Μεγάλη πυρκαγιά στην Ελαφόνησο - Εκκενώνεται το «Camping»

Μεγάλη πυρκαγιά στην Ελαφόνησο - Εκκενώνεται το «Camping» Facebook Twitter
2

Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στην Ελαφόνησο.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, η πυρκαγιά βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από το «Camping», το οποίο δόθηκε εντολή να εκκενωθεί και όσοι βρίσκονται εκεί να μεταβούν στο λιμάνι.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική στην περιοχή επιχειρούν 21 πυροσβέστες, 7 οχήματα, 5 PZL, 2 αερoπλάνα και ένα ελικόπτερο. Αναλυτικά: 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα και 6 άτομα πεζοπόρο τμήμα.


Για καθαρά προληπτικούς λόγους εκκενώθηκαν κάμπινγκ και ξενοδοχείο στην Ελαφόνησο εξαιτίας της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε νωρίτερα στην περιοχή, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Αδαμαντία Τζανετέα, η οποία ανέφερε επίσης πως απεγκλωβίστηκε σώα από σπηλιά μια γυναίκα.

Η φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 5 τα ξημερώματα του Σαββάτου στη χωματερή του νησιού, κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες.

Μεγάλη πυρκαγιά στην Ελαφόνησο - Εκκενώνεται το «Camping» Facebook Twitter
Μεγάλη πυρκαγιά στην Ελαφόνησο - Εκκενώνεται το «Camping» Facebook Twitter

Ελλάδα
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Η φωτια πλησιασε το camping οπου αρχικα ανακοινωσαν να κατεβει ο κοσμος στην παραλια και αργοτερα στο λιμανι.Υπηρξε αμεση κοινητοποιηση και ηρθαν ολα τα φερυ για να περασουν τον κοσμο απεναντι στην Νεαπολη.Η φωτια φαινεται να σβηνει