ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Η απάντηση της Μαρέβας Μητσοτάκη σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τη συνεργασία με τη Λυρική

Η απάντηση της Μαρέβας Μητσοτάκη σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τη συνεργασία με τη Λυρική Facebook Twitter
EUROKINISSI
7

Άμεση ήταν η απάντηση της Μαρέβας Μητσοτάκη στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα που επιχείρησε να αφήσει αιχμές για τη συνεργασία της με τη Λυρική Σκηνή

Σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Twitter ο Κώστας Μπάρκας έγραψε το βράδυ της Πέμπτης: «Διαβάζω (δεν γνωρίζω αν είναι αλήθεια) πως η κυρία @MarevaGrabowski για επιμεληθεί της ενδυμασίας των εργαζομένων της Λυρικής σκηνής! 1.Αυτό έγινε κατόπιν διαγωνισμού; 2.Πόσα χρήματα θα κοστίσει; 3.Θα πάρει εργολαβία κ το Εθνικό Θέατρο;»

Σήμερα το πρωί, η σύζυγος του πρωθυπουργού απάντησε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ πως πρόκειται περί χορηγίας που είχε εγκριθεί τον Μάρτιο 2019 επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται πως μετά την αποκάλυψη του Γιώργου Κουμεντάκη για τη χορηγία της εταιρείας Zeus+Δione προς την Εθνική Λυρική Σκηνή σχετικά με τις στολές της Παιδικής Χορωδίας καθώς και αυτές των ταξιθετών της, τα σχέδια είναι έτοιμα. Ο διεθνής οίκος μόδας ετοίμασε την collection, μετά από έξι μήνες προετοιμασίας και σχεδιασμού.

Ελλάδα
7

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Διαβάζω (δεν γνωρίζω αν είναι αλήθεια) ότι...Αν το γράψω εγώ ή οποιοσδήποτε σχολιογράφος, στέκει.Οταν το γράφει ένας βουλευτής, του οποίου η δουλειά είναι να είναι ενημερωμένος (και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο η Βουλή του εξασφαλίζει επιστημονικούς συνεργάτες), τότε είναι ασυγχώρητος.
Ο Κώστας Μπάρκας είναι ο βουλευτής που από το βήμα της Βουλής δεν ντράπηκε να πει πως σε καμία χώρα της Ευρώπης δεν υπάρχουν κάρτες εισόδου φοιτητών σε τμήματα τους!Μην πολυδίνετε σημασία λοιπόν....
εαν σας κανει έκπληξη - οπως εκανε και σε εμενα - πως είναι δυνατόν να μην γνωριζε ο κ. Μπάρκας - ειναι και δημοσιογραφος - οτι ηταν χορηγία προς την Λυρική σκηνή, καντε μια βολτα απο το βιογραφικο του στην Βικιπαίδεια ...