ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Μπαράζ βανδαλισμών τα ξημερώματα: Επιθέσεις σε τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες και καταστήματα στην Αττική

Μπαράζ βανδαλισμών τα ξημερώματα: Επιθέσεις σε τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες και καταστήματα στην Αττική Facebook Twitter
Μπαράζ βανδαλισμών σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε εμπορικά καταστήματα, τράπεζες και δημόσια κτίρια, σε πολλές περιοχές της Αττικής (Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI)
4

Μπαράζ βανδαλισμών σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε εμπορικά καταστήματα, τράπεζες και δημόσια κτίρια, σε πολλές περιοχές της Αττικής.

Από τις 2:30π.μ μέχρι τις 4 τα ξημερώματα, άγνωστοι βανδάλισαν συνολικά 22 κτίρια. Μεταξύ άλλων, προκλήθηκαν φθορές σε καταστήματα στη Γλυφάδα, στο Ελληνικό, στην Αγία Παρασκευή και στου Ζωγράφου. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε επτά προσαγωγές συνολικά, (δύο στην Αθήνα, τρεις στην Βορειοανατολική Αττική και δύο στη Νοτιοανατολική Αττική), αλλά όλοι οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία σε βάρος τους.

Αναλυτικά, βανδαλισμοί σημειώθηκαν: 

- Στο Ιλιον, σε δύο σούπερ μάρκετ, σε κτίριο της ΕΥΔΑΠ, σε πρακτορείο στοιχημάτων και σε άλλα εμπορικά καταστήματα

- Στο Αιγάλεω, στο κτίριο της υπηρεσίας πολεοδομίας.
- Στην Ηλιούπολη, στο κτίριο της ΔΟΥ και σε εμπορικό κατάστημα

- Στη Γλυφάδα, σε υποκατάστημα τράπεζας, σε σούπερ μάρκετ και σε άλλα εμπορικά καταστήματα
- Στο Ελληνικό, σε σούπερ μάρκετ και σε άλλα εμπορικά καταστήματα

- Στα Σεπόλια, σε υποκατάστημα τράπεζας

- Στους Αμπελόκηπους, σε σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας και σε υποκατάστημα τράπεζας

- Στου Ζωγράφου, σε υποκατάστημα τράπεζας και σε σούπερ μάρκετ

- Στην Αγία Παρασκευή, σε υποκατάστημα τράπεζας, σε σούπερ μάρκετ, και σε άλλα εμπορικά καταστήματα

Επίθεση με γκαζάκια σημειώθηκε και σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στην Ιερά Οδό. Προκλήθηκαν φθορές σε τέσσερα οχήματα. Από την Ασφάλεια Αττικής διενεργείται προανάκριση για τα περιστατικά και αναζητούνται οι δράστες.

Ελλάδα
4

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλβανικά ΜΜΕ για Φρέντη Μπελέρη - Πύρρο Δήμα: Το κόμμα Μητσοτάκη έβαλε στο ψηφοδέλτιο για τις Ευρωεκλογές δύο Αλβανούς

Ελλάδα / Αλβανικά ΜΜΕ για Φρέντη Μπελέρη - Πύρρο Δήμα: Το κόμμα Μητσοτάκη έβαλε στο ψηφοδέλτιο για τις Ευρωεκλογές δύο Αλβανούς

Ο Πύρρος Δήμας «προκάλεσε αναφέροντας τον όρο 'Βόρεια Ήπειρος'» - Βουλευτής σχολίασε «είναι να αυτοκτονείς με την κατάντια της Ελλάδας, που έβαλε υποψήφιο έναν καταδικασμένο»
NEWSROOM
Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

Ελλάδα / Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

«Η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει να παρέχει οποιαδήποτε συνδρομή της ζητηθεί στην ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη, για τη διαλεύκανση της εν λόγω υπόθεσης» αναφέρεται στην ανακοίνωση
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Οι επιτυχίες του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη περιορίζονται στο άδειασμα καταλήψεων και σε μια επιτυχία της αντι-τρομοκρατικής, που όμως είχε δρομολογηθεί πολύ πριν αναλάβει. Κατά τα άλλα, τα Εξάρχεια καίγονται όπως επί ΣΥΡΙΖΑ, η βία στα γήπεδα έχει πολλαπλασιαστεί και μετά από χρόνια είδαμε ξανά γενικευμένα σπασίματα και μπάχαλα στο κέντρο. Αν αυτό λέγεται τάξη και ασφάλεια, εγώ είμαι ο Ναπολέων.