Επιστρέφει το «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Επιστρέφει το «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου Facebook Twitter
1

Το late night show του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» επιστρέφει την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου στις 23:45 για 4η σεζόν στον ΑΝΤ1.

Οι βραδινές ώρες του φθινοπώρου γίνονται πιο αστείες, πιο τολμηρές και πιο αυθόρμητες στον ΑΝΤ1, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να υποδέχεται με χιούμορ και χαλαρή διάθεση κάθε Τετάρτη και Πέμπτηόλους τους πρωταγωνιστές της showbiz και όχι μόνο, για να ακούσει τις ιστορίες τους και να συζητήσει μαζί τους.

Αυτή τη φορά, όμως, το show περιλαμβάνει μερικές εκπλήξεις. Φέτος, στη late night δημοσιογραφική ομάδα του «The 2Night Show» προστίθεται ο Βαγγέλης Περρής ενώ οι Φάνης Λαμπρόπουλος, Νικόλας Ράπτης και Θανάσης Πασσάς θα συνεχίσουν να (παρ)ενοχλούν σαν «Μύγες» τους καλεσμένους πριν τους παραλάβει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ακόμα, καλεσμένες της πρώτης εκπομπής για τη σεζόν, την Τετάρτη 9/10 είναι η Ζέτα Μακρυπούλια και η πρωταγωνίστρια της νέας επιτυχημένης σειράς «Άγριες Μέλισσες», Μαρία Κίτσου.

Δείτε το βίντεο:

Info

«The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Πρεμιέρα Τετάρτη 9 Οκτωβρίου και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 23:45 στον ΑΝΤ1 

#The2NightShow

Συντελεστές

Executive Producer: Άννα Αρβανίτη

Σκηνοθέτης: Θάνος Γκομόζιας, Γιώργος Κικίδης

Αρχισυντάκτρια: Νάνσυ Αντωνίου

Οργάνωση Παραγωγής: Αντώνης Μάτσος

Διεύθυνση Παραγωγής: Σταμάτης Τσάκωνας

TV & Media
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΡΙΑΝΤΑ ΓΚΡΑΝΤΕ ΜΠΙΛ ΜΑΧΕΡ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

TV & Media / «Ίσως αυτό το αστείο την κάνει να φάει κάτι» - Αντιδράσεις με το σχόλιο του Μπιλ Μάχερ για την Αριάνα Γκράντε

Το άστοχο «αστείο» του παρουσιαστή για την τραγουδίστρια, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση εκπροσώπου της ότι αποχωρεί από τη δημοσιότητα λόγω της «αδιάκοπης κριτικής»
THE LIFO TEAM
Το American Horror Story επιστρέφει με όλο το παλιό του καστ — και χωρίς την Αριάνα Γκράντε

TV & Media / Το American Horror Story επιστρέφει με όλο το παλιό του καστ και χωρίς την Αριάνα Γκράντε

Ο Ράιαν Μέρφι ανοίγει ξανά το στοιχειωμένο αρχείο του American Horror Story: σε νέα συνέντευξη μιλά για τους παλιούς σταρ που επιστρέφουν και εξηγεί γιατί η Αριάνα Γκράντε τελικά έμεινε εκτός.
THE LIFO TEAM
ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΕΙΡΑ HBO ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ

TV & Media / Χάρι Πότερ: Ο διευθυντής φωτογραφίας της σειράς του HBO είπε ότι «τα γυρίσματα ήταν εξαντλητικά»

Η παραγωγή της νέας τηλεοπτικής μεταφοράς ξεκίνησε πέρυσι στα Warner Bros. Studios στο Λίβσντεν, με την πρώτη σεζόν να βασίζεται στο βιβλίο, Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια