολλές φορές.
γιατί citellus citellus το λες αυτό;επειδή συμφωνείς με το απαράδεκτο victim blaming του billSKP ή επειδή ο όχλος είναι -και καλά- αναίσθητος μπροστά στους βιασμούς ανδρών και θέλεις να καταδείξεις -και καλά- τα διπλά standards?
Τίποτα από τα δύο φυσικά και είναι λάθος να το θέτεις με τέτοιους όρους. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει σώνει και καλά να διαφωνούμε σε αυτά που συμφωνούμε. Τονίζω την άναγκη να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα και να προστατεύουμε τον εαυτό μας από τους κακόβουλους.Υπάρχει λόγος που μάθαίνουμε στα παιδιά μας να μην παίρνουν καραμέλες από αγνώστους και να μην μπαίνουν στα αυτοκίνητά τους. Όχι επειδή θέλουμε να κάνουμε victim blaming στα παιδάκια, αλλά επείδη δε θέλουμε να βρεθούν στη θέση του θύματος! Τι θα πει διαφορετικό drinking culture; Αν μια κουλτούρα σε αφήνει έκθετο στον βιασμό, τότε πρέπει να αλλάξει η κουλτούρα. Διαφωνούμε σε αυτό;Άλλο πράγμα το "πήγαινε γυρεύοντας και καλά να πάθει" και άλλο το "θα πρέπει να ενημερωνόμαστε και να προστατευόμαστε". Εγώ θέλω η συζήτηση να περιστρέφεται γύρω από το δεύτερο γιατί η απλή καταδίκη του εγκλήματος και του δράστη δε μου φτάνει.
...Εάν ο στόχος του ήταν οι γυναίκες, τότε θα ήταν πολύ πιο δύσκολο να διαπράξει τα εγκλήματά του με αυτόν το τρόπο. Επειδή οι γυναίκες είναι πιο συχνά τα θυματα επιθέσεων, ξέρουν να προστατεύονται καλύτερα. Οι άντρες είναι πιο εφησυχασμένοι και γι αυτό πιο ευάλωτοι σε τέτοιου είδους εγκληματίες. Αυτός ο δράστης καταδικάστηκε και η υπόθεση του έληξε. Μακάρι τα θύματά του να καταφέρουν να συνεχίσουν τη ζωή τους. Εγώ αυτό που κρατώ και προβάλλω ως δίδαγμα από αυτήν την ιστορία είναι ότι πρέπει να εκπαιδεύουμε τους νέους να είναι προσεκτικοί για να μην πέφτουν τόσο εύκολα θύματα εγκληματιών. Τις κραυγές αυτών που διαστρέφουν τα νοήματα των λέξεων, εφευρίσκουν αντιπάλους και θέλουν να απαγορεύσουν αυτόν τον σημαντικό διάλογο μόνο ως οχλαγωγία τις εκλαμβάνω.
Άρα συμφωνούμε ότι αυτά που λέω έχουν βάση. Το πρώτο σχόλιο εχει άμεση σχέση με τα υπόλοιπα διότι καταδεικνύει μέρος του προβλήματος.Αυτό που βλέπω από συγκεκριμένους σε κάθε άρθρο που αφορά σε παρόμοιες επιθέσεις, σε άντρες και γυναίκες, είναι μια απλή καταδίκη του δράστη και της κουλτούρας του. Κάθε προσπάθεια να αναδειχτεί πως μπορούμε να προφυλασσομαστε καλύτερα από τέτοιους εγκληματίες βαφτίζεται συνοπτικά victim blaming και αποστέλλεται στο πυρ το εξώτερον (ή μήπως να προσποιηθουμε ότι αυτό δεν συμβαίνει;). Αυτό, εκτός από άδικο και αγενές είναι και επικίνδυνο, διότι ετσι χάνονται πολύτιμες ευκαιρίες να ενημερωθεί καλύτερα ο κόσμος σχετικά με το πως μπορεί να προφυλαχθεί καλύτερα. Πολλοί καταλαβαίνουν πολύ καλά τι εννοώ. Αυτό με ενοχλεί παρά πολύ και αυτό στηλιτευω.
