Στο νεκρό αδελφό του ρίχνει τις ευθύνες ο Τζοχάρ Τσαρνάεφ

Στο νεκρό αδελφό του ρίχνει τις ευθύνες ο Τζοχάρ Τσαρνάεφ Facebook Twitter
9

Στο νεκρό αδερφό του επιρρίπτει τις ευθύνες για την αιματηρή επίθεση στο Μαραθώνιο της Βοστόνης ο 19χρονος Τζοχάρ Τσαρνάεφ, σύμφωνα με το CΝΝ.

To τηλεοπτικό δίκτυο μεταδίδει ότι ο 19χρονος που νοσηλεύεται φρουρούμενος και απαντά γραπτώς στους ερευνητές, είπε ότι ο αδελφός του ήταν αυτός που κατηύθυνε τις βομβιστικές επιθέσεις και ότι πίσω από τις επιθέσεις αυτές δεν κρύβεται κάποια τρομοκρατική οργάνωση.

 «Ο Τζοχάρ Τσαρνάεφ, τραυματισμένος και κρατούμενος σε ένα νοσοκομείο της Βοστόνης, υποστήριξε πως ο αδελφός του, ο Ταμερλάν, 26 χρόνων, ο οποίος σκοτώθηκε την περασμένη Παρασκευή από την αστυνομία, ήθελε να σταματήσει τις επιθέσεις που δέχεται το ισλάμ», σύμφωνα με δήλωση ανώνυμης κυβερνητικής πηγής στο CNN.

Πάντως όλες αυτές οι πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί από κάποια επίσημη πηγή ενώ ο Τζοχάρ Τσαρνάεφ βρίσκεται αντιμέτωπος ακόμη και με την ποινή του θανάτου, που ισχύει στην πολιτεία της Μασαχουσέτης. Σε βάρος του απαγγέλθηκαν ήδη κατηγορίες για την επίθεση που στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους και προκάλεσε τον τραυματισμό περισσοτέρων των 200.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύπρος: Παραιτήθηκε ο διευθυντής του γραφείου του Νίκου Χριστοδουλίδη

Διεθνή / Κύπρος: Παραιτήθηκε ο διευθυντής του γραφείου του Νίκου Χριστοδουλίδη

Αφορμή για την παραίτηση του Χαράλαμπου Χαραλάμπους στάθηκε το βίντεο που έχει διαρρεύσει με συνομιλίες που αποκαλύπτουν ροή «μαύρου» χρήματος κατά την προεκλογική εκστρατεία του Νίκου Χριστοδουλίδη
THE LIFO TEAM
ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΗΠΑ ΤΡΑΜΠ ΔΑΝΙΑ

Διεθνή / Γροιλανδία: Τα σενάρια που εξετάζει ο Τραμπ και τα εμπόδια

Το Associated Press επιχειρεί να χαρτογραφήσει τα ρεαλιστικά μονοπάτια, από μια αναθεώρηση των αμυντικών ρυθμίσεων μέχρι μια κίνηση που θα άνοιγε κρίση στο ΝΑΤΟ, εξηγώντας τι στέκεται νομικά, πολιτικά και πρακτικά
THE LIFO TEAM
Η Βενεζουέλα και οι συνέπειες για Ευρώπη και Ελλάδα

Explainer / Η Βενεζουέλα και οι συνέπειες για Ευρώπη και Ελλάδα

Ο καθηγητής Στρατηγικής Αθανάσιος Πλατιάς εξηγεί γιατί η νέα στρατηγική εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ σηματοδοτεί το τέλος της μεταπολεμικής φιλελεύθερης διεθνούς τάξης και πώς αυτή επηρεάζει την Ευρώπη και την Ελλάδα.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η σκοτεινή ιστορία της δανικής κυριαρχίας στην Γροιλανδία

Διεθνή / Η σκοτεινή ιστορία της κυριαρχίας των Δανών στη Γροιλανδία

Οι ντόπιοι γνωρίζουν τις υποθέσεις των παιδιών που χωρίστηκαν από τους γονείς τους και των κοριτσιών που υποβλήθηκαν ακούσια σε τοποθέτηση ενδομήτριου σπειράματος για τον περιορισμό των γεννήσεων στο αχανές νησί.
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Αν σας ελκύει απλώς επειδή τον βρίσκετε νέο κι ωραίο, όχι. Αν όμως σας ελκύει επειδή σακάτεψε κόσμο ή επειδή πιστεύει ότι τέτοιες ενέργειες προστατεύουν το Ισλάμ, τότε αλλάζει το πράμα.
ασε που θα τους βόλευε να κρύβεται από πίσω μια ιρανική συνωμοσία !τους χάλασαν τα σχέδια 2 παιδάκια .2 παιδάκια όμως, μιας γενιάς που την έχουν αναθρέψει τόσα χρόνια με βίαια βιντεοπαιχνίδια, τρομολαγνεία και απομόνωση.
@ΘΩΡΗΚΤΟ 23.4.2013 | 13:04> τους χάλασαν τα σχέδια 2 παιδάκια.Ποια σχέδια τους χάλασαν; Ποια καταχθόνια συνωμοσία της CIA να κρυβόταν πίσω απ’ τον μαραθώνιο της Βοστώνης;
> αντιμέτωπος ακόμη και με την ποινή του θανάτου, που ισχύει στην πολιτεία της Μασαχουσέτης.[Capital punishment in Massachusetts](http://bit.ly/ZkNwos):Capital punishment in Massachusetts was a legal form of punishment from 1620 to 1982 when it was declared unconstitutional.[U.S. must decide whether to seek death penalty in Boston bombing](http://bit.ly/13rRIRY):Federal legal sources also say they expect an outside counsel will be appointed to work with the public defender on the capital punishment aspect, since Massachusetts has no death penalty and federal officials there rarely deal with the complex legal maneuverings in such cases.
Οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν στον Τσαρνάεφ εμπίμπτουν στην ομοσπονδιακή νομοθεσία και μπορούν να επιφέρουν -αν τελικά καταδικαστεί- την ποινή του θανάτου.
Εάν έχεις δει μερικές χολιγουντιανές περιπέτειες μπορούσες άνετα να προβλέψεις τι θα υποστήριζε η Πολιτεία σχετικά με τις δηλώσεις του βομβιστή... Φιάσκο.