ΗΠΑ: 11χρονος οδήγησε μόνος του 200 μίλια - Ήθελε να συναντήσει άγνωστο που γνώρισε στο Snapchat

ΗΠΑ: 11χρονος οδήγησε μόνος του 200 μίλια - Ήθελε να συναντήσει άγνωστο που γνώρισε στο Snapchat Facebook Twitter
1

Ένα 11χρονο αγόρι στη Νότια Καρολίνα οδήγησε για 200 μίλια μόνος τους προκειμένου να συναντήσει ένας άγνωστο που γνώρισε στο Snapchat.

Ο 11χρονος επέστρεψε τελικά στην οικογένειά του χάρη στον αστυνομικό Κρίστοφερ Μπράουν, που έτυχε να βρίσκεται στο σωστό μέρος την σωστή στιγμή, ανακοίνωσε το αστυνομικό τμήμα του Τσάρλεστον σε δελτίο τύπου. 


Το αγόρι από τον Σίμπσονσβιλ οδηγούσε για περίπου τρεις ώρες όταν αποφάσισε να σταματήσει σε ένα πάρκινγκ δίπλα στο περιπολικό του Μπράουν, στον οποίο είπε πως είχε χαθεί. Σύμφωνα με τον αστυνομικό, το παιδί τού εξήγησε πως «πήρε το αυτοκίνητο του αδερφού του και οδήγησε μέχρι το Τσάρλεστον για να ζήσει με έναν παντελώς άγνωστο άντρα που γνώρισε στο Snapchat».

Ενώ οδηγούσε, συμβουλευόταν το GPS στο τάμπλετ του πατέρα του, προκειμένου να φτάσει στην διεύθυνση που ήθελε. Ωστόσο κάποια στιγμή χάθηκε το σήμα και δεν μπορούσε να βρει ξανά την διεύθυνση, καθώς τα μηνύματα στο Snapchat εξαφανίζονται μέσα σε δέκα δευτερόλεπτα μετά το άνοιγμά τους από τον χρήστη. 

Μην ξέροντας τι να κάνει, αποφάσισε να σταματήσει στην άκρη και να ζητήσει βοήθεια από τον αστυνομικό. Όταν έδωσε το όνομά του, το όνομα του πατέρα του και τον αριθμό τηλεφώνου του, ο Μπράουν ειδοποίησε τον πατέρα του παιδιού, που ήδη είχε μπει στη διαδικασία να δηλώσει την εξαφάνιση του γιου του.

Οι αρχές διεξάγουν έρευνα για να εντοπιστεί ο άγνωστος άντρας με τον οποίο μιλούσε ο 11χρονος, ενώ εξετάζουν και το τάμπλετ.

Με αφορμή την περίπτωση του 11χρονου, οι αστυνομικές αρχές υπενθύμισαν στους γονείς να μιλούν στα παιδιά τους σχετικά με την ασφαλή χρήση των social media.

«Έχεις κάποιον που συνομιλεί με έναν 11χρονο για ένα ταξίδι οπότε πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να σίγουροι πως τα παιδιά μας είναι ασφαλή στο ίντερνετ. Θα ήθελα πολύ, όποιος βλέπει αυτό και είναι γονιός, ειδικά ενός 11χρονου, να καθίσει μαζί του αυτή τη στιγμή και να συζητήσει σχετικά με το τι κάνει στα social media», σχολίασε στην συνέντευξη τύπου ο επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος του Τσάρλεστον.

 Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΠΛΟΙΟ ΒΙΚΙΝΓΚ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΖΗΜΙΕΣ

Διεθνή / «Οδύσσεια»: Ιδιοκτήτες πλοίου «Βίκινγκ» που χρησιμοποιήθηκε στην ταινία δήλωσαν ότι το στούντιο δεν πλήρωσε για τις ζημιές

Οι ιδιοκτήτες του πλοίου που χρησιμοποιήθηκε στα γυρίσματα υποστηρίζουν, ότι η Universal είχε δεσμευτεί να καλύψει το κόστος οποιωνδήποτε επισκευών
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΗΠΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΙΡΑΝ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΧΟΥΘΙ

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Οι ΗΠΑ θα θεωρήσουν υπεύθυνο το Ιράν για τις επιθέσεις των Χούθι

Οι δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ, έγιναν αφότου οι Χούθι της Υεμένης ανακοίνωσαν νωρίτερα την Πέμπτη ότι πραγματοποίησαν στρατιωτική επιχείρηση εναντίον δύο σαουδαραβικών πετρελαιοφόρων
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια