Γκάζι: «300 άτομα γονατιστά με τα χέρια στο κεφάλι» - Ο DJ Απέργης καταγγέλλει τη συμπεριφορά αστυνομικών σε έφοδο της ΕΛ.ΑΣ σε κλαμπ

Γκάζι: «300 άτομα γονατιστά με τα χέρια στο κεφάλι» - Ο DJ Απέργης καταγγέλλει τη συμπεριφορά αστυνομικών σε έφοδο της ΕΛ.ΑΣ σε κλαμπ Facebook Twitter
45

Με μία μακροσκελή ανάρτησή του στο Facebook, dj Γιώργος Απέργης περιέγραψε την έφοδο αστυνομικών σε κλαμπ στο Γκάζι, το βράδυ του Σαββάτου, καταγγέλλοντας τη συμπεριφορά των αξιωματικών που, κατά τον ίδιο, έβριζαν και προκάλεσαν πανικό. 

«Μετά το dj set μου (...) κάτω από την επιρροή της δυνατής μουσικής και των φωτορυθμικών, γίνεται ΝΤΟΥ από δέκα άτομα μπαίνοντας με βρισιές μέσα στο μαγαζί δημιουργώντας τον πανικό και τον φόβο στον κόσμο. Δίνοντας διαταγές όπως: γονατιστέ τωρα! Τα χέρια στα κεφάλια όλοι!», γράφει ο DJ, που το βράδυ του Σαββάτου ήταν καλεσμένος να παίξει μουσική στο Steam Club. 

«Μην έχοντας συνειδητοποιήσει τι ακριβώς είναι αυτοί νομίζεις ότι γίνεται τρομοκρατική επίθεση τύπου Μπατακλάν ή είναι ληστεία τύπου τράπεζας», σχολιάζει ο γνωστός promoter. «Περνώντας τα λεπτά συνειδητοποιείς ότι είναι της δίωξης. Για μια ώρα η εικόνα είναι μια: 300 άτομα γονατιστά με τα χέρια στο κεφάλι σαν έτοιμα για εκτέλεση μέσα σε χώρο διασκέδασης. Ντροπή και αποτροπιασμός».

Αναλυτικά η ανάρτηση του στο Facebook

«Τρομοκρατική Επίθεση και Ομηρία από το ίδιο σου το Κράτος. Μετά από 25 χρόνια εμπειρίας και ενασχόλησης στο χώρο της Ηλεκτρονικής Dance σκηνής και απόλυτα καθαρός από ναρκωτικές ουσίες όλα αυτά τα χρόνια, το οποίο είναι και ευρέως γνωστό, δέχεσαι επίθεση μέσα σε έναν νόμιμο χώρο διασκέδασης.


»Το βράδυ του Σαββάτου ήμουν καλεσμένος να παίξω μουσική στο Steam club στην Αθήνα στο Γκάζι. Από νωρίς εκεί με χαρά μου διαπίστωσα ότι οι θαμώνες ήταν αρκετά νέοι υγιείς clubbers γύρω στα 20 χρόνια και κάποιοι μεγαλύτεροι οι οποίοι και ξεχώριζαν καθώς αποδείχτηκε στο τέλος ότι ήταν οι περισσότεροι της δίωξης. Έχοντας συνεργασία με τον χώρο και έως διοργανωτής στο πρόσφατο παρελθόν γνωρίζω το τεράστιο κόστος το οποίο δαπανάτε σε security για την αποφυγή φασαριών και χρήσης ουσιών, το οποίο είναι εμφανές σε όλο τον χώρο.

»Μετά το dj set μου και ενώ έχεις πιει 2-3 ποτά και έχοντας θετικά συναισθήματα καθώς είσαι κάτω από την επιρροή της δυνατής μουσικής και τον φωτορυθμικών, γίνεται ΝΤΟΥ από δέκα άτομα μπαίνοντας με βρισιές μέσα στο μαγαζί δημιουργώντας τον πανικό και τον φόβο στον κόσμο. Δίνοντας διαταγές όπως: γονατιστέ τωρα!! τα χέρια στα κεφάλια όλοι!!! Μην έχοντας συνειδητοποιήσει τι ακριβώς είναι αυτοί νομίζεις ότι γίνεται τρομοκρατική επίθεση τύπου Μπατακλάν ή είναι ληστεία τύπου τράπεζας.

»Νιώθοντας φυσικά τον φόβο ότι εάν κουνηθείς σε σκοτώσαν. Περνώντας τα λεπτά συνειδητοποιείς ότι είναι της δίωξης. Για μια ώρα η εικόνα είναι μια: 300 άτομα γονατιστά με τα χέρια στο κεφάλι σαν έτοιμα για εκτέλεση μέσα σε χώρο διασκέδασης. Ντροπή και αποτροπιασμός. Μετά μια ώρα και μην έχοντας την δυνατότητα να μιλήσεις ούτε στον διπλανό σου, ούτε στο τηλέφωνο, ούτε να κουνηθείς, ελέγχεσαι και βγαίνεις από το μαγαζί.

»Η εικόνα έξω η ίδια, 10 άτομα στημένα με την πλάτη στον τοίχο και τα χέρια ανοιχτά, έτοιμα σαν για εκτέλεση από τoυς Ναζί, στους γύρω δρόμους 10 αυτοκίνητα, 3 πούλμαν και γύρω στους 60 αστυνομικούς να την έχουν πέσει λες και βρήκαν την γιάφκα με τους τρομοκράτες.
Μια καθαρά επίθεση στην ελευθερία της έκφρασης της προσωπικής αξιοπρέπειας με στόχο τον εναλλακτικό χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής. Δευτέρα σήμερα και νέα από τους περισσότερους φίλους μου δεν έχω και πραγματικά μου κάνει εντύπωση πως σχεδόν κανένας από τους θαμώνες δεν έχει αναρτήσει τίποτα. Ο φασισμός και η τρομοκρατία δεν θα περάσει!»

Και δεύτερη καταγγελία

Για το ίδιο περιστατικό, ακόμα μία καταγγελία για την στάση αξιωματικών της ΟΠΚΕ, έκανε και άλλο άτομο στο Facebook:

«Χτες αποφασίζω μετα απο αρκετό καιρό να βγώ να χορεψω και να παρτάρω .. παμε λοιπόν στο steam με την παρεα μου και τον αγαπημένο μου. Ειμαστε στο κατω πάτωμα και χορευουμε ντραμ εν μπεις και θυμαμαι τα παιδικα μου χρονια.. αποφασίζω να παω στην τουαλετα.. και χωρις να καταλαβω τιποτα μπουκαρει μια τυπισσα μες την τουαλετα κ με βγαζει εξω .. ''κατακαθι του κοσμου δευρω εξω !'' . Συνειδητοποιω οτι εχουν μπουκαρει τσεοι μες το μαγαζί ..η τυπισσα με ψαχνει ( ΠΑΝΤΟΥ ) και βγαινω εξω με βαζουν να κατσω στο πατωμα μαζι με ολους τους θαμωνες, μου φωναζουν και απλα κοιτωντας τριγυρω βλεπω οτι εχει γεμισει το μαγαζι ΟΠΚΕ. Μου λενε να μην μιλαω και να μην φωναζω γιατι δεν εχω δικαιωματα (μου το τονισαν πολλες φορες αυτο ..οτι δεν εχω δικαιωματα γιατι συχναζω εκει - αρα βγαινεις για ποτο το βραδυ στο γκαζι κ στματας να εχεις δικαιωματα - το λοχαν ειναι ακριβως διπλα γεματο 15χρονα αλλα εμεις ειμαστε οι ανηθικοι) Αφου με εχουν ψαξει ηδη, με εχουν καθισει κατω, δεν μου αφηνουν να μιλαω με τον αγαπημενο μου κ την φιλη μου με ξαναπανε μεσα για να με ψαξουν δηθεν και το μονο που μου λενε ειναι να σκασω.. Τελειωνει η παρωδια με σηκωνουν ορθια να περιμενω να βγω εξω με αυτους που ειχαν ψαξει επισης ..μιλαω σε ολη την διαδικασια τους λεω να μας δωσουν νερα οτιδηποτε και ολα τα θεωρουν υπερβολη που λεω ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΑΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΛΑΜΠ. Τα πραγματα πλεον δεν ειναι αστεια.. το επομενο βημα ειναι να μπουνε σπιτι ΣΟΥ και να σου ψαξουν τον κωλο επειδη δεν εχεις δικαιωματα ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΚΑΘΙ . Ειμαι ακομα συγκλωνισμενη δεν ξερω καν τι εχω γραψε. ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ»

Ελλάδα
45

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

14 σχόλια
Επειδή εμάς δε μας άρεσε ό,τι έγινε θα το βγάλουμε παράνομο και αντισυνταγματικό και χουντικό κλπ, ε οκ παιδιά ό,τι πείτε. Να μην αποφασίζει η ΕΛΑΣ που είναι ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ πως θα διεξαχθεί μια επιχείρηση, να πηγαίνει να ρωτάει τον κάθε ντι τζέι πως θα έκανε ΑΥΤΟΣ έλεγχο για ναρκωτικά σε χώρο με 300 υπόπτους. Έτσι είναι πιο "δημοκρατικό", σωστά; Άλλωστε ο ντιτζέης ξέρει καλύτερα, τόσα χρόνια στα κλαμπ τι τα'χει.Όσο για τη δε πολιτική στόχευση, είναι επιεικώς περίεργη όταν ο ίδιος ισχυρίζεται πως εδώ και 25 χρόνια που είναι στο επάγγελμα (δηλαδή επί απανωτών κυβερνήσεων ΝΔ) μόλις τώρα παθαίνει κάτι για πρώτη φορά.Τέλος για άλλη μια φορά αφήνομαι άναυδος χάρη στις συγκρίσεις περί χουντών και τρομοκρατιών. Δεν είναι και η πρώτη φορά που ξεφτιλίζουμε την έννοια της χούντας, αλλά φτάσαμε νέα ρεκόρ. Να συγκρίνουμε τις απαγωγές πολιτών και τις πυρακτωμένες βελόνες στις ουρήθρες με μια έφοδο της αστυνομίας. Κάθε μέρα πιάνουμε πάτο και κάθε μέρα χαμηλώνουμε τον πάτο ακόμα περισσότερο. Το μόνο που έχω να πω είναι ας έγραφε ο φίλος DJ αυτά που έγραψε σε μια χούντα, και οι υπόλοιποι σχολιαστές, και ας μας λέγανε αν θα τους έμεναν μετά δάχτυλα να ξαναγράψουν τέτοια κείμενα.Και για να μην παρεξηγούμαι, πρώτον όλοι ξέρουμε τι κουμάσια είναι η ΕΛΑΣ και δεύτερον ποτέ μου δεν έδωσα την ψήφο μου στο δεξί ημισφαίριο του δικομματισμού.
Να μην αποφασίζει η ΕΛΑΣ που είναι ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ πως θα διεξαχθεί μια επιχείρηση, να πηγαίνει να ρωτάει τον κάθε ντι τζέι πως θα έκανε ΑΥΤΟΣ έλεγχο για ναρκωτικά σε χώρο με 300 υπόπτους. Πηγή: www.lifo.grΝαι μωρέ, γιατί άλλωστε η αστυνομία ξέρει να την κάνει σωστά και σοβαρά την δουλειά της. Τόσο σωστά που οργάνωσε τέτοια καταδρομική μέσα σε κλειστό χώρο με 300 άτομα για πέντε μπάφους. Νέα ρεκόρ αποτελεσματικότητας.
Σαν να ακούω τη γιαγιά. "Έλα, άνοιξε το στοματάκι σου, λίγο ακόμα, λίγο ακόμα να χωρέσει, μπρρρράαααβο το παιδάκι μου! Μα τι καλό παιδί είναι αυτό! Το καλύτερο!"Εγώ βέβαια ήξερα κι ένα ακόμα καλύτερο, τον υπάκουο και φαταούλα brother, που δεν το σκεφτότανε και πολύ και τα κατάπινε όλα αμάσητα, ο μπαγάσας.
Οι θαμώνες του κλαμπ τάδε περνιόσαντο για αντιστασιακοί;Ποιες ελευθερίες προσέβαλε η αστυνομία;Αν έχεις μια καρφωτή ότι σε έναν χώρο που υπάρχουν 100άδες άνθρωποι γίνεται διακίνηση δεν λες "συγγνώμην να περάσω λίγο;". Κλείνεις, αποκλείεις, ελέγχεις.Αν έχει παρανομήσει η αστυνομία (δεν μπορώ να το αποκλείσω καθόλου) η μόνη οδός είναι μηνυτήρια αναφορά για διερεύνηση των ευθυνών απάντων και όχι οργισμένες αναρτήσεις στο φατσομπούκι και δημόσια κλαψο.........ά για δικαιώματα και τα λοιπά.Σε κάθε περίπτωση η αναμενόμενη απάντηση της πλειοψηφίας θα έπρεπε να είναι ότι είναι ευγνώμονες που η αστυνομία κάνει τη δουλειά της. Αλλά εδώ έχουμε πήξει από Τσεγκεβάρες της διπλανής πόρτας, έτοιμους να εξεγερθούν με τον απανταχού φασισμό, ρατσισμό, ναζισμό.Ας ανακαλύψουμε τον φασισμό της ημέρας κάνοντας αβαβά ότι την Πατησίων την έκαναν πάλι μπάχαλο τα ΕΑΑΚ (σ.σ. ακροαριστεροί) και ότι συνελήφθησαν με ένα καράβι ντουφέκια κάτι ακροαριστεροί τρομοκράτες που μπαινοβγαίναν σε κάτι καταλήψεις "προσφυγομεταναστών".
Αχ ναι, ας μη μιλήσουμε στο "φατσομπούκι" (εμε...λης) γι αυτό, ας κάνουμε μηνυτήρια αναφορά.Ας μην μιλήσουμε για κάτι που μπορεί να συμβεί στον καθένα μας, να βρεθεί γονατιστός κάτω από τις επιταγές των κομπλεξικών ΟΠΚΕ, επειδή βρέθηκε σε ένα μαγαζί που - για δες - είναι στο city guide της LIFO, μπορεί να είχα διαβάσει στη LIFO για έναν dj που παίζει εκεί και να πήγε.Ας μιλήσουμε για τα ΕΑΑΚ. Εδώ. Σε αυτό το θέμα.Λυπήσου μας κάπου...
Ναι, αλλά η Μαρφίν, τα θύματα του κομμουνισμού, ο δικαιωματισμός, ο φεμινισμός που είναι παιδί του Μαρξ και εγγόνι του Σατανά, οι μετανάστες που απειλούν το Έθνος και την Πατρίδα, blah, blah, blah...
Μετά από 25 χρόνια εμπειρίας και ενασχόλησης στο χώρο της Ηλεκτρονικής Dance σκηνής και απόλυτα καθαρός από ναρκωτικές ουσίες όλα αυτά τα χρόνια, το οποίο είναι και ευρέως γνωστό, δέχεσαι επίθεση μέσα σε έναν νόμιμο χώρο διασκέδασης...Αυτό είναι το πιο κωμικό στοιχείο της όλης φάσης καθαροί από ναρκωτικά και ετσι... Και βέβαια πρέπει να πάνε οι αστυνομικοί στο Λοχαν που είναι τίγκα στα εκστασιασμενα 15χρονα.. Εάν οι ιδιοκτήτες των μαγαζιών δεν ζητάνε ταυτότητα από πιτσιρίκια και όχι μόνο τα αφήνουν να μπουν αλλά να κάνουν και κατανάλωση αλκοόλ και ναρκωτικων καλά να πάθουν... Σε αυτή τη χώρα οι νόμοι ισχύουν μόνο όπου μας συμφέρει.. Διαβάζω και για φασισμό και τρομοκρατία, ότι να ναι πραγματικά...
Εκτος απο της μαρτυριες στα σοσιαλ μαλλων ξεχασατε να γραψετε και το αποτελεσμα της ενεργειας... "Οι άνδρες της Δίωξης εισέβαλαν στο κατάστημα όπου τελικά εντόπισαν ποσότητες απαγορευμένων ουσιών, ενώ προχώρησαν και στις συλλήψεις 10 ατόμων."
lol, και στο Μέγαρο που λέει ο λόγος αν τους ψάξεις όλους, 10 άτομα να έχουν ναρκωτικά θα τα βρεις. Τι βρήκαν τελικά; Μικρόποσότητες ή γινόταν διακίνηση; Τι βρήκαν; Απαράδεκτες συμπεριφορές που σαφώς προωθούνται από την ηγεσία της αστυνομίας και την κυβέρνηση στο όνομα της κανονικότητας.
φοβερη η λογικη σου, ε, και αλλου εχει ναρκωτικα, οποτε ας αφησουμε τα κλαμπ. "12,6 γραμ. κάνναβη και 3,5 γραμ. κοκαΐνη, 1,7 γραμ. ηρωίνη και 3,2 γραμ. MDMA, 2 δισκία ecstasy και 20 δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος" και αυτα στης 5 το πρωι που λογικα η μεγαλη καταναλωση ειχε ηδη γινει. Και ποιος ξερει ποσα κατεληξαν στις τουαλετες. Πολλα, λιγα, δε ξερω. Αλλα οχι και να διαβαζουμε τα αριστερα τσιτατα για ταχα μου χουντα και φασισμους.
Άρθρο στο in.gr ενημερώνει ότι βρέθηκαν 12,6 gr κάνναβη, 3,5 γραμμάρια κοκαΐνη, 1,7 γραμμάρια ηρωίνη, 3,2 γραμμάρια MDMA και 2 χάπια Εcstacy. Για τέτοιες ποσότητες δικαιολογείται απόλυτα όχι μόνο να γονατίζεις 300 άτομα στο μαγαζί αλλά μη σου πω να τους μαστιγώνεις και προκαταβολικά.
@LibretarianΠεριμένω τα επόμενα ντου λοιπόν, σε μπουζούκια, συναυλίες κλπ.(btw, κάπως τραγικό να υποννοείς πως 300 άτομα τρέξαν στην τουαλέτα να πετάξουν ό,τι κουβαλούσαν)Οι ποσότητες των ουσιών και ο αριθμός των συλληφθέντων δείχνουν κατάσταση η οποία θα μπορούσε να είχε αντιμετωπιστεί τελείως διαφορετικά και πολύ πιο διακριτικά. Και φυσικά οι ποσότητες υποδηλώνουν χρήστες ναρκωτικών κι όχι διακινητές. Το intelligence της αστυνομίας μέχρι εκεί φτάνει λοιπόν; Μια τρύπα στο νερό η επιχείρηση.Ήταν ξεκάθαρα επίδειξη δύναμης.Όταν εγώ διασκεδάζω πίνοντας το νόμιμο ποτό μου σε μαγαζί νόμιμο, ναι θεωρώ τραμπουκισμό και φασιστική έκφραση το να μπουν με όπλα και να με γονατίσουν και να με κρατάνε έτσι επί ώρες χωρίς να έχω κάνει τίποτα παράνομο, λες και είμαι τρομοκράτης.
@ Magic FlyΕγώ περιμένω ανάλογα ντου και για το κάπνισμα. Ακριβώς τα ίδια. Γιατί δηλαδή, στο πηγάδι κατουρήσανε οι παρανομούντες καπνιστές;"Ήμασταν, που λες, μέσα στο μπαράκι και πίναμε τα ποτάκια μας, και σκάνε ξαφνικά τριάντα μπάτσοι με τα μπιστόλια και μας λένε 'ψηλά τα χέρια' για να δούνε ποιος κρατάει τσιγάρο. Όσοι δεν προλάβανε να τα ρίξουνε στο πάτωμα τους μπουζουριάσανε. Ήτανε κι ένας κουστουμάτος με ένα πούρο, αυτόν, δεν ξέρω γιατί, τον αφήσανε. Τι να σου λέω, σαράντα άτομα, στο τμήμα την περάσαμε τη νύχτα. Να μη σου τύχει..."
Το τραγικό, και πιθανότερο, είναι πως αυτή η 'επιχείρηση' πραγματοποιήθηκε κατόπιν 'καταγγελίας' αντίπαλου μαγαζιού με καλές σχέσεις με την ασφάλεια (με πιάνει ανασφάλεια) ή κάποιος από την αστυνομία δεν πληρώθηκε όταν έπρεπε. Το χειρότερο είναι πως δεν αναφέρεται πουθενά αλλού στον τύπο αυτή η αδικαιολόγητη επίθεση. Με πρόσχημα την κατοχή ναρκωτικών ουσιών, δεν μπορείς να συμπεριφέρεσαι σε άλλους ανθρώπους σαν εγκληματίες. Δεν έχει κανείς δικαίωμα να στιγματίζει την διασκέδαση και τον τρόπο ζωής του άλλου. Αυτοί οι ίδιοι αστυνομικοί που διεκπεραίωσαν με τόσο επαγγελματισμό την συγκεκριμένη επιχείρηση σίγουρα δεν ενοχλούνται από την διακίνηση στα μπουζουκομάγαζα, γιατί εκεί όλα τους είναι γνώριμα (από εκεί μπορεί και να τα παίρνουν για προστασία πιο εύκολα). Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει...
Να βγεις στο δρόμο να κάνεις διαμαρτυρία για τον αυταρχισμο στα κλαμπ.. Έχει δικαίωμα η αστυνομία να μπει έτσι είναι ο νομος τι θέλεις τώρα? Όταν 50% της πελατείας είναι ανήλικα τι περιμένεις?
Ελάτε τώρα, αφού στη Ελλάδα πάντα έτσι γίνεται, το γνωρίζει ο καθένας αυτό, ιδίως μετά την επέλαση των... "ακροδεξιών" στην εξουσία. Η αστυνομία που απαρτίζεται κυρίως από ΝΑΖΙ μπουκάρει όπου και όποτε θέλει, χωρίς πρόσχημα, βρίζει και δέρνει αθώους πολίτες. Δεν υπάρχει μπαράκι που να μη συμβαίνουν αυτά, όποιος ξεμυτησει από το σπίτι θα επιστρέψει δαρμενος(αν δεν καταλήξει στη φυλακή). Γι'αυτο άλλωστε, οι περισσότεροι μένουν κάθε μέρα σπίτι. Άδεια τα νυχτερινά μαγαζιά, τα κλαμπ, τα μπαρ, ακόμα και τα ταβερνάκια! Ούτε μια ρετσίνα δε μας αφήνουν να πιούμε! Έτσι έγινε η Ελλάδα, έτσι την έκαναν οι" ΝΑΖΙ" που κυβερνούν.
Για εσενα η επισημανση 10 παραβάσεων δικαιολογεί να μπουκαρει η αστυνομια και να δρα με αυτο τον δυσαναλογα βιαιο τροπο. Για αυτό ακριβώς μιλαεί -ορθά- για φασίστες η ανάρτηση του εργαζόμενου: Βίαια καταστολή των ατομικών ελευθεριων στο όνομα της πάταξης της παραβατικότητας.
Εσύ δεν ξέρεις ότι οι κόκες, τα χάπια εξτασι και το MDMA κάνουν θραύση σε τέτοιους χώρους στην Ελλάδα;Τι έπρεπε να κάνουν δηλαδή;Να προειδοποιήσουν ότι θα έρθουν;Στις πόσες παραβάσεις δικαιολογείται το ντου;
Όρισέ μου "τον δυσανάλογα βίαιο τρόπο". Δεν περιγράφεται πουθενά βία.Παρανόμησε ναι ή ου η αστυνομία; Αυτό με νοιάζει. Αν παρανόμησε να γίνει μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Αθηνών να διερευνηθούν οι ποινικές ευθύνες όλων των εμπλεκομένων.Αν δεν παρανόμησε δεν μας νοιάζει αν φωνάξανε στον άλλο και αυτός τρόμαξε.Εκτός αν θέλουμε να ανακαλύπτουμε παντού ναζί, ρατσιστές, φασίστες. Και μετά κάνουμε ότι κοπτόμεθα και για την εφαρμογή του (αντικαπνιστικού) νόμου.
Βρέθηκαν ναρκωτικά. Υπάρχει και άρθρο στη Lifo που περιλαμβάνει και την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας. 12, 6 γρ κάνναβης, 3,5 γρ κοκαΐνης, 1,7 γρ ηρωίνης 2 χάπια ecstacy, 3,2 gr ΜΔΜΑ. Στο όνομα της πάταξης της ανομίας (που εκ του αποτελέσματος της ποσότητας που βρέθηκε δεν λες ότι πρόκειται για κανένα φοβερό χτύπημα στα καρτέλ των ναρκωτικών) προσβάλλεις με απαράδεκτο τρόπο και παραβιάζεις κατάφωρα δημοκρατικά δικαιώματα. Διυλίζουμε τον κώνωπα και καταπίνουμε την κάμηλο.Η ελληνική αστυνομία δεν φημίζεται γενικά για την ευγενική της συμπεριφορά. Σε τυπικούς ελέγχους αυτοκινήτων σταματά αυτοκίνητο για έλεγχο άδειας, ασφάλειας κλπ με 4 μελή οικογένεια με μωρό και 5χρονο στο πίσω κάθισμα και συμπεριφέρεται λες και είναι η συμμορία του σερίφη του Νοτιγκχαμ που πέτυχε μεγαλοκαρτέλ ένοπλου εγκλήματος.
Το γεγονός ότι κάποια λιγοστά άτομα κατείχαν ανθυπομικροποσότητες ναρκωτικών (απ' οσο κατάλαβα και από άλλο ρεπορτάζ της LIFO) δεν δικαιολογεί διόλου την έφοδο στυλ "επιδρομή στα κατεχόμενα" και την προσβολή της αξιοπρέπειας 300 ατόμων : έχω την αίσθηση ότι το τεκμήριο της αθωότητας δεν έχει καταργηθεί, για την ώρα τουλάχιστον...
To "θέλουν να με δέσουνε οι τσέοι" που χορεύανε από τη Lifo μέχρι τον Αρναούτογλου και την Τατιάνα πριν κάτι μήνες το ξεχάσαμε κιόλας;Το να σου λένε πως "δεν έχεις δικαιώματα", το λες και φασισμό.