Στο νεκρό αδελφό του ρίχνει τις ευθύνες ο Τζοχάρ Τσαρνάεφ

Στο νεκρό αδελφό του ρίχνει τις ευθύνες ο Τζοχάρ Τσαρνάεφ Facebook Twitter
9

Στο νεκρό αδερφό του επιρρίπτει τις ευθύνες για την αιματηρή επίθεση στο Μαραθώνιο της Βοστόνης ο 19χρονος Τζοχάρ Τσαρνάεφ, σύμφωνα με το CΝΝ.

To τηλεοπτικό δίκτυο μεταδίδει ότι ο 19χρονος που νοσηλεύεται φρουρούμενος και απαντά γραπτώς στους ερευνητές, είπε ότι ο αδελφός του ήταν αυτός που κατηύθυνε τις βομβιστικές επιθέσεις και ότι πίσω από τις επιθέσεις αυτές δεν κρύβεται κάποια τρομοκρατική οργάνωση.

 «Ο Τζοχάρ Τσαρνάεφ, τραυματισμένος και κρατούμενος σε ένα νοσοκομείο της Βοστόνης, υποστήριξε πως ο αδελφός του, ο Ταμερλάν, 26 χρόνων, ο οποίος σκοτώθηκε την περασμένη Παρασκευή από την αστυνομία, ήθελε να σταματήσει τις επιθέσεις που δέχεται το ισλάμ», σύμφωνα με δήλωση ανώνυμης κυβερνητικής πηγής στο CNN.

Πάντως όλες αυτές οι πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί από κάποια επίσημη πηγή ενώ ο Τζοχάρ Τσαρνάεφ βρίσκεται αντιμέτωπος ακόμη και με την ποινή του θανάτου, που ισχύει στην πολιτεία της Μασαχουσέτης. Σε βάρος του απαγγέλθηκαν ήδη κατηγορίες για την επίθεση που στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους και προκάλεσε τον τραυματισμό περισσοτέρων των 200.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΕΙ ΝΤΙ ΒΑΝΣ ΗΠΑ ΚΙΜΠΕΡΛΙ ΓΚΙΛΦΟΙΛ

Διεθνή / Βανς για τις αποκαλύψεις περί Γκίλφοϊλ: «Προφανώς δεν μου αρέσει αυτό»

Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ ρωτήθηκε για το δημοσίευμα της Wall Street Journal, σύμφωνα με το οποίο η Γκίλφοϊλ ζητούσε χρήματα από δωρητή του Τραμπ, ενώ εκείνος επιδίωκε τη βοήθειά της για να έρθει σε επαφή με κυβερνητικά στελέχη
THE LIFO TEAM
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ VOX

Διεθνή / Εκλογές στην Ισπανία: Το ακροδεξιό Vox πλησιάζει την εξουσία και θέλει να αλλάξει τη χώρα εκ των έσω

Το Vox θέλει σκληρότερη γραμμή στο μεταναστευτικό, προτεραιότητα στους Ισπανούς στις κοινωνικές παροχές και περικοπές σε πολιτικές για την ισότητα των φύλων και τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Αν σας ελκύει απλώς επειδή τον βρίσκετε νέο κι ωραίο, όχι. Αν όμως σας ελκύει επειδή σακάτεψε κόσμο ή επειδή πιστεύει ότι τέτοιες ενέργειες προστατεύουν το Ισλάμ, τότε αλλάζει το πράμα.
ασε που θα τους βόλευε να κρύβεται από πίσω μια ιρανική συνωμοσία !τους χάλασαν τα σχέδια 2 παιδάκια .2 παιδάκια όμως, μιας γενιάς που την έχουν αναθρέψει τόσα χρόνια με βίαια βιντεοπαιχνίδια, τρομολαγνεία και απομόνωση.
@ΘΩΡΗΚΤΟ 23.4.2013 | 13:04> τους χάλασαν τα σχέδια 2 παιδάκια.Ποια σχέδια τους χάλασαν; Ποια καταχθόνια συνωμοσία της CIA να κρυβόταν πίσω απ’ τον μαραθώνιο της Βοστώνης;
> αντιμέτωπος ακόμη και με την ποινή του θανάτου, που ισχύει στην πολιτεία της Μασαχουσέτης.[Capital punishment in Massachusetts](http://bit.ly/ZkNwos):Capital punishment in Massachusetts was a legal form of punishment from 1620 to 1982 when it was declared unconstitutional.[U.S. must decide whether to seek death penalty in Boston bombing](http://bit.ly/13rRIRY):Federal legal sources also say they expect an outside counsel will be appointed to work with the public defender on the capital punishment aspect, since Massachusetts has no death penalty and federal officials there rarely deal with the complex legal maneuverings in such cases.
Οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν στον Τσαρνάεφ εμπίμπτουν στην ομοσπονδιακή νομοθεσία και μπορούν να επιφέρουν -αν τελικά καταδικαστεί- την ποινή του θανάτου.
Εάν έχεις δει μερικές χολιγουντιανές περιπέτειες μπορούσες άνετα να προβλέψεις τι θα υποστήριζε η Πολιτεία σχετικά με τις δηλώσεις του βομβιστή... Φιάσκο.