ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.7.2019 | 10:43

Καινούργια αρχή

Θέλω να αλλαξω. Βαρέθηκα να σκέφτομαι πως να συμπεριφερομαι γιατί ο ένας θα με περάσει για διαχυτική, ο άλλος για απόμακρη, ο άλλος για ξενέρωτη, ο άλλος για γλωσσού. Δεν θέλω να με νοιάζει τι γνώμη εχουν οι άλλοι για μένα. Βαρέθηκα να μην κυνηγάω τα όνειρα μου γιατί είναι πολύ "ψηλά" για μένα. "Εγώ θα πετύχω?" Και να μην τα λέω ούτε στους πιο δικους μου ανθρώπους γιατί θα με περάσουν για ψωνάρα ( μουτζωστε με ). Θέλω να διαγράψω σχεδόν τα πάντα από το παρελθόν μου. Θέλω να κάνω μια νέα αρχή. Αλλά γιατί διστάζω ρε γαμώτο? Αφού δεν μου αρέσει έτσι όπως ζω.
3
 
 
 
 
σχόλια
Έρχεται μια στιγμή που ο άνθρωπος κουράζεται να είναι έτσι η αλλιώς για τους άλλους και θέλει να είναι απλά ο εαυτός του. Θυμάμαι σε ένα ραντεβού, σε μια παρόμοια φάση κ γώ, μου ζήτησε να του πω πράγματα για μένα. Ένιωθα τέτοια κούραση από αυτό το παιχνίδι του εντυπωσιασμού (και του κωλου, κοινως) που το μονο που μου έβγαινε να πω είναι ότι ίσως ειμαι ένα συνηθισμένο κορίτσι, ένας απλός άνθρωπος με τα συνηθισμένα συν και πλην. Το έλεγα και λυτρωνομουν απ'ολο το "δήθεν" που μας κυριευε. Είμαστε αυτοί που είμαστε, σημαντικοί μέσα στο ασήμαντο ή και το αντιστροφο..Ποιητική βραδιά, "Μουχρωμα στην Καρύταινα". Έλα και συ στην παρέα μας.
δε θα κάνεις τα κέφια των άλλων για να βολεύοντε στο πως αυτοί θέλουν να σε βλέπουν όλα κομμενα και ραμμένα στα μετρα τους να μην τα απαιτουν . η μαγκιά ειναι να σε αγαπούν οι άλλοι γιαυτό που εισαι κι οχι γιαυτο που θελουν να εισαι .
Γιατι ενώ το θέλεις, φοβάσαι να βγεις απο το λεγόμενο comfort zone σου. να βγεις εκτός των γνώριμων σε εσένα μονοπατιών,και να εκτεθείς στο άγνωστο και στο αβέβαιο, στο καινούριο, στο διαφορετικό, καθώς και να ρισκάρεις τις όποιες συνέπειες αυτό ενδεχομένως να είχε Όμως, ξεκινώντας με δεδομένο οτι δε σου αρέσει η τρέχουσα κατάσταση.. νομίζω οτι το ρίσκο ειναι σχεδόν πάντα αποδεκτό ... και στο κάτω κάτω .. για μένα τουλάχιστον, το άγνωστο είναι και το πιο γοητευτικό / ενδιαφέρων. Είναι εύκολη απόφαση? σχεδόν ποτέ .. αξίζει? ποιος ξέρει?αλλά σίγουρα πάντως αν δεν προσπαθήσεις να νικήσεις τις όποιες ανασφάλειες σου, δε θα δοκιμάσεις να κάνεις καμία αλλαγή, και αρα δε θα βγεις ποτέ απο την κατάσταση που σε κάνει να μην είσαι ευχαριστημένη.... και αυτό σίγουρα δεν αξίζει