ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Όλγα Τρέμη: Πολύ χαμηλή τηλεθέαση στην πρεμιέρα της εκπομπής στην ΕΡΤ

Όλγα Τρέμη: Πολύ χαμηλή τηλεθέαση στην πρεμιέρα της εκπομπής στην ΕΡΤ Facebook Twitter
2

Η χθεσινή πρεμιέρα της Όλγας Τρέμη στην ΕΡΤ δεν κατάφερε να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, όπως προκύπτει από τα ιδιαίτερα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Στο γενικό σύνολο, η εκπομπή «10» έπεσε στο 2,2% ενώ στο δυναμικό κοινό τα ποσοστά ήταν ακόμα πιο χαμηλά και μόλις που άγγιξαν το 1%. Στα επί μέρους τέταρτα, η εκπομπή με προσκεκλημένο τον Γιάννη Στουρνάρα έκανε από 1,1% έως και 3,7%. Η νέα εκπομπή θα προβάλλεται αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, από Δευτέρας έως και Πέμπτη. Στο πλευρό της κεντρικής παρουσιάστριας βρίσκονται οι δημοσιογράφοι Αντώνης Δελατόλλας και Ηλίας Κανέλλης, που αναλύουν και σχολιάζουν.

Όπως έγινε γνωστό, η παραγωγή είναι μεικτή και κάθε επεισόδιο της εκπομπής κοστίζει 3.673 ευρώ, με τη συμμετοχή της ΕΡΤ να ανέρχεται σε 495 ευρώ ανά επεισόδιο.

Όλγα Τρέμη: Πολύ χαμηλή τηλεθέαση στην πρεμιέρα της εκπομπής στην ΕΡΤ Facebook Twitter
 
TV & Media
2

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Επειδη τα νουμερα λιγο ζαλιζουν, θα δωσουμε 900.000 για μια εκπομπη που με το ζορι κανει 2%; Τι παει να πει οτι ειναι δημοσια τηλεοραση, εχουμε χρηματα για πεταμα στις μερες μας; Ας παει το τελος της ΕΡΤ σε κατι πιο χρησιμο οπως νοσοκομεια ή σχολεια...