Citellus citellusΕπειδή επιμένεις, θα σου κι εγώ, για μία ακόμη φορά, ότι το πρώτο σου σχόλιο ("Αν είχε βιάσει γυναίκες και έλεγες κάτι τέτοιο ο όχλος του twitter τώρα θα σε είχε σταυρώσει") ΔΕΝ έχει καμία απολύτως σχέση με τα υπόλοιπα που γράφεις. ("Υπάρχει λόγος που μάθαίνουμε στα παιδιά μας να μην παίρνουν καραμέλες από αγνώστους και να μην μπαίνουν στα αυτοκίνητά τους. Όχι επειδή θέλουμε να κάνουμε victim blaming στα παιδάκια, αλλά επείδη δε θέλουμε να βρεθούν στη θέση του θύματος!" + "Εάν ο στόχος του ήταν οι γυναίκες, τότε θα ήταν πολύ πιο δύσκολο να διαπράξει τα εγκλήματά του με αυτόν το τρόπο. Επειδή οι γυναίκες είναι πιο συχνά τα θυματα επιθέσεων, ξέρουν να προστατεύονται καλύτερα. Οι άντρες είναι πιο εφησυχασμένοι και γι αυτό πιο ευάλωτοι σε τέτοιου είδους εγκληματίες"), για τα οποία και δεν εξέφρασα καμία άποψη προηγουμένως, ούτως ώστε να προκύπτει το: "ΑΡΑ συμφωνούμε ότι αυτά που λέω έχουν βάση".Σχετικά με την αναφορά στο drinking culture, είναι αυτή που είναι. Την έχω ζήσει, δεν μ' αρέσει (και δεν θα μπορούσε να μ' αρέσει ως άνθρωπος που δεν πίνει καθόλου αλκοόλ), αλλά η πραγματικότητα είναι πως υπάρχει κόσμος που μεθά πολύ, υπάρχει κόσμος που ξεμένει από χρήματα, υπάρχει κόσμος που ψάχνεται για one night stand (οπουδήποτε). Και μην κοιτάς εδώ που βγαίνεις με την παρέα σου έξω και κολλάς μόνο με αυτούς λες και υπάρχετε σε vacuum. Εκεί είναι πιο χαλαρά τα πράγματα, people mingle more. Δεν βάζω πρόσημο στην κατάσταση, its the way it is, και γιατί δεν είναι τόσο "κουκουρούκου" να καταλήξεις στο σπίτι του κυρίου που κάλλιστα μπορεί να είναι (ω θεοί του Ολύμπου!) Ινδονήσιος ή κάτι άλλο ...για το Λονδίνο, μιλάμε, όχι για το Μαυρολιθάρι Φωκίδος.Σε πάρα πολλές περιπτώσεις, στον πλανήτη που διαβιώ εγώ τουλάχιστον, άμεσα ή έμμεσα, το θύμα κατηγορεί τον εαυτό του για τον ίδιο του τον βιασμό: "επειδή δεν αντέδρασε όπως έπρεπε, επειδή δεν το έπαιξε νίντζα, επειδή παρέλυσε, επειδή φοβήθηκε τα ακόμη χειρότερα, επειδή μέθυσε, επειδή δεν φώναξε αρκετά δυνατά, επειδή μπορεί να θεωρεί ότι έδωσε "δικαίωμα", επειδή αισθάνεται ότι δεν αξίζει κάτι καλύτερο, επειδή "επέδειξε τάση αυτοκαταστροφική" κ.λπ." Η κοινωνία, επίσης, τα ίδια λέει. Όλοι αυτοί που νομίζουν ότι είναι ασφαλείς και πιο έξυπνοι και πιο ηθικοι, αυτά λένε κι όχι επειδή συναισθάνονται το θύμα, αλλά επειδή θέλουν να διαχωρίσουν την θέση τους από αυτό. Διότι στο μικρό τους μυαλουδάκι το αυτό το "κακό" έρχεται μόνο σε "φταίχτες". -Παιδεραστής απεδείχθη ο γείτονας; "μα, που είναι οι γονείς και γιατί άφησαν το παιδί να παίξει μόνο του στον κήπο;"-Παιδεραστής απεδείχθη ο πατέρας; "α, η μητέρα είναι συνένοχη επειδή δεν κατάλαβε τι συμβαίνει!"-Πήγανε να την βιάσουν, αντιστάθηκε, την στραγγάλισαν και την πέταξαν στην θάλασσα;"και τι γύρευε @ φουτ@νίτσ@ μαζί τους εξαρχής;"Γκώσαμε!
Βλαχάκι, όλα αυτά είναι γνωστά και δεν βλέπω να προκύπτει καμία διαφωνία. Εγώ το πάω παραπέρα ενώ εσύ δε θέλεις επουδενί υπό το φόβο του τι θα πουν ορισμένοι ούγκανοι. Εμένα με ενδιαφέρει η συζήτηση του τι κάνουμε για να μειώσουμε τις πιθανότητες να βρεθούμε στη θέση του θύματος, εσένα όχι, για τους δικούς σου λόγους. Σε κάθε περίπτωση στο ξαναλέω: αυτή η τάση να ταυτίζουμε όποιον ενδιαφέρεται για την πρόληψη σε ατομικό επίπεδο τέτοιων εγκλημάτων με τους victim blamers εκτός από λογικά ασυνεπής και αγενέστατη είναι και λίαν επικίνδυνη.
