ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Γερουλάνος: Με ενδιαφέρει η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Γερουλάνος: Με ενδιαφέρει η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ Facebook Twitter
EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
9

Το ενδιαφέρον του για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε ραδιοφωνική συνέντευξη ο Παύλος Γερουλάνος

Μιλώντας στα Παραπολιτικά Fm, ο Παύλος Γερουλάνος ανέφερε πως το ζήτημα στο ΚΙΝΑΛ και ενόψει του επικείμενου συνεδρίου, «είναι το πώς θα προχωρήσουμε μπροστά» προσθέτοντας πως «το θέμα είναι να αισθανθούμε ότι είμαστε σε ένα σπίτι το οποίο μας εκφράζει».

Ο κ. Γερουλάνος άσκησε εκ νέου κριτική στη Φώφη Γεννηματά καθώς, όπως είπε, εφάρμοσε μία στρατηγική που απέτυχε. «Πίστευε ότι φέρνοντας όλες τις προσωπικότητες του χώρου μαζί, ο χώρος θα μαζέψει και τον κόσμο. Οι προσωπικότητες ήρθαν μαζί, ο κόσμος όμως δεν ήρθε», ανέφερε. Επανέλαβε ότι η ομιλία της κ. Γεννηματά την 3 Σεπτέμβρη «ήταν απογοητευτική διότι είχε μια πραγματική ευκαιρία να δώσει ένα όραμα. Δεν έγινε αυτό».

Είτε το ΠΑΣΟΚ είτε το ΚΙΝΑΛ να τιμήσει τα δάνειά του 

Ο κ. Γερουλάνος απαντώντας σε ερώτηση για τα χρέη του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι «η συζήτηση που έχουμε μπροστά μας είναι πολιτική» και πρόσθεσε πως «είτε το ΠΑΣΟΚ, είτε το ΚΙΝΑΛ, είτε οποιοσδήποτε άλλος πρέπει να τιμήσει τα δάνειά του, όπως ζητάμε από κάθε Έλληνα να τιμήσει και αυτός τα δικά του». 

 

Το ΚΙΝΑΛ πρέπει να βγάλει την παρακαταθήκη του ΠΑΣΟΚ μπροστά 

Ο κ. Γερουλάνος εξέφρασε την αισιοδοξία ότι το κόμμα θα προχωρήσει σε μια ουσιαστική αλλαγή στρατηγικής «στην οποία το ΚΙΝΑΛ θα επιστρέψει στις ρίζες του βγάζοντας την παρακαταθήκη του ΠΑΣΟΚ μπροστά».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Γερουλάνος ανέφερε ότι τον ενδιαφέρει να είναι υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος, προσθέτοντας ότι «αν κάποια πράγματα δεν γίνουν σωστά στον χώρο, μια αλλαγή ηγεσίας μπορεί να τα λύσει». Συμπλήρωσε επίσης ότι «η ουσία δεν πρέπει να είναι ένα αιματοκύλισμα προσωπικό. Πρέπει να είναι μια πολιτική διαδικασία την οποία αν την κάνει καλά η ηγεσία του χώρου δεν χρειάζεται αλλαγή ηγεσίας».

Σημείωσε ότι ο ίδιος έχει καταθέσει πρόταση για το μέλλον του χώρου που, όπως είπε, είναι ώριμη να συζητηθεί σε βάθος.

________________

To κείμενο διορθώθηκε καθώς εσφαλμένα αποδόθηκε στον Παύλο Γερουλάνο ότι ενδιαφέρεται για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, ενώ ο ίδιος δηλώνει πως έκανε λόγο για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ 

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ 6.9.2019

Πολιτική
9

ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΡΕΝΑ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Πολιτική / Μητσοτάκης: Ο στόχος μας είναι ένας σιδηρόδρομος, τον οποίο οι πολίτες θα εμπιστεύονται ξανά

«Τα νέα τρένα είναι εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα συστήματα διαχείρισης κυκλοφορίας με σκοπό να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την ασφάλεια των μετακινήσεων», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΚΟ ΦΑΡΣΕΡ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Πολιτική / Υπόθεση Ντόκου: «Χρησιμοποιήσαμε μακιγιάζ και σίγουρα όχι τεχνητή νοημοσύνη» λένε οι δύο Ρώσοι φαρσέρ

«Του στείλαμε απλά ένα email και απάντησε το γραφείο του» δήλωσαν, μεταξύ άλλων, ενώ εξέφρασαν την έκπληξή τους «όταν είδαμε τις εξηγήσεις του για αυτή τη συνομιλία»
THE LIFO TEAM
ΝΙΚΟΣ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΕΕ

Πολιτική / Φαραντούρης: Απαντά σε δημοσιεύματα για την απόσπαση της συζύγου του στη Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία στην Ε.Ε

«Είναι θλιβερό και αποκαλυπτικό, γυναίκες σαν τη Δώρα να γίνονται στόχος ανδρών με πλαστά πτυχία ή ανύπαρκτα προσόντα», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ
THE LIFO TEAM
ΚΑΡΑΜΕΡΟΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Παραιτήθηκε ο Γιώργος Καραμέρος από τον ΣΥΡΙΖΑ και από τη θέση του βουλευτή

Μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι «από την αρχή υποστήριξα πως η πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα και στη συνέχεια η συγκρότηση της ΕΛ.Α.Σ δημιουργούν προοπτική για την Ελλάδα» - Ολόκληρη η ανακοίνωσή του
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Πολιτική / Μητσοτάκης για περικοπή συντάξεων χηρείας μετά την τριετία: Μία ακόμη παρέμβαση κοινωνικής δικαιοσύνης

«Με νομοθετική ρύθμιση καταργείται η περικοπή των συντάξεων χηρείας μετά την 3ετία, στο 35% όπως όριζε ο νόμος Κατρούγκαλου», αναφέρει ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Είναι επιτακτική ανάγκη η κεντροαριστερά να αναδιοργανωθεί και να υπάρξει αλλαγή φυσικά ηγεσίας. Η Φώφη δεν κάνει για τίποτα. Πιο δυνατή κεντροαριστερά σημαίνει ακόμα μεγαλύτερη συρρίκνωση των άκρων.
Αυτό που συμβουλεύεσαι το wiktionary να το κοιτάξεις. Εγώ το τεκμηρίωσα με Τριανταφυλλίδη. Είναι κλασικό λάθος. Εσύ μας κουράζεις με την επιμονή σου.
έλλειμμα το [élima] Ο49 : το ποσό, σε χρήμα ή σε είδος, που λείπει από εκείνο το οποίο έπρεπε να υπάρχει ή προβλεπόταν ότι θα υπάρξει. ANT πλεόνασμα: Ο ταμίας έχει ~. Tο ταμείο παρουσιάζει / έχει ~. Yπάρχει ~ στην αποθήκη. Tα ελλείμματα του κρατικού προϋπολογισμού. Έχω ~ εκατό δραχμών. Kαλύπτω ένα ~. ~ ταμείου ή ταμειακό ~, όταν τα υπάρχοντα μετρητά είναι λιγότερα από αυτά που αναφέρονται στο λογιστικό βιβλίο του ταμείου. ~ δημόσιου τομέα, όταν οι εισπράξεις είναι μικρότερες από τις δαπάνες. ~ ισοζυγίου εξωτερικών πληρωμών, όταν οι πληρωμές σε συνάλλαγμα είναι μεγαλύτερες από τις συναλλαγματικές εισπράξεις.
2. (κατ' επέκταση) αυτό που λείπει, η ανεπάρκεια, η έλλειψηπχ. έλλειμμα ανθρωπιάςΟυφ..... κουράσατε πια. Πηγή: https://el.wiktionary.org/wiki/%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%BC%CE%B1