Μήνυμα της Φώφης Γεννηματά σε όσους έδωσαν Πανελλαδικές - Η φωτογραφία από τα φοιτητικά χρόνια

Μήνυμα της Φώφης Γεννηματά σε όσους έδωσαν Πανελλαδικές - Η φωτογραφία από τα φοιτητικά χρόνια Facebook Twitter
2

Το δικό της μήνυμα σε όσους έδωσαν φέτος Πανελλαδικές Εξετάσεις έστειλε η Φώφη Γεννηματά, δημοσιεύοντας στο Twitter και μια φωτογραφία της από τα χρόνια που ήταν φοιτήτρια.

«Βρήκα τη φοιτητική μου ταυτότητα στο συρτάρι, τη φυλάω όσα χρόνια κι αν περάσουν μαζί με τόσες αναμνήσεις και νοσταλγία», έγραψε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ στο μήνυμά της, μια ημέρα μετά την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής. 

«Οι πανελλήνιες είναι για όλους μια δύσκολη αλλά ξεχωριστή εμπειρία. Κόπος, άγχος, αγωνία, όνειρα, ελπίδα. Συγχαρητήρια στα παιδιά που πέτυχαν τους στόχους τους. Οι ευκαιρίες για όλους όμως από δω και πέρα θα είναι πολλές», πρόσθεσε η κ. Γεννηματά.

«Ένα συναρπαστικό ταξίδι άρχισε και δεν τελειώνει με τα αποτελέσματα. Ενηλικίωση, ελευθερία, ξενύχτια, μετακόμιση, ενοίκιο, πακέτο από τη μαμά... Και μην ξεχνάτε, διεκδικούμε τα όνειρά μας με πείσμα και αισιοδοξία. Κοιτάμε μπροστά. Καλή αρχή!», κατέληξε στο μήνυμά της προς τους νέους φοιτητές.

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Πολιτική / Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Ο βουλευτής της ΝΔ υπέστη ανακοπή σε πολυσύχναστη παραλία της Χαλκιδικής που δεν υπήρχε απινιδωτής ή ναυαγοσώστης - Ο ίδιος ως υφυπουργός είχε συμβάλλει ώστε να τοποθετηθούν περισσότεροι απινιδωτές σε σχολεία και κοινότητες της χώρας
LIFO NEWSROOM
Σφοδρή επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Πολιτική / Επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στη δήλωση του κ. Πελετίδη ότι κάποιοι πολίτες έσωσαν τα σπίτια τους επειδή δεν ακολούθησαν τις οδηγίες του 112, χαρακτηρίζοντάς την «εγκληματική και επικίνδυνη»
LIFO NEWSROOM
Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Βασιλική Σιούτη / Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Ο Θάνος Βερέμης, ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τις ελληνορωσικές σχέσεις από την Ελληνική Επανάσταση μέχρι σήμερα αλλά και για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Τουρκία και τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης τον 19ο και τον 20ό αιώνα. Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Φωφη - μιλησε μας για την μαυρη οικονομια εκατονταδων εκατομμυριων των φροντιστηριων στο δωρεαν εκπαιδευτικο μας συστημα. Μιλησε μας για την αγορα εργασιας του σημερα. Τις ευκαιριες που δημιουργει ο νεποτισμος στον επαγγελματικο σου χωρο, την πολιτικη. Το brain drain, οπως για παραδειγμα στην Αμερικη που συμφωνα με προσφατο χαρτι τουρκου αναλυτη, η Ελλαδα προσφερει περισσοτερους πανεπιστημιακους απ οποιοδηποτε αλλο εθνοτικο γκρουπ ( περισσοτερους απο ολες τις λατινικες χωρες ΜΑΖΙ ). Αυτα ειναι τα ζητηματα που ως αντιπολιτευση πρεπει να ασχολεισαι. Αυτο ειναι πραγματικη πολιτικη για εναν πολιτικο.Οχι τα ρηχα επικοινωνιακα σου, που ουτως 'η αλλως δε προσφερουν τιποτα σε κανεναν.