Και εγώ θα επαναλαβω, για μία ακόμη φορά, ότι το αρχικό σου σχόλιο δεν είχε καμία σχέση με τα πράγματα που λες μετά κι αν δεν προβαίναμε σε "μαιευτική", πιθανολογώ πως η πλειοψηφία δεν θα αντιλαμβάνοταν αυτά που είπες εν συνεχεία. Δεν είναι και τόσο συγκλονιστικό, πια, να παραδεχτεί, κανείς, ότι ένα σχόλιό του δεν ήταν καθόλου σαφές, έως και προς άλλη κατεύθυνση [...ας πούμε ο "όχλος του twitter", που θα τον "σταύρωνε" (ως victim blamer?)τον σχολιαστή αν ο εγκληματίας είχε "βιάσει γυναίκες" ποιος είναι; Και γιατί θα εξαιρούσε ο "όχλος" το "σταύρωμα" εφόσον τα θύματα είναι άνδρες; Ο "όχλος" δεν ασχολείται με άνδρες που έχουν υπάρξει στη θέση του θύματος; Και πώς έρχεται αυτό σε συνάρτηση με την επόμενή σου δήλωση: "οι γυναίκες είναι πιο συχνά τα θυματα επιθέσεων, ξέρουν να προστατεύονται καλύτερα.". Οι γυναίκες εφόσον είναι πολύ πιο συχνά θύματα επιθέσεων και μαθαίνουν να προστατεύονται από τους άνδρες, περισσότερο απ' όσο οι άνδρες προστατεύονται από τους άνδρες, δεν θα έπρεπε -λογικά- δήθεν τάχα μου να φάνε περισσότερο κράξιμο απ' τον "όχλο" για την "τεράστιά" τους απερισκεψία να εμπιστευτούν έναν ξένο άνδρα κατ' αυτόν τον τρόπο;]Σχόλια τύπου billSKP (εκτός του ρατσιστικού τους στοιχείου) με το τρόπο που είναι δοσμένα, δεν εξυπηρετούν την συζήτηση, δεν την προάγουν, δεν πείθουν ότι δεν λέγονται με μη victim blaming πρόθεση, διότι δεν υπάρχει ένας διάλογος που εντός αυτού θα προκύψει και το θέμα της υγειούς αυτοπροστασίας του ατόμου. Δεν πας, επίσης, τίποτε πολύ παραπέρα με το να λες για "καραμέλες και παιδάκια". Οι ενήλικες άνθρωποι, εκτός κι αν είναι homeschooled από τύπου Amish ή έχουν κάποιο ειδικό θέμα με την νόησή τους γνωρίζουν τους κινδύνους (αλλά παίρνουν ρίσκα). Ειδικώς, αν υπάρχουν παράγοντες ευαλωτότητας (είτε παροδικής είτε μόνιμης) παίρνουν ακόμη περισσότερα, αν -δε- πέσουν σε επιτήδειο εγκληματία με δουλεμένο σύστημα εξαπάτησης...εκεί υπάρχει σοβαρό πρόβλημα (ας θυμηθούμε και τις πράξεις του Μεταξά). Εξυπακούεται, λοιπόν, αν το θες έτσι, ότι κάποιος θα όφειλε να πράττει προς συμφέρον της σωματικής και ψυχικής τους ακεραιότητας, μόνο που αυτό είναι απόρροια συστηματικής εργασίας κάποιου με τον εαυτό του, είναι απόρροια συνεχούς ευθυκρισίας (το συνεχές δεν προκύπτει πάντοτε) αλλά και "τύχης" (ούτε αυτή προκύπτει πάντοτε) κι όχι με τύπου 6.1.2020 | 20:29 ...τουλάχιστον έτσι νομίζω.
billSKP, και ύστερα απορούμε γιατί τα θύματα σεξουαλικών εγκλημάτων δεν καταγγέλλουν τον δράστη. Μα, γιατί υπάρχουν κάποιοι σαν εσένα που το πρώτο που θα κάνουν είναι να ρίξουν στο θύμα την ευθύνη για ό,τι έπαθε.
…όπως διαβάσαμε τα θύματα -προφανώς- βρίσκονταν σε ευάλωτη στιγμή κι όχι στην καλύτερη συνειδητότητά τους.είναι πάρα πολύ εύκολο, θαρρώ, να λέμε πόσο έξυπνοι είμαστε εμείς και οι οικείοι μας δεν θα παθαίναμε ποτέ των ποτών κάτι τέτοιο αλλά η drinking culture της βρετανίας και όχι μόνον αυτή είναι ελαφρώς διαφορετική από την ελληνική και νομίζω πως είναι κομματάκι σκατόψυχο να υπονοεί κάποιος ότι ένας άνθρωπος που έστω έκανε μία μαλακία εμπιστευόμενος κάποιον άγνωστο, καλώς έπαθε που κατέληξε ναρκωμένος, βιασμένος και κινηματογραφημένος. Ακόμη κι αν προσδοκούσαν σε σεξάκι (σίγουρα κάποιοι απ' αυτούς αυτό θα προσδοκούσαν, ας μην γελιόμαστε) -και πάλι- προφανώς και σε καμία των περιπτώσεων δεν σημαίνει ότι ο άλλος επιθυμεί και "πάει γυρεύοντας" για νάρκωση/βιασμό/κινηματογράφηση! Ο τύπος -προφανώς- δεν διαθέτει καμία ενσυναίσθηση των πράξεών του κι αυτό είναι πολύ τρομαχτικό. Ανατριχιαστική υπόθεση.Good Riddance!