Νέα ένταση στην ΑΣΟΕΕ: «Εξωπανεπιστημιακοί» αναζητούσαν τον πρύτανη και προπηλάκισαν φοιτητή

Νέα ένταση στην ΑΣΟΕΕ: «Εξωπανεπιστημιακοί» αναζητούσαν τον πρύτανη και προπηλάκισαν φοιτητή Facebook Twitter
Ένταση σημειώθηκε νωρίτερα το πρωί στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ)
4

Ένταση σημειώθηκε νωρίτερα το πρωί στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ).

Σύμφωνα με πληροφορίες από πανεπιστημιακούς του ιδρύματος που επικαλείται η εφημερίδα «Καθημερινή», «εξωπανεπιστημιακοί που φέρεται να συνδέονται με το αναρχοαυτόνομο στέκι στο υπόγειο της ΑΣΟΕΕ», ανέβηκαν στην πρυτανεία το ιδρύματος, αναζητώντας τον πρύτανη.

Ωστόσο ο πρύτανης απουσιάζε και το γραφείο του ήταν κλειστό. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, λίγο αργότερα ακούστηκαν φωνές στο διάδρομο έξω από το πρυτανικό γραφείο και οι ίδιοι «εξωπανεπιστημιακοί» προπηλάκισαν έναν φοιτητή, που τελικώς φυγαδεύτηκε.

 

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Ελλάδα / Έτσι θα γίνει η Ενοποίηση Αρχαιολογικών Χώρων και Μνημείων της Θεσσαλονίκης

Η LiFO παρουσιάζει τη μελέτη και τις απεικονίσεις του αρχιτεκτονικού γραφείου «Apostolopoulos Tasoulis» που απέσπασε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό για την «Ενοποίηση Αρχαιολογικών Χώρων και Μνημείων Θεσσαλονίκης»
THE LIFO TEAM
ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ ΛΑΤΑ ΤΕΜΠΗ ΔΙΚΗ

Ελλάδα / Δίκη για Τέμπη: «Πάνω από τα κέρδη σας δεν υπολογίζετε ανθρώπινες ζωές» - Η κατάθεση της μητέρας της Κλαούντια Λάτα

Η Άλμα Λάτα έκανε λόγο για «έγκλημα με δύο σκέλη», αναφερόμενη τόσο στις συνθήκες που οδήγησαν στη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών όσο και σε όσα ακολούθησαν, με τις παρεμβάσεις στον χώρο του δυστυχήματος
THE LIFO TEAM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

Ελλάδα / Θάνατος Μαζωνάκη: Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του υπνοθεραπευτή - «Σταματήστε να με διασύρετε»

Ο Νάσος Κομιανός βρέθηκε σήμερα ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να καταθέσει όσα γνωρίζει για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη και τη σχέση του τραγουδιστή με τους δύο κατηγορούμενους γιατρούς
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Πού είναι αυτοί που κόπτονται για το άσυλο και τον αυταρχισμό της αστυνομίας να το σχολιάσουν; αλλά είναι ικανοί να μας πουν για "νέους που έχουν το δημοκρατικό δικαίωμα να συνομιλούν με τον πρύτανη " και για "στέκι διαμαρτυρίας και πολιτισμού " που βρίσκεται στο υπόγειο του ιδρύματος. Να ξαναεπεμβει η αστυνομία εδώ και τώρα για να διώξει τους αναρχοφασιστες!!
Αυτά τα πανεπιστήμια θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά δεν θα περάσει. Τα πανεπιστήμια θα αναβαθμιστούν, θα γίνουν ασφαλή για φοιτητές και καθηγητές και το παρακράτος θα τελειώσει μια για πάντα.