Mια Ελληνίδα στο στόχαστρο για τα tweet της στον Τσαρνάεφ

Mια Ελληνίδα στο στόχαστρο για τα tweet της στον Τσαρνάεφ Facebook Twitter
6

Μια Ελληνίδα βρέθηκε στο στόχαστρο των χρηστών του Twitter καθώς είχε συχνά στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης επικοινωνία με τον Τζοχαρ Τσαρνάεφ, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος σε νοσοκομείο της Βοστόνης. Όπως γράφουν τα Νέα, ο 19χρονος την αποκαλούσε «Ελληνίδα θεά» και την φλέρταρε διακριτικά. Την Παρασκευή, ημέρα του ανθρωποκυνηγητού που οδήγησε στη σύλληψη του υπόπτου για την βομβιστική επίθεση στο Μαραθώνιο, η Ελληνίδα Ε.Σ. του έστειλε το εξής Tweet: «Lol, εσύ είσαι αυτό; Δεν ήξερα ότι πήγες στον Μαραθώνιο!!!».

 

Mια Ελληνίδα στο στόχαστρο για τα tweet της στον Τσαρνάεφ Facebook Twitter

Η Ελληνίδα δέχτηκε την επίθεση των χρηστών του Twitter και αναγκάστηκε να κλείσει το λογαριασμό της ενώ οι φίλοι της κάλεσαν μέσω social media τον κόσμο να σταματήσει να ασχολείται μαζί της. «Αφήστε όλοι ήσυχη την Ε.Σ. Είναι τόσο σοκαρισμένη όσο όλοι μας και δεν είχε καμία σχέση με την τραγωδία», έγραψε κάποια ενώ ένας άλλος tweetαρε:  « Εύχομαι όλοι οι τρελοί που το παίζουν ερευνητές να αφήσουν την συγκατοικό μου ήσυχη! Δεν είχε ιδέα».

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ιδιότυπη συμμαχία Τραμπ-Ερντογάν δοκιμάζεται: Συρία, Ισραήλ και τα F-35 στο επίκεντρο

Διεθνή / Η ιδιότυπη συμμαχία Τραμπ-Ερντογάν δοκιμάζεται: Συρία, Ισραήλ και τα F-35 στο επίκεντρο

Η «εξαιρετική» σχέση Τραμπ-Ερντογάν περνά δύο κρίσιμες δοκιμασίες: τις εντάσεις στη Συρία με το Ισραήλ και το μπλοκαρισμένο deal για τα F-35 - Ο ρόλος των ΗΠΑ, της Ρωσίας και του Κογκρέσου
LIFO NEWSROOM
Στροφή του Πούτιν σε διώξεις για διαφθορά: Aπόπειρα απόκρυψης στρατιωτικών αποτυχιών;

Διεθνή / Στροφή του Πούτιν σε διώξεις για διαφθορά: Aπόπειρα απόκρυψης στρατιωτικών αποτυχιών;

Αυξάνονται οι υποθέσεις διαφθοράς κατά Ρώσων αξιωματούχων, την ώρα που ο Πούτιν επιχειρεί να κατευνάσει τη λαϊκή δυσαρέσκεια για τις αποτυχίες στον πόλεμο με την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
Τι άφησε πίσω του ο Χαλκ Χόγκαν

Διεθνή / Τι άφησε πίσω του ο Χαλκ Χόγκαν

Ο Χαλκ Χόγκαν, ο άνθρωπος που ανέδειξε την επαγγελματική πάλη, πέθανε σε ηλικία 71 ετών. Η κληρονομιά του ωστόσο παραμένει αμφιλεγόμενη, με ρατσιστικά σχόλια, κατάχρηση εξουσίας και μια δικαστική υπόθεση που συγκλόνισε τη δημοσιογραφία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Φαντάζομαι πως αν έχει και κανένα άλλο φλερτ μέσω Twitter ο 19χρονος θα το μάθουