ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.10.2019 | 22:41

Πως να κάνω παιδιά;

Είμαι άντρας 36 ετών και θέλω να κάνω παιδιά. Το πρόβλημα είναι πως δεν θέλω να παντρευτώ ή να κάνω σχέση. Θέλω απλά να κάνω παιδιά με κάποια κοπέλα που θα τα έχουμε συμφωνήσει από πριν και που θα υπάρχουμε και οι δύο στην ζωή των παιδιών εξίσου. Να έχουμε μεταξύ μας φιλικές σχέσεις αλλά να μην υπάρχει ερωτική σχέση μεταξύ μας ούτε να ζούμε στο ίδιο σπίτι. Τα παιδιά να μένουν και στους δύο και να έχουν και στους δύο δωμάτια. Το θέμα είναι πως δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει αυτό. Πως μπορώ δηλαδή να ψάξω για κάποια τέτοια γυναίκα και που.
6
 
 
 
 
σχόλια
Γιατί τον κράζετε? Αν ήταν γυναίκα θα τις λέγατε όλοι τόσο ωραία και ενθαρρυντικά λόγια. Και δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό. Δεν μας αφορούν ουτε οι προτιμήσεις του ούτε το γιατί δεν θέλει σχέση. Αν το αγαπά το παιδί και δεν το βλέπει σαν αντικείμενο σαν κατόρθωμα έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει. Μπορείς να είσαι single dad με το να βρεις μια γυναίκα συνήθως λεσβια η οποία θέλει το παιδί να έχει επαφές με τον πατέρα χωρίς να καταφύγει σε τράπεζα σπερματος. Επίσης υπάρχει δυνατότητα να γίνεις Κ ανάδοχος. Αρκεί να ξες ότι δεν είναι αξεσουάρ το παιδί. Είσαι υπεύθυνος για έναν ανθρωπο.
Εσύ δεν θες παιδιά αλλά κατοικίδια.Τα βαρέθηκα αυτή τη βδομάδα τραβάτε στη μάνα σας την οποία δεν θυμάμαι πώς τη λένε.Πάρτε και λεφτά να μη μου ζαλίζεται τ'αρχίδια.
Εμένα δεν μου φαίνεται και πολύ καλή ιδέα! Δηλαδή να γεννηθεί ένα παιδάκι το οποίο από την αρχή θα έχει δύο γονείς που δεν ζουν μαζί. Κακά τα ψέματα, ένα παιδί χρειάζεται και τους δύο γονείς του μαζί. Είναι άλλο πράγμα αν στην πορεία τα πράγματα στραβώσουν και είναι καλύτερο να χωρίσουν και άλλο να είναι προαποφασισμενο πριν καν τη σύλληψη ότι δεν θα είναι μαζί.