Τελικά ο Κουρουμπλής δεν γίνεται βουλευτής - Ο Παπαχριστόπουλος κέρδισε την έδρα

Τελικά ο Κουρουμπλής δεν γίνεται βουλευτής - Ο Παπαχριστόπουλος κέρδισε την έδρα Facebook Twitter
2

To εκλογικό θρίλερ για τη μάχη της έδρας μεταξύ Παναγιώτη Κουρουμπλή και Θανάση Παπαχριστόπουλου έληξε οριστικά με τον δεύτερο να κερδίζει την βουλευτική έδρα.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ολοκληρώθηκε η διαδικασία της επανακαταμέτρησης των ψήφων που είχε ζητήσει ο Παναγιώτης Κουρουμπλής στη Β2 Περιφέρεια του Δυτικού Τομέα Αθηνών. Μετά και τη διαδικασία αυτή, η επανακαταμέτρηση έδειξε υπέρ του Θανάση Παπαχριστόπουλου.  Σύμφωνα δε με τις έως τώρα πληροφορίες, η διαφορά περιοριζόταν στις πέντε ψήφους. Κατά τον ΑΝΤ1 η επανακαμέτρηση έδειξε διαφορά έξι ψήφων.

Έτσι, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος κερδίζει, τελικά, την τελευταία έδρα του ΣΥΡΙΖΑ με 13.912 σταυρούς έναντι 13.906 του Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο οποίος δεν θα είναι στη Βουλή.

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ MARC

Πολιτική / Δημοσκόπηση Marc: Στις 14 μονάδες η διαφορά ΝΔ με ΕΛΑΣ - Ποιο κόμμα «κλειδώνει» στην τρίτη θέση

Με το σενάριο του εκλογικού αιφνιδιασμού να έχει πλέον απομακρυνθεί, τα κόμματα διαμορφώνουν την στρατηγική τους με ορίζοντα τις εθνικές εκλογές της άνοιξης του 2027
THE LIFO TEAM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΕΡΓΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μετατρέπουμε τις δεσμεύσεις σε έργο, αυτό είναι το πραγματικό τεστ αξιοπιστίας

Αναφέρθηκε και στο νέο Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξη που είναι αποκλειστικά από εθνικούς πόρους και αποτελεί «το κεντρικό εθνικό αναπτυξιακό εργαλείο της χώρας για την επόμενη πενταετία 2026-2030»
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια