Facebook: Σε απενεργοποίηση θα μπορούν να βάλουν οι χρήστες τις ειδοποιήσεις που έρχονται στο κινητό τους

Facebook: Σε απενεργοποίηση θα μπορούν να βάλουν οι χρήστες τις ειδοποιήσεις που έρχονται στο κινητό τους Facebook Twitter
Φωτο: TechCrunch
1

Το Facebook προχωρά σε μια σημαντική αλλαγή για την mobile εκδοχή του, με βάση την οποία οι χρήστες θα μπορούν να απενεργοποιούν τις ειδοποιήσεις που εμφανίζονται στη φωτεινή ένδειξη του κινητού τους, που υπάρχει στο πάνω μέρος της οθόνης. 

Η ανακοίνωση γι'αυτό το νέο feature έγινε από το TechCrunch, ύστερα από τη δοκιμή που έγινε σε iOS συσκευές. Μάλιστα, όπως επιβεβαίωσε το Facebook, μέσα από αυτό το feature θα δοθεί μια πληθώρα επιλογών στους χρήστες των iOS συσκευών, ενώ τις επόμενες εβδομάδες θα είναι διαθέσιμο και στα Android. 

Facebook: Σε απενεργοποίηση θα μπορούν να βάλουν οι χρήστες τις ειδοποιήσεις που έρχονται στο κινητό τους Facebook Twitter

Για την ενεργοποίηση αυτού του feature, οι χρήστες θα πρέπει αρχικά να μεταβούν στο πεδίο Ρυθμίσεις & Απόρρητο > Ρυθμίσεις και έπειτα να κάνουν κλικ στο πλαίσιο με τις Ειδοποιήσεις. Εκεί, επιλέγοντας το πεδίο Ρυθμίσεις ειδοποιήσεων, ο χρήστης θα μπορεί να διαχειριστεί κατά βούληση τις ειδοποιήσεις που λαμβάνει, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορεί ακόμη και να απενεργοποιήσει τη φωτεινή ένδειξη που εμφανίζεται στην οθόνη του κάθε φορά που λαμβάνει κάτι. 

Με πληροφορίες από The Verge 

 

Τech & Science
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια