Mια Ελληνίδα στο στόχαστρο για τα tweet της στον Τσαρνάεφ

Mια Ελληνίδα στο στόχαστρο για τα tweet της στον Τσαρνάεφ Facebook Twitter
6

Μια Ελληνίδα βρέθηκε στο στόχαστρο των χρηστών του Twitter καθώς είχε συχνά στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης επικοινωνία με τον Τζοχαρ Τσαρνάεφ, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος σε νοσοκομείο της Βοστόνης. Όπως γράφουν τα Νέα, ο 19χρονος την αποκαλούσε «Ελληνίδα θεά» και την φλέρταρε διακριτικά. Την Παρασκευή, ημέρα του ανθρωποκυνηγητού που οδήγησε στη σύλληψη του υπόπτου για την βομβιστική επίθεση στο Μαραθώνιο, η Ελληνίδα Ε.Σ. του έστειλε το εξής Tweet: «Lol, εσύ είσαι αυτό; Δεν ήξερα ότι πήγες στον Μαραθώνιο!!!».

 

Mια Ελληνίδα στο στόχαστρο για τα tweet της στον Τσαρνάεφ Facebook Twitter

Η Ελληνίδα δέχτηκε την επίθεση των χρηστών του Twitter και αναγκάστηκε να κλείσει το λογαριασμό της ενώ οι φίλοι της κάλεσαν μέσω social media τον κόσμο να σταματήσει να ασχολείται μαζί της. «Αφήστε όλοι ήσυχη την Ε.Σ. Είναι τόσο σοκαρισμένη όσο όλοι μας και δεν είχε καμία σχέση με την τραγωδία», έγραψε κάποια ενώ ένας άλλος tweetαρε:  « Εύχομαι όλοι οι τρελοί που το παίζουν ερευνητές να αφήσουν την συγκατοικό μου ήσυχη! Δεν είχε ιδέα».

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΧΕΓΚΣΕΘ ΗΠΑ ΙΡΑΝ ΙΣΡΑΗΛ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Ισραήλ: Μυστική συνάντηση του Χέγκσεθ με τον Νετανιάχου εν μέσω σεναρίων για νέα επίθεση στο Ιράν

Ο Πιτ Χέγκσεθ επισκέφθηκε το Ισραήλ λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές της 27ης Οκτωβρίου – Ο Τραμπ εξετάζει το ενδεχόμενο νέων στρατιωτικών επιχειρήσεων κατά της Τεχεράνης
THE LIFO TEAM
ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ

Διεθνή / Η ακρίβεια βγάζει την Ευρώπη στους δρόμους - Η ακροδεξιά επενδύει στην οργή

Ενεργειακό σοκ και ακρίβεια τροφοδοτούν διαδηλώσεις και πολιτική δυσαρέσκεια - Ακροδεξιά κόμματα ζητούν επιστροφή στη ρωσική ενέργεια, αμφισβητώντας την ευρωπαϊκή γραμμή στήριξης της Ουκρανίας
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Φαντάζομαι πως αν έχει και κανένα άλλο φλερτ μέσω Twitter ο 19χρονος θα το μάθουμε σε αντίστοιχο μελλοντικό νέο, για να γίνει η μέρα μας πιο πλήρης σε επίπεδο ενημέρωσης. Από όσο πάντως μπορώ να καταλάβω από τη σπουδαιότητα της είδησης, μιλάμε για τυπική Ελληνίδα θεά, όπου η οξυδέρκεια, η ορθή αντίληψη, η ευθυκρισία και η σύνεση έχουν πάει περίπατο.
Τυπική ελληνίδα που προσανατολίζεται με ακρίβεια micro-LASER στο χειρότερο πιθανό υποψήφιο γκόμενο που θα μπορούσε, με τερατώδη διαφορά από το δεύτερο χειρότερο.
τι λέτε καλέ, μια χαρά κρίση έχει το κορίτσι. Πρώτα που ο λεγάμενος είναι (ήταν;) και νοστιμούλης. Δεύτερο που το αετήσιο μάτι της, την ψυλιάστηκε τη δουλειά με τον μαραθώνιο (προφανώς τον ψιλοαναγνώρισε πριν γίνει γνωστό ότι όντως, το αποτρόπαιο έπραξε το παιδι-βιολί), αλλά πώς να του το φέρει κάπως ευγενικά, κότσαρε κι ένα 'λολ' για παν ενδεχόμενο...επικοινωνιακώς άψογη.