Γερουλάνος: Με ενδιαφέρει η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Γερουλάνος: Με ενδιαφέρει η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ Facebook Twitter
EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
9

Το ενδιαφέρον του για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε ραδιοφωνική συνέντευξη ο Παύλος Γερουλάνος

Μιλώντας στα Παραπολιτικά Fm, ο Παύλος Γερουλάνος ανέφερε πως το ζήτημα στο ΚΙΝΑΛ και ενόψει του επικείμενου συνεδρίου, «είναι το πώς θα προχωρήσουμε μπροστά» προσθέτοντας πως «το θέμα είναι να αισθανθούμε ότι είμαστε σε ένα σπίτι το οποίο μας εκφράζει».

Ο κ. Γερουλάνος άσκησε εκ νέου κριτική στη Φώφη Γεννηματά καθώς, όπως είπε, εφάρμοσε μία στρατηγική που απέτυχε. «Πίστευε ότι φέρνοντας όλες τις προσωπικότητες του χώρου μαζί, ο χώρος θα μαζέψει και τον κόσμο. Οι προσωπικότητες ήρθαν μαζί, ο κόσμος όμως δεν ήρθε», ανέφερε. Επανέλαβε ότι η ομιλία της κ. Γεννηματά την 3 Σεπτέμβρη «ήταν απογοητευτική διότι είχε μια πραγματική ευκαιρία να δώσει ένα όραμα. Δεν έγινε αυτό».

Είτε το ΠΑΣΟΚ είτε το ΚΙΝΑΛ να τιμήσει τα δάνειά του 

Ο κ. Γερουλάνος απαντώντας σε ερώτηση για τα χρέη του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι «η συζήτηση που έχουμε μπροστά μας είναι πολιτική» και πρόσθεσε πως «είτε το ΠΑΣΟΚ, είτε το ΚΙΝΑΛ, είτε οποιοσδήποτε άλλος πρέπει να τιμήσει τα δάνειά του, όπως ζητάμε από κάθε Έλληνα να τιμήσει και αυτός τα δικά του». 

 

Το ΚΙΝΑΛ πρέπει να βγάλει την παρακαταθήκη του ΠΑΣΟΚ μπροστά 

Ο κ. Γερουλάνος εξέφρασε την αισιοδοξία ότι το κόμμα θα προχωρήσει σε μια ουσιαστική αλλαγή στρατηγικής «στην οποία το ΚΙΝΑΛ θα επιστρέψει στις ρίζες του βγάζοντας την παρακαταθήκη του ΠΑΣΟΚ μπροστά».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Γερουλάνος ανέφερε ότι τον ενδιαφέρει να είναι υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος, προσθέτοντας ότι «αν κάποια πράγματα δεν γίνουν σωστά στον χώρο, μια αλλαγή ηγεσίας μπορεί να τα λύσει». Συμπλήρωσε επίσης ότι «η ουσία δεν πρέπει να είναι ένα αιματοκύλισμα προσωπικό. Πρέπει να είναι μια πολιτική διαδικασία την οποία αν την κάνει καλά η ηγεσία του χώρου δεν χρειάζεται αλλαγή ηγεσίας».

Σημείωσε ότι ο ίδιος έχει καταθέσει πρόταση για το μέλλον του χώρου που, όπως είπε, είναι ώριμη να συζητηθεί σε βάθος.

________________

To κείμενο διορθώθηκε καθώς εσφαλμένα αποδόθηκε στον Παύλο Γερουλάνο ότι ενδιαφέρεται για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, ενώ ο ίδιος δηλώνει πως έκανε λόγο για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ 

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ 6.9.2019

Πολιτική
9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM
Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ποια κόμματα θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου - Μπλόκο στους Σπαρτιάτες

Από τα 46 κόμματα που ζήτησαν να λάβουν μέρος, ο Άρειος Πάγος ενέκρινε τη συμμετοχή για 31 κόμματα και συνασπισμούς κoμμάτων που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές του 2024
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Είναι επιτακτική ανάγκη η κεντροαριστερά να αναδιοργανωθεί και να υπάρξει αλλαγή φυσικά ηγεσίας. Η Φώφη δεν κάνει για τίποτα. Πιο δυνατή κεντροαριστερά σημαίνει ακόμα μεγαλύτερη συρρίκνωση των άκρων.
Αυτό που συμβουλεύεσαι το wiktionary να το κοιτάξεις. Εγώ το τεκμηρίωσα με Τριανταφυλλίδη. Είναι κλασικό λάθος. Εσύ μας κουράζεις με την επιμονή σου.
έλλειμμα το [élima] Ο49 : το ποσό, σε χρήμα ή σε είδος, που λείπει από εκείνο το οποίο έπρεπε να υπάρχει ή προβλεπόταν ότι θα υπάρξει. ANT πλεόνασμα: Ο ταμίας έχει ~. Tο ταμείο παρουσιάζει / έχει ~. Yπάρχει ~ στην αποθήκη. Tα ελλείμματα του κρατικού προϋπολογισμού. Έχω ~ εκατό δραχμών. Kαλύπτω ένα ~. ~ ταμείου ή ταμειακό ~, όταν τα υπάρχοντα μετρητά είναι λιγότερα από αυτά που αναφέρονται στο λογιστικό βιβλίο του ταμείου. ~ δημόσιου τομέα, όταν οι εισπράξεις είναι μικρότερες από τις δαπάνες. ~ ισοζυγίου εξωτερικών πληρωμών, όταν οι πληρωμές σε συνάλλαγμα είναι μεγαλύτερες από τις συναλλαγματικές εισπράξεις.
2. (κατ' επέκταση) αυτό που λείπει, η ανεπάρκεια, η έλλειψηπχ. έλλειμμα ανθρωπιάςΟυφ..... κουράσατε πια. Πηγή: https://el.wiktionary.org/wiki/%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%BC%CE%B1