Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στο Facebook: «Ένας χρόνος χωρίς την Μαρίκα»

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στο Facebook: «Ένας χρόνος χωρίς την Μαρίκα» Facebook Twitter
4

Αυτή είναι η σημερινή ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στο Facebook με αφορμή τον ένα χρόνο από το θάνατο της Μαρίκας Μητσοτάκη:

 

 

Τech & Science
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι πορνοστάρ φτιάχνουν AI σωσίες για να μη γεράσουν ποτέ online

Τech & Science / Οι πορνοστάρ φτιάχνουν AI σωσίες για να μη γεράσουν ποτέ online

Από τη Lisa Ann έως τη Cherie Deville, όλο και περισσότεροι δημιουργοί ερωτικού περιεχομένου βλέπουν τους AI σωσίες τους όχι ως απειλή αλλά ως τρόπο να παρατείνουν την εμπορική ζωή της δημόσιας εικόνας τους.
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΗΠΑ

Τech & Science / Νέες διατροφικές οδηγίες από την Αμερικανική Καρδιολογική Εταιρεία κόντρα στην πολιτική Τραμπ

Νωρίτερα φέτος, η κυβέρνηση Τραμπ είχε παρουσιάσει δικές της διατροφικές οδηγίες, ενθαρρύνοντας την αυξημένη πρόσληψη πρωτεΐνης τόσο από ζωικές όσο και από φυτικές πηγές
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Βλέποντας αυτή τη φωτογραφία το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν "μα καλά, τι σόι προσπάθεια είναι αυτή να μας κάνουν να συμπαθήσουμε το βρυκόλακα τον Μητσοτάκη;" Είναι γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό υπάρχει μια υπερέκθεση στον αποστάτη και σε πρώτη φάση είναι, ας πούμε, ενοχλητικό.Μετά όμως σκέφτηκα ότι πριν από πολλά χρόνια όταν πέθανε ο Ανδρέας, χιλιάδες επί χιλιάδων πολιτών κατέβηκαν στους δρόμους να κλάψουν για τον ηγέτη που χάσανε. Εκ του αποτελέσματος βέβαια είδαμε τι μας έκανε αυτός ο άνθρωπος και είμαι βέβαιος ότι αν πέθαινε τώρα ελάχιστοι, αν όχι κανένας, θα έβγαιναν να τον κλάψουν εξίσου. Οκ, μπορεί να είμαστε ηλίθιοι αλλά όχι και εντελώς μαλάκες...Θέλω λοιπόν να καταλήξω ότι αυτή η "υπερέκθεση συμπάθειας" προς το πρόσωπο του Μητσοτάκουλα μπορεί να είναι ενοχλητική αλλά ίσως να βοηθήσει στην ισορρόπηση του κάρμα στις 'κηδείες-ηγετών", μιας και η "γιόρτινη ατμόσφαιρα" αλα Θατσερ θα μετριαστεί λίγο και η ξεφτίλα μας, που δε μπορούμε να δούμε λίγο πέρα απ' τη μύτη μας, δε θα γίνει ξανά τόσο έντονα παρούσα...Τουλάχιστον αυτός, μπορεί να είχε να χίλια κακά της μοίρας του αλλά ήταν ειλικρινής και αγαπούσε τη γυναίκα του μέχρι το τέλος...το δικό του.