Μπαράζ βανδαλισμών τα ξημερώματα: Επιθέσεις σε τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες και καταστήματα στην Αττική

Μπαράζ βανδαλισμών τα ξημερώματα: Επιθέσεις σε τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες και καταστήματα στην Αττική Facebook Twitter
Μπαράζ βανδαλισμών σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε εμπορικά καταστήματα, τράπεζες και δημόσια κτίρια, σε πολλές περιοχές της Αττικής (Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI)
4

Μπαράζ βανδαλισμών σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε εμπορικά καταστήματα, τράπεζες και δημόσια κτίρια, σε πολλές περιοχές της Αττικής.

Από τις 2:30π.μ μέχρι τις 4 τα ξημερώματα, άγνωστοι βανδάλισαν συνολικά 22 κτίρια. Μεταξύ άλλων, προκλήθηκαν φθορές σε καταστήματα στη Γλυφάδα, στο Ελληνικό, στην Αγία Παρασκευή και στου Ζωγράφου. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε επτά προσαγωγές συνολικά, (δύο στην Αθήνα, τρεις στην Βορειοανατολική Αττική και δύο στη Νοτιοανατολική Αττική), αλλά όλοι οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία σε βάρος τους.

Αναλυτικά, βανδαλισμοί σημειώθηκαν: 

- Στο Ιλιον, σε δύο σούπερ μάρκετ, σε κτίριο της ΕΥΔΑΠ, σε πρακτορείο στοιχημάτων και σε άλλα εμπορικά καταστήματα

- Στο Αιγάλεω, στο κτίριο της υπηρεσίας πολεοδομίας.
- Στην Ηλιούπολη, στο κτίριο της ΔΟΥ και σε εμπορικό κατάστημα

- Στη Γλυφάδα, σε υποκατάστημα τράπεζας, σε σούπερ μάρκετ και σε άλλα εμπορικά καταστήματα
- Στο Ελληνικό, σε σούπερ μάρκετ και σε άλλα εμπορικά καταστήματα

- Στα Σεπόλια, σε υποκατάστημα τράπεζας

- Στους Αμπελόκηπους, σε σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας και σε υποκατάστημα τράπεζας

- Στου Ζωγράφου, σε υποκατάστημα τράπεζας και σε σούπερ μάρκετ

- Στην Αγία Παρασκευή, σε υποκατάστημα τράπεζας, σε σούπερ μάρκετ, και σε άλλα εμπορικά καταστήματα

Επίθεση με γκαζάκια σημειώθηκε και σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στην Ιερά Οδό. Προκλήθηκαν φθορές σε τέσσερα οχήματα. Από την Ασφάλεια Αττικής διενεργείται προανάκριση για τα περιστατικά και αναζητούνται οι δράστες.

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Οι επιτυχίες του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη περιορίζονται στο άδειασμα καταλήψεων και σε μια επιτυχία της αντι-τρομοκρατικής, που όμως είχε δρομολογηθεί πολύ πριν αναλάβει. Κατά τα άλλα, τα Εξάρχεια καίγονται όπως επί ΣΥΡΙΖΑ, η βία στα γήπεδα έχει πολλαπλασιαστεί και μετά από χρόνια είδαμε ξανά γενικευμένα σπασίματα και μπάχαλα στο κέντρο. Αν αυτό λέγεται τάξη και ασφάλεια, εγώ είμαι ο Ναπολέων.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