Τροχαίο στο Αίγιο: «Συγγνώμη» ζήτησε ο δικηγόρος του 28χρονου οδηγού που σκότωσε γιαγιά και εγγόνι

Τροχαίο στο Αίγιο: «Συγγνώμη» ζήτησε ο δικηγόρος του 28χρονου οδηγού που σκότωσε γιαγιά και εγγόνι Facebook Twitter
Θρήνος συγγενών της γιαγιάς και του μικρού εγγονιού της στο σημείο όπου βρήκαν τραγικό θάνατο
4

«Μια συγνώμη δεν απαλύνει τον πόνο των ανθρώπων, αλλά αυτό είναι το ελάχιστο», δήλωσε ο δικηγόρος του 28χρονου που σκότωσε γιαγιά και εγγόνι στο τροχαίο που σημειώθηκε την Κυριακή στο Αίγιο

Ο δικηγόρος του 28χρονου αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού, Ιωάννης Σαμέλης, κάνοντας λόγο για «τραγικό τροχαίο δυστύχημα», είπε πως ο εντολέας του είναι σε «πάρα πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση» και παρακολουθείται από ψυχίατρο ενώ βρίσκεται υπό φαρμακευτική αγωγή. «Δεν είναι ακριβές ότι προσπάθησε να διαφύγει μέσω θαλάσσης» υποστήριξε, λέγοντας πως ο 28χρονος βρέθηκε στη θάλασσα σε κατάσταση ψυχολογικού σοκ. «Το να διαφύγεις μέσω θαλάσσης μόνο στις ταινίες του Τζέιμς Μποντ γίνεται», είπε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο STAR. 

Ο κ. Σαμέλης επιβεβαίωσε την ύπαρξη δεύτερου ατόμου στο μοιραίο αυτοκίνητο. «Είναι και αυτή σε κατάσταση ψυχικού σοκ. Μίλησα και μαζί της όσο ήταν δυνατό» είπε, προσθέτοντας πως η νεαρή γυναίκα κατέθεσε στις Αρχές. Ερωτηθείς για το αν ο εντολέας του έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα κι αν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ο κ. Σαμέλης απάντησε ότι οι αιματολογικές εξετάσεις θα δείξουν την αλήθεια, ενώ από τις εκθέσεις της Τροχαίας θα αποδειχθεί αν η ταχύτητα που είχε αναπτύξει ήταν μεγαλύτερη από το επιτρεπτό όριο. 

«Η ουσία είναι ότι έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και χτύπησε τους δυστυχείς, το βρέφος και τη γιαγιά του» υπογράμμισε, προσθέτοντας ότι «μένουν να αποσαφηνιστούν οι τεχνικές λεπτομέρειες του δυστυχήματος».

Ο ίδιος περιέγραψε τον πελάτη του ως ένα «σοβαρό παιδί με λευκό ποινικό μητρώο» και πρόσθεσε ότι «δεν είναι ένα παραβατικό άτομο». Σύμφωνα με τον δικηγόρο του 28χρονου, η μητέρα του αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού πήγε στον τόπο του δυστυχήματος ώστε να συνοδεύσει τα θύματα με το ασθενοφόρο και εκεί διαπίστωσε ότι είχαν καταλήξει. «Και η μητέρα παρακολουθείται από γιατρό» είπε ο κ. Σαμέλης.

«Προσπάθειά μας θα είναι όσο γίνεται να βρεθούμε στο πλευρό αυτών των πονεμένων ανθρώπων. Ένα σπίτι έκλεισε κι ένα άλλο είναι σε δραματική κατάσταση. Σε αυτή την κατάσταση υπάρχουν μόνο πονεμένοι» κατέληξε.

Ελλάδα
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Φαντάζομαι θα το ξεπεράσει όσο "δύσκολα" ξεπέρασε το άλλο θύμα του λίγα χρόνια πριν αφού είχε εμπλακεί και σε άλλο ατύχημα με μηχανή και θύμα ένα 14χρονο κορίτσι. Αλλά ήταν τόσο συντετριμμένος που δε σταμάτησε να οδηγεί ασυνείδητα με αποτέλεσμα να σκοτώσει άλλους δύο αθώους ανθρώπους. Αλλά δεν πειράζει. Η Ελλάδα περιμένει το επόμενο θύμα του όταν ξαναβγεί στους δρόμους.
Και μάλιστα λάκησε με μαγιώ δια θαλάσσης ! Ενταξει αφού ζήτησε συγγνώμη ,περασμένα ξεχασμένα,τι ειναι ενας τάφος τι δύο,μη το ψάχνεις ,καλη καρδιά !