ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.12.2018 | 18:13

Οδήγηση στην Αθήνα

Είμαι στην Αθήνα εδώ και 4 μήνες για δουλειά, ερχόμενος από μικρή πολη. Πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω πώς οδηγούν εδώ πέρα. Νομίζω παίζω σε video game όλη μέρα. Ούτε φλας, σταματάνε όποτε και όπου θέλουν χωρίς αλαρμ, πόρτες ανοίγουν από σταματημένα αυτοκίνητα στα ξαφνικά, προσπεράσεις από δεξιά, μηχανάκια χωρίς κράνος να κάνουν ελιγμούς, τρέχουν σε στενά.. Γενικά πολύ χαλί. Εντάξει, δεν βοηθούν και οι δρόμοι , λακούβες , φρεάτια σαν λάκκοι, κλαίω το αμάξι μου 4 μήνες..αλλά ρε παιδιά, νομιζω είναι θέμα χρόνου να τρακαρω, πραγματικά. Και οδηγάω μια δεκαετία, δε με λες και πρωτάρη. Ειλικρινά απίστευτο.
4
 
 
 
 
σχόλια
Είναι απλά αστείο να μιλάει κάποιος από επαρχία για την οδήγηση στην Αθήνα....όταν την ίδια ώρα σε επαρχιακές οδούς και πόλεις γίνεται ένας πόλεμος από τροχαία με αγροτικά αυτοκίνητα και τρακτέρ που ΔΕΝ έχουν όρια κ κανόνες.Η Αθήνα έχει τα λιγότερα τροχαία αναλογικά του μεγέθους της.