ΤΗΕ LIFO TALKS

Παραιτήθηκαν Γιάννης Δρόσος και Μιχάλης Ψύλος από ΕΡΤ και ΑΠΕ - ΜΠΕ

Παραιτήθηκαν Γιάννης Δρόσος και Μιχάλης Ψύλος από ΕΡΤ και ΑΠΕ - ΜΠΕ Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
5

Παραιτήθηκαν οι Γιάννης Δρόσος και Μιχάλης Ψύλος, που είναι επικεφαλής σε ΕΡΤ και ΑΠΕ - ΜΠΕ αντίστοιχα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ Γιάννης Δρόσος και ο πρόεδρος του ΑΠΕ-ΜΠΕ Μιχάλης Ψύλος υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους, σε συναντήσεις τους με τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα.

Ο κ. Πέτσας τούς ευχαρίστησε και τούς ζήτησε να παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρις ότου διεξαχθεί και ολοκληρωθεί η διαδικασία που προβλέπεται για την αντικατάστασή τους.

Λίγο νωρίτερα είχε γίνει γνωστό πως στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, περνάει στο εξής η αρμοδιότητα και της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, σύμφωνα με το ΦΕΚ της νέας κυβέρνησης. Η ΓΓ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, είναι ο εποπτεύων φορέας της ΕΡΤ και του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

TV & Media
5

ΤΗΕ LIFO TALKS

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΟΥΛΙΑ ΣΤΑΙΛΣ ΑΔΕΙΑ ΜΙΣΕΛ ΓΟΥΙΛΙΑΜΣ ΧΙΘ ΛΕΤΖΕΡ ΧΟΡΟΣ DANCING WITH THE STARS

TV & Media / Τζούλια Στάιλς: Ζήτησε την άδεια της Μισέλ Γουίλιαμς για να αφιερώσει στον Χιθ Λέτζερ τον χορό της στο «Dancing With the Stars»

Πριν από τη βραδιά αφιερώσεων» του Dancing With the Stars, η ηθοποιός επικοινώνησε με τη Μισέλ Γουίλιαμς, μητέρα της κόρης του Λέτζερ, Ματίλντα, για να τη ρωτήσει «αν ήταν εντάξει» να προχωρήσει στην αφιέρωση χορού
THE LIFO TEAM
Ένα τηλεοπτικό πείραμα παρουσίασε ναζιστικές πρακτικές ως σύγχρονη φροντίδα αναπήρων — Πώς αντέδρασαν οι επισκέπτες

TV & Media / «Η κανονική ζωή δεν είναι για όλους»: Ένα τηλεοπτικό πείραμα παρουσίασε ναζιστικές πρακτικές ως σύγχρονη φροντίδα ανθρώπων με αναπηρία — Πώς αντέδρασαν οι επισκέπτες

Σε μια υποτιθέμενη πρότυπη δομή φροντίδας, ανυποψίαστοι επισκέπτες ήρθαν αντιμέτωποι με κανόνες εμπνευσμένους από τον ναζισμό. Το «The Experiment» του Channel 4 κατέγραψε τις αντιδράσεις τους.
THE LIFO TEAM
ΤΖΕΣΙ ΑΙΖΕΝΜΠΕΡΓΚ ΧΡΥΣΟ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ BATMAN V SUPERMAN ΚΑΡΙΕΡΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ

TV & Media / Τζέσι Άιζενμπεργκ για Χρυσό βατόμουρο στο «Batman v Superman»: Έβλαψε την καριέρα μου στην υποκριτική

«Δεν μπορούσα πλέον να αναλάβω ρόλους σε κινηματογραφικές παραγωγές μεγάλων στούντιο, επειδή είχα κερδίσει ένα βραβείο Raspberry για τη συμμετοχή μου στην ταινία Batman» δήλωσε ο Τζέσι Άιζενμπεργκ
THE LIFO TEAM
Η ιδιοκτήτρια του Atlantic επένδυσε 250 εκατ. δολάρια στον όμιλο του CNN και του CBS

TV & Media / Η ιδιοκτήτρια του Atlantic επένδυσε 250 εκατ. δολάρια στον όμιλο του CNN και του CBS

Η Λορίν Πάουελ Τζομπς απέκτησε μετοχές αξίας 250 εκατ. δολαρίων στη Skydance του Ντέιβιντ Έλισον, που συγκεντρώνει πλέον μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της αμερικανικής ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
Πάντα το ΑΠΕ διένειμε ειδήσεις με τη φωνή της εκάστοτε κυβέρνησης. Αυτός ήταν ο ρόλος του και προφανώς ουδείς εχέφρων άνθρωπος θα το εμπιστευόταν σαν πηγή αντικειμενικής ενημέρωσης, Το ΑΠΕ όμως της κυβέρνησης Σύριζα, όπως ήταν φυσικό, ξεπέρασε κάθε όριο και μετατράπηκε κυριολεκτικά σε "Πράβδα".
Αμ θα σας λείψει και η Ακριβοπούλου. Σε ποιο μέρος του κόσμου θα πρέπει να πάτε για να ξαναδείτε τέτοιο θέαμα; Ένα κάρο λεφτά θα σας στοιχίσει ένα ταξίδι στην Κορέα κι εσείς την είχατε μέσα στο σπίτι σας κάθε μέρα.
η αταλαντη και ασήμαντη σύντροφος του Κούλογλου που έγινε πρώτη μούρη της κρατικής τηλεόρασης με τις πλάτες του κόμματος, ελπίζω να επιστρέψει στα ανθυποδεύτερα μέσα από τα οποία προέρχεται
Τη γλύτωσε ο κ Αρβανίτης, γενόμενος ευρωβουλευτής. Θέλω να μάθω και για τη σύζυγο του κ κουλογλου, είναι αυτή η μετριοτάτη που παρουσιάζει μια μεσημεριανή εκπομπή στην ΕΤ1 που δε βλέπεται όση προσπάθεια κι αν κατέβαλα.