Νέα ένταση στην ΑΣΟΕΕ: «Εξωπανεπιστημιακοί» αναζητούσαν τον πρύτανη και προπηλάκισαν φοιτητή

Νέα ένταση στην ΑΣΟΕΕ: «Εξωπανεπιστημιακοί» αναζητούσαν τον πρύτανη και προπηλάκισαν φοιτητή Facebook Twitter
Ένταση σημειώθηκε νωρίτερα το πρωί στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ)
4

Ένταση σημειώθηκε νωρίτερα το πρωί στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ).

Σύμφωνα με πληροφορίες από πανεπιστημιακούς του ιδρύματος που επικαλείται η εφημερίδα «Καθημερινή», «εξωπανεπιστημιακοί που φέρεται να συνδέονται με το αναρχοαυτόνομο στέκι στο υπόγειο της ΑΣΟΕΕ», ανέβηκαν στην πρυτανεία το ιδρύματος, αναζητώντας τον πρύτανη.

Ωστόσο ο πρύτανης απουσιάζε και το γραφείο του ήταν κλειστό. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, λίγο αργότερα ακούστηκαν φωνές στο διάδρομο έξω από το πρυτανικό γραφείο και οι ίδιοι «εξωπανεπιστημιακοί» προπηλάκισαν έναν φοιτητή, που τελικώς φυγαδεύτηκε.

 

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ασανσέρ έπεσε από τον 3ο όροφο στο «Γεννηματάς» – Εργαζόμενη σώθηκε την τελευταία στιγμή

Ελλάδα / Ασανσέρ έπεσε από τον 3ο όροφο στο «Γ. Γεννηματάς» – Εργαζόμενη σώθηκε την τελευταία στιγμή

Η εργαζόμενη βγήκε από τον ανελκυστήρα λίγο πριν ο θάλαμος κατεβεί απότομα στο ισόγειο - Ο ανελκυστήρας διαθέτει εν ισχύ όλα τα απαιτούμενα πιστοποιητικά συντήρησης αναφέρει το νοσοκομείο
LIFO NEWSROOM
Εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος κοκαΐνης στη Θεσσαλονίκη – 271 κιλά εντοπίστηκαν σε κοντέινερ από τη Λατινική Αμερική

Ελλάδα / Εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος κοκαΐνης στη Θεσσαλονίκη – 271 κιλά εντοπίστηκαν σε κοντέινερ

Κατά τη διάρκεια ελέγχου στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης εντοπίστηκε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο εσωτερικό του κοντέινερ, όπου είχαν αποκρυφτεί 271 κιλά και 150 γραμμάρια κοκαΐνης, αξίας 5,5 εκατομμύρια ευρώ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Πού είναι αυτοί που κόπτονται για το άσυλο και τον αυταρχισμό της αστυνομίας να το σχολιάσουν; αλλά είναι ικανοί να μας πουν για "νέους που έχουν το δημοκρατικό δικαίωμα να συνομιλούν με τον πρύτανη " και για "στέκι διαμαρτυρίας και πολιτισμού " που βρίσκεται στο υπόγειο του ιδρύματος. Να ξαναεπεμβει η αστυνομία εδώ και τώρα για να διώξει τους αναρχοφασιστες!!
Αυτά τα πανεπιστήμια θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά δεν θα περάσει. Τα πανεπιστήμια θα αναβαθμιστούν, θα γίνουν ασφαλή για φοιτητές και καθηγητές και το παρακράτος θα τελειώσει μια για πάντα.