ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Πηγές ΝΔ: Ο Τσίπρας πήγε «τουρίστας» στην πορεία για το Πολυτεχνείο

Πηγές ΝΔ: Ο Τσίπρας πήγε «τουρίστας» στην πορεία για το Πολυτεχνείο Facebook Twitter
EUROKINISSI
4

Πηγές της Νέας Δημοκρατίας σχολίασαν με αιχμηρό την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να δώσει το παρών στη σημερινή πορεία για το Πολυτεχνείο.

«Η πορεία είχε προορισμό την αμερικανική πρεσβεία. Ο Αλ. Τσίπρας σταμάτησε κάπου στη Μεγάλη Βρετανία. Ίσως πήγε για απογευματινό τσάι. Πήγε, είδε, έφυγε. Τουρίστας και στις διαδηλώσεις. Ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ σε μια εικόνα», σχολιάζουν χαρακτηριστικά πηγές της Πειραιώς. 

Είναι η πρώτη φορά που πρώην πρωθυπουργός κατέβηκε σε πορεία για την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου. Ο κ. Τσίπρας περπάτησε στο πλευρό άλλων βουλευτών και στελεχών του κόμματος, μεταξύ των οποίων ο Νίκος Βρούτσης, ο Πάνος Σκουρλέτης και η πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.

Πηγές ΝΔ: Ο Τσίπρας πήγε «τουρίστας» στην πορεία για το Πολυτεχνείο Facebook Twitter
EUROKINISSI

«Φέτος έχουμε πολλούς λόγους να είμαστε εκεί», έγραψε το πρωί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με σαφείς αιχμές προς στελέχη της κυβέρνησης. «Όχι μόνο γιατί οι παλιοί υμνητές της χούντας δε βρίσκονται πια μόνο στο περιθώριο αλλά και σε κυβερνητικούς θώκους να ομνύουν στη κανονικότητα. Ούτε μόνο γιατί η άγρια καταστολή αναβαθμίζεται σε κυβερνητική στρατηγική αναγκαστικότητας. Θα είμαστε εκεί κυρίως για να στείλουμε μήνυμα αντίστασης στο κύμα της συντήρησης και της οπισθοδρόμησης αλλά και σε όσους έχουν προεξοφλήσει ότι ήρθε το τέλος της ιστορίας».

Πολιτική
4

ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Έχουμε καλές πιθανότητες να επανεκλεγούμε»

«Μπορείς να κερδίσεις εκλογές ως μετριοπαθής κεντρώος, μπορείς να νικήσεις τους λαϊκιστές υλοποιώντας τις υποσχέσεις σου, αυτό έχουμε πράξει εμείς» πρόσθεσε σε εκδήλωση στην Πνύκα - Όσα είπε για την αξιοποίηση της Τεχνητής Νοημοσύνης
THE LIFO TEAM
ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκαν 63 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής

Στην ανακοίνωσή τους, αναφέρονται μεταξύ άλλων σε συμπεριφορές που «δεν εκφράζουν πολιτικές επιλογές» αλλά «τραυματίζουν τις σχέσεις συντροφικότητας, τις θυσίες και την ιστορία μιας ολόκληρης παράταξης, που αγαπήσαμε και υπηρετήσαμε»
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Ρε παίδες;Την φάση με τα λοστάρια, τι φάση;Όλα καλά; και βλέπω και το πουλί, τον πρώην πρωθυπουργό να χαμογελάει σαν σε διαφήμιση οδοντόκρεμας, περιτριγυρισμένος από μωβ λοσταρια.και ξαναρωτάω. Τι φάση;Να βγω και γω με ένα τέτοιο;Είναι δικαίωμά μου;
Πρώτα συναντιέσαι με Κλίντον, Ομπάμα και Τράμπ, και μετά ως αρχηγός της αντιπολίτευσης διαμαρτύρεσαι στην πορεία προς την Αμερικάνικη Πρεσβεία...Η γελοιότητα σε όλο της το μεγαλείο....
Σύμφωνοι αν ελάμβανε χώρα τότε, σε άλλη περίπτωση είναι εμφανής η δημιουργία φτηνιάρικων και ευδιάκριτων αυτοματοποιημένων αντανακλαστικών..τσάκα-τσάκα-μπαμ..