Τελικά ο Κουρουμπλής δεν γίνεται βουλευτής - Ο Παπαχριστόπουλος κέρδισε την έδρα

Τελικά ο Κουρουμπλής δεν γίνεται βουλευτής - Ο Παπαχριστόπουλος κέρδισε την έδρα Facebook Twitter
2

To εκλογικό θρίλερ για τη μάχη της έδρας μεταξύ Παναγιώτη Κουρουμπλή και Θανάση Παπαχριστόπουλου έληξε οριστικά με τον δεύτερο να κερδίζει την βουλευτική έδρα.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ολοκληρώθηκε η διαδικασία της επανακαταμέτρησης των ψήφων που είχε ζητήσει ο Παναγιώτης Κουρουμπλής στη Β2 Περιφέρεια του Δυτικού Τομέα Αθηνών. Μετά και τη διαδικασία αυτή, η επανακαταμέτρηση έδειξε υπέρ του Θανάση Παπαχριστόπουλου.  Σύμφωνα δε με τις έως τώρα πληροφορίες, η διαφορά περιοριζόταν στις πέντε ψήφους. Κατά τον ΑΝΤ1 η επανακαμέτρηση έδειξε διαφορά έξι ψήφων.

Έτσι, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος κερδίζει, τελικά, την τελευταία έδρα του ΣΥΡΙΖΑ με 13.912 σταυρούς έναντι 13.906 του Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο οποίος δεν θα είναι στη Βουλή.

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ

Πολιτική / Απελάσεις μεταναστών ακόμη και με περιοριστικούς όρους ζητά ο Χρυσοχοΐδης

«Θα γεμίσουν» τα κέντρα κράτησης, δηλώνει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη - Προαναγγέλλει διάταξη για μισθώσεις διαμερισμάτων και αστυνομικές επιχειρήσεις «ώστε να τους πετάξουμε έξω»
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ

Πολιτική / Μητσοτάκης για ενεργειακή κρίση: «Καμία χώρα δεν είναι Γαλατικό Χωριό μακριά από την παγκόσμια καταιγίδα»

«Αυτός ο χειμώνας θα είναι δύσκολος, κάθε ένταση και χτύπημα σε Ορμούζ και Ουκρανία δημιουργούν μια μεγάλη αναταραχή και ένα σπιράλ αυξήσεων σε πετρέλαιο, φυσικό αέριο, διεθνή πληθωρισμό και υψηλό κόστος ζωής» τόνισε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

Πολιτική / Αλέξης Τσίπρας: «Δεν είναι αντίπαλός μου ο Ανδρουλάκης, αλλά ο Μητσοτάκης»

«Σέβομαι το ΠΑΣΟΚ, όπως σέβομαι και το ΚΚΕ, όπως σέβομαι και τον ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να διατηρήσει την παρουσία του. Δεν επιτέθηκα εγώ να τους ξεκληρίσω, να τους διαλύσω» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια