Τροχαίο στο Αίγιο: Σε ψυχιατρική κλινική ο 28χρονος που παρέσυρε γιαγιά και εγγόνι

Τροχαίο στο Αίγιο: Σε ψυχιατρική κλινική ο 28χρονος που παρέσυρε γιαγιά και εγγόνι Facebook Twitter
5

Στην ψυχιατρική κλινική Πεντέλης εισήλθε το βράδυ της Τρίτης (27/8) ο 28χρονος οδηγός ο οποίος παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητό του στο Αίγιο, την 67χρονη γιαγιά και το ενός έτους εγγόνι της.


«Πριν από όλα να πούμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια των θυμάτων και τα αισθήματα συντριβής του εντολέα μου. Να μεταφέρω μια ανθρώπινη συγγνώμη προς την οικογένεια των θυμάτων, που προφανώς δεν είναι αρκετή για να απαλύνει τον πόνο τους, αλλά είναι το ελάχιστο που μπορεί να εκφράσει ο εντολέας μου. Είναι σε κατάσταση ψυχολογικού σοκ. Από χθες το βράδυ νοσηλεύεται στο Ψυχιατρικό Πεντέλης, στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Ήδη από τη Δευτέρα είχε εξεταστεί από ψυχιάτρους του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών» είπε ο δικηγόρος του Γιάννης Σαμέλης, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο συνήγορος του 28χρονου διέψευσε ότι ο νεαρός προσπάθησε να διαφύγει μέσω θαλάσσης. «Υπέστη ψυχολογικό σοκ, είχε κρίση πανικού. Είναι ανακριβές ότι προσπάθησε να διαφύγει μέσω θαλάσσης, έπεσε στη θάλασσα με αυτοκτονικές τάσεις».

Όσον αφορά το γεγονός ότι ο δράστης δεν έχει ακόμα συλληφθεί ακόμα είπε: «Η δικογραφία δεν έχει φτάσει στην εισαγγελία του Ναυτοδικείου Πειραιώς και δεν έχει ασκηθεί δίωξη. Δεν έχει τύχει κάποιας ευνοϊκής μεταχείρισης» επισήμανε.

Ελλάδα
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Χωρίς να έχω δει ρεπορτάζ επί του θέματος, μόνο από αυτά που διαβάζω εδώ, βρωμάει η υπόθεση από την αρχή κι είναι άκρως εξωφρενικό που ο τυπάκος δεν είναι ήδη στην φυλακή. Δεν καταλαβαίνω, δεν τον έπιασαν την ίδια μέρα; Δεν πήγε αυτόφωρο;;; Όσο για τα δικηγορικά κολπάκια που ξεκίνησε από την αρχή ο δικηγόρος του, δυστυχώς την δουλειά του κάνει εκείνος και πολύ φοβάμαι ό,τι είναι όλα ψέμματα. Η δικαιοσύνη θα δουλέψει εδώ;;;;;;; Τώρα με αυτά που λένε οι σχολιαστές, μου έχουν πέσει τα μαλλιά. Υπάρχουν κάπου άρθρα για αυτά που λέτε περί "ντάξει τίποτα δεν έγινε" ή για προηγούμενο ατύχημα που προκάλεσε αγαπητές @αριανα γράνδε και @maggie, να μας αφήνατε ένα λινκ? Ευχαριστώ
Οι περίοικοι, σύμφωνα με μαρτυρίες τους, τον έβλεπαν κάθε μέρα να περνά από το ίδιο σημείο με το χαρακτηριστικό ασημί κάμπριο και να τρέχει του θανάτου. Δεν άργησε να γίνει το κακό, δυστυχώς με το χειρότερο τρόπο. Τώρα ο ιππότης της ασφάλτου από σούπερ ντούπερ αρσενικό, έγινε το αγοράκι με το ψυχικό νόσημα που επιζητά τον οίκτο. Τη φυλακή την έχει γλυτώσει έτσι κι αλλιώς αλλά πρέπει να γλυτώσει και την αποζημίωση. Πώς θα πάρει καινούργιο κάμπριο;
Ίσως το έκανε αυτό κατ' υπόδειξη του δικηγόρου του για να αποφύγει τα χειρότερα και ο κόσμος να πει "α τον καημένο". Ένας άνθρωπος που έχει εμπλακεί στο παρελθόν σε θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα ένα παιδί 14 ετών και συνεχίζει να οδηγεί έτσι δεν ενδιαφέρεται προφανώς για την ανθρώπινη ζωή.
Θα τη γλιτώσει. Τους τράκαρε, του φώναζαν οι περίοικοι ΔΕΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ κι αυτός έλεγε "Ντάξει τίποτα δεν έγινε".Πω πω τί σοκ έπαθε, ε;Καημένοι γονείς.