ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.11.2019 | 14:37

Εδώ και αρκετό καιρό.

Πηγαίνω σε ψυχολόγο. Το σκοτάδι που κρύβω μέσα μου είναι ατελείωτο. Είμαι πολύ κακός άνθρωπος.
3
 
 
 
 
σχόλια
Ολοι εχουμε σκοτάδι μεσα μας.Στο λεω εγω που οποιος με γνωριζει λεει οτι ειμαι ο πιο φωτεινος ανθρωπος που υπαρχει.Κανεις δεν ειναι μονο καλος ή κακος.Κανεις δεν ειναι μονιμος χαρουμενος.Το λαθος που κανουμε ειναι οτι πιστευουμε πως μονο τα καλα χρειαζονται στην ζωη μας.Οταν ειμαστε στεναχωρημενοι νιωθουμε ασχημα με τον εαυτο μας.Νιωθουμε λυπη για εμας που δεν ειμαστε καλα και ετσι δημιουργειτε ενας φαυλος κυκλος που δεν μας αφηνει να ξεφυγουμε.Αντι απλα να αποδεχομαστε καθε μας συναισθημα την ωρα που το ζουμε.Η αποδοχη ειναι το κλειδι για ολα.Απο τα παντα μπορεις κατι να μαθεις.Τα περισσοτερα πραγματα για τον εαυτο μου μαλιστα τα εμαθα οταν δεν ημουν καλα και δεν τιμωρησα τον εαυτο μου για αυτο.Τον ακουσα, ακουσα τι ειχε να μου πει, ακουσα γιατι ηταν ετσι.Ετσι πρεπει να μαθουμε να λειτουργουμε στα παντα.Ποτε δεν θα γινεις ενας φωτεινος μονο ανθρωπος.Παντα θα υπαρχει και το σκοταδι μεσα μας.Μα αν δεν υπηρχε αυτο δεν θα ηξερες τι ειναι το φως, αν δεν υπηρχε το κακο δεν θα υπηρχε το καλο.Μην βαζεις λοιπον ταμπελες στο τι εισαι και προχωρα.Προσπαθισε απλα να εισαι ο εαυτος σου, οταν νιωθεις πως εχεις κανει κατι κακο αναγνωρισε το,προσπαθισε να δεις γιατι το εκανες αλλα μην εγκλοβιστεις εκει προχωρα παρακατω.Προσπαθισε την επομενη φορα να πραξεις διαφορετικα.Και ακομα και αν δεν τα καταφερεις θα υπαρχει παντα και η επομενη.Μην αυτοτιμωρεισαι απλα αποδεξου και αγκαλιασε αυτο που εισαι.Συγχωρεσαι τον εαυτο σου οπως ακριβως θα συγχωρουσες εναν φιλο σου.Αν τα καταφερεις θα δεις πως μια απο τις φορες που θα ερθουν δεν θα κανεις απλα την "σωστη" επιλογη ή "λαθος" δεν θα αποτελει πια επιλογη, δεν θα την σκεφτεις καν.
Είσαι διατεθειμένος να αλλάξεις χαρακτήρα και να γίνεις καλύτερος άνθρωπος; Αν όχι, τότε τζάμπα πας στον ψυχολόγο. Ο ψυχολόγος λειτουργεί βοηθητικά. Αν εσύ δεν το πολεμήσεις τότε δεν θα καταφέρεις τίποτα.