ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.11.2019 | 14:37

Διατροφη

Ειμαι 22 κ παω δουλεια κατευθειαν μετα το πανεπιστημιο.ολη μερα λειπω απο το σπιτι.κ πειναω μεσα στην ημερα.αλλα δν θελω να αγοραζω απεξω.αναγκαστηκα καποιες φορες καταφευγω σαυτη τη λυση αλλα δν ειναι θρεπτικο ουτε καλο για τη τσεπη μ.πηρα μπαρες δημητριακων κ ξηροκαρπια αλλα δν εχω ενεργεια παλι.κ κουβαλαω ενα σωρο βιβλια κ τετραδια π δν χωρανε κ ταπερ στη τσαντα μου
11
 
 
 
 
σχόλια
Δεν χωρανε τα ταπερ στην τσαντα ε; Πω πω, και τι θα κανουμε τωρα; Ποιος κουβαλαει τωρα και μια δευτερη τσαντα με 1 ή 2 ταπερ μεσα ....Οποιος δεν θελει να ζυμωσει, δεκα μερες κοσκινιζει που λεει και ο σοφος λαος. Σοβαρεψου.
Οι μπάρες είναι όλο ζάχαρη και δε βοηθάνε καθόλου. Οι ξηροί καρποί είναι υγιεινοί μεν, αλλά θέλει πολύ μικρή ποσότητα γιατί έχουν πολλές θερμίδες. Αν δε μπορείς να παίρνεις φαγητό σε τάπερ, φτιαχνε σάντουϊτς με μαύρο ψωμί. Αντί για αλλαντικά βάζε κοτόπουλο ή τόνο, τυρί με λίγα λιπαρά και λαχανικά. Πάρε μαζί κι ένα φρούτο και είσαι μια χαρά.
Μπάρες και ρυζογκοφρέτες...Ό,τι χειρότερο για τον μεταβολισμό της γλυκόζης. :)Tα (ανάλατα) ξηροκάρπια όμως είναι καλά. Επίσης εύκολες για μεταφορά λύση είναι μπανάνα και μήλα (που δεν χρειάζονται ιδιαίτερο καθάρισμα δηλαδή) και τυρί σε μερίδες με κράκερς σικάλεως.
Snoopy χαχαχαχα έτσι είναι !caravan Μπάρες και ρυζογκοφρέτες είναι μέσα στα συντηρητικά επίσης! Απλώς τότε ή θα αγόραζα fast food από το κυλικείο ή θα διατρεφόμουν με τέτοια σνακ. Μέχρι που είδα την λύση του τάπερ!εύχομαι καλό μεσημέρι κορίτσια! :)