H Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν δωρίζουν 500.000 δολάρια σε Πυροσβέστες στην Αυστραλία

H Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν δωρίζουν 500.000 δολάρια σε Πυροσβέστες στην Αυστραλία Facebook Twitter
1

Η Νικόλ Κίντμαν και ο σύζυγός της Κιθ Έρμπαν ανακοίνωσαν πως δωρίζουν 500.000 δολάρια για την αντιμετώπιση των καταστροφικών πυρκαγιών στην Αυστραλία.

Η διάσημη ηθοποιός που κατάγεται από την Αυστραλία ανακοίνωσε τη δωρεά μέσω Instagram. 

«Η στήριξη, οι σκέψεις και οι προσευχές της οικογένειάς μας είναι προς όλους όσους επηρεάζονται από τις φωτιές σε όλη την Αυστραλία. Δωρίζουμε 500.000 στις υπηρεσίες Πυροσβεστικής που δίνουν και κάνουν τόσα πολλά τώρα», αναφέρει το μήνυμα της Κίντμαν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Our family’s support, thoughts and prayers are with everyone affected by the fires all over Australia. We are donating $500,000 to the Rural Fire Services who are all doing and giving so much right now.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Kidman (@nicolekidman) στις

Η Κίντμαν και ο τραγουδιστής της κάντρι Έρμπαν, διατηρούν ένα αγρόκτημα έξω από το Σίδνεϊ και μαζί με την ανακοίνωση της δωρεάς μοιράζονται και πληροφορίες σχετικά με τοπικές υπηρεσίες στις οποίες μπορούν να γίνουν δωρεές και από άλλους.

Χθες, η τραγουδίστρια Pink ανακοίνωσε επίσης πως δωρίζει 500.000 δολάρια στον ίδιο σκοπό.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Θα δώσει 500 η Πινκ και δε θα δώσω εγώ, Αυστραλεζα γαρ, έστω εξ ημισείας, τουλάχιστον 500?Οι τιτλοι θα γράφουν το νούμερο 500, αυτό είναι το σημαντικό!ΛολΤουλάχιστον βγήκε κάτι θετικό. Η Κάιλι Μινόγκ τηρεί σιγή ιχθύος;