ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.11.2019 | 18:18

Σαββατο

Μονο εγω σιχαινομαι το σαββατο ρε παιδια?Τι πληξη ειναι αυτη...
26
 
 
 
 
σχόλια
Βάλε να δεις λίγο Μουτσινά να δεις πώς θα αλλάξεις αμέσως διάθεση. . Βέβαια και ο Νίκος δεν μπορεί να σε συντροφεύει και τις 24 ώρες του Σαββάτου , αλλά είναι νομίζω μια καλή αρχή, μια βάση για να ξεκινήσεις να αλλάζεις διάθεση.
Ε αν σκεφτείς ότι το ξεμέρωμα ήταν Κυριακή και δέχθηκα ντου από παντού από γιαγιές που πάντα μόλις σχολάει η εκκλησία έρχονται για καφέ οοολες ταυτόχρονα δεν ξέρω αν άξιζε τελικά το ότι πέρασα καλά, αλλά το αντιμετώπισα βεβαίως :D Τις βάζω κι εγώ που λες μουσική, έναν σταθμό που παίζω συνήθως και το τραγούδι στριπτίζ στο τέρμα να μην τις ακούω γιατί τσιρίζουν κιόλας και σκέφτομαι κάνε πλάκα τώρα ν' αρχίσουν να ξεκουμπώνονται τα σακάκια ταγέρ και να σπανε τα κολιέ με τις πέρλες! :''D(Ζαχαροπλαστείο-καφέ σε επαρχιακή πόλη) Γιατί καρφώνομαι έτσι ρε γμτ, ένας δικός μου να είναι εδώ μέσα, ένας!..με κατάλαβε αμέσως :D
Kοίταξε να δεις. Υπάρχουν άνθρωποι που ανυπομονούν να έρθει το Σαββάτο για να ξεκουραστούν ή να περάσουν περισσότερο χρόνο μαζί με τα δικά τους πρόσωπα. Συχνά τους αρέσει να μένουν για ώρες κάτω απο τα σκεπάσματα με το αμόρε τους και το βράδυ να βγαίνουν μαζί ή με άλλες παρέες και να περνάνε τέλεια . Απο την άλλη υπάρχουν και άνθρωποι που ανυπομονούν να μην έρθει το Σαββάτο , γιατί τους ενοχλεί ή τους λυπεί το γεγονός ότι δεν έχουν κάτι να κάνουν, παρά μόνο την εργασία τους που αυτή δεν υπάρχει το Σαββατοκύριακο, άρα δυστυχούν . Αυτοί συχνά δεν έχουν καν προσωπική ζωή και για αυτό όταν έρχεται το Σαββατοκύριακο τους πέρνει απο κάτω Αυτές είναι οι δύο όψεις . Εσύ και μόνο εσύ αποφασίζεις που ανήκεις ή που θα ανήκεις. Εφόσον βλέπεις κάτι που δεν σου αρέσει , άλλαξε το χτες.Αυτά έχει να σου πει ο Παπαδόπουλος με την πείρα μιας ζωής που τον συντροφεύει.Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξεις.
Παιδιά σας καταλαβαίνω απόλυτα και τους 2. Υπάρχουν άνθρωποι που το θέλουν και δεν έχουν τις κοινωνικές δεξιότητες, το μπάτζετ, τον τρόπο να το κάνουν. Υπάρχουν και άλλοι που διώχνουν τους αλλους με την συμπεριφορά τους.
Φυσικά υπάρχουν πάρα πολλοί τύποι ανθρώπων. Υπάρχουν και άλλοι που τους αρέσει η μοναξιά. Σεβαστό και αυτό Ο καθένας για να συνοψίσω αυτό που έλεγα είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει, ότι τον ευχαριστεί. Αυτή είναι και η ουσία της ζωής να περνάς καλά και να είσαι ευτυχισμένος με τις επιλογές σου.
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ
Βγάλε από μέσα σου ό,τι κρύβεις
ή φοβάσαι να παραδεχτείς