Πηγές ΝΔ: Ο Τσίπρας πήγε «τουρίστας» στην πορεία για το Πολυτεχνείο

Πηγές ΝΔ: Ο Τσίπρας πήγε «τουρίστας» στην πορεία για το Πολυτεχνείο Facebook Twitter
EUROKINISSI
4

Πηγές της Νέας Δημοκρατίας σχολίασαν με αιχμηρό την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να δώσει το παρών στη σημερινή πορεία για το Πολυτεχνείο.

«Η πορεία είχε προορισμό την αμερικανική πρεσβεία. Ο Αλ. Τσίπρας σταμάτησε κάπου στη Μεγάλη Βρετανία. Ίσως πήγε για απογευματινό τσάι. Πήγε, είδε, έφυγε. Τουρίστας και στις διαδηλώσεις. Ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ σε μια εικόνα», σχολιάζουν χαρακτηριστικά πηγές της Πειραιώς. 

Είναι η πρώτη φορά που πρώην πρωθυπουργός κατέβηκε σε πορεία για την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου. Ο κ. Τσίπρας περπάτησε στο πλευρό άλλων βουλευτών και στελεχών του κόμματος, μεταξύ των οποίων ο Νίκος Βρούτσης, ο Πάνος Σκουρλέτης και η πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.

Πηγές ΝΔ: Ο Τσίπρας πήγε «τουρίστας» στην πορεία για το Πολυτεχνείο Facebook Twitter
EUROKINISSI

«Φέτος έχουμε πολλούς λόγους να είμαστε εκεί», έγραψε το πρωί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με σαφείς αιχμές προς στελέχη της κυβέρνησης. «Όχι μόνο γιατί οι παλιοί υμνητές της χούντας δε βρίσκονται πια μόνο στο περιθώριο αλλά και σε κυβερνητικούς θώκους να ομνύουν στη κανονικότητα. Ούτε μόνο γιατί η άγρια καταστολή αναβαθμίζεται σε κυβερνητική στρατηγική αναγκαστικότητας. Θα είμαστε εκεί κυρίως για να στείλουμε μήνυμα αντίστασης στο κύμα της συντήρησης και της οπισθοδρόμησης αλλά και σε όσους έχουν προεξοφλήσει ότι ήρθε το τέλος της ιστορίας».

Πολιτική
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΕΞ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΑΡΚΑ

Πολιτική / Απάντηση ΥΠΕΞ σε Τουρκία για θαλάσσια πάρκα: Είναι παράνομα, δεν δημιουργούν τετελεσμένα

Η Τουρκία ανακήρυξε δύο «εθνικά θαλάσσια πάρκα» στο Βορειοανατολικό Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, τα όρια των οποίων εκτείνονται και πέραν των τουρκικών χωρικών υδάτων
THE LIFO TEAM
Το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ με πρωταγωνιστές τους Δούρου, Πολάκη και Παππά: «Επιστρέφουμε, προχωράμε»

Πολιτική / Το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ με πρωταγωνιστές τους Δούρου, Πολάκη και Παππά: «Επιστρέφουμε, προχωράμε»

Το σποτ των 47 δευτερολέπτων «δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις σε μεθοδεύσεις, αρνητικές ειδήσεις και μύθους που στοχευμένα διαδόθηκαν και αναπαράγονται εδώ και μήνες» - Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Ρε παίδες;Την φάση με τα λοστάρια, τι φάση;Όλα καλά; και βλέπω και το πουλί, τον πρώην πρωθυπουργό να χαμογελάει σαν σε διαφήμιση οδοντόκρεμας, περιτριγυρισμένος από μωβ λοσταρια.και ξαναρωτάω. Τι φάση;Να βγω και γω με ένα τέτοιο;Είναι δικαίωμά μου;
Πρώτα συναντιέσαι με Κλίντον, Ομπάμα και Τράμπ, και μετά ως αρχηγός της αντιπολίτευσης διαμαρτύρεσαι στην πορεία προς την Αμερικάνικη Πρεσβεία...Η γελοιότητα σε όλο της το μεγαλείο....
Σύμφωνοι αν ελάμβανε χώρα τότε, σε άλλη περίπτωση είναι εμφανής η δημιουργία φτηνιάρικων και ευδιάκριτων αυτοματοποιημένων αντανακλαστικών..τσάκα-τσάκα-μπαμ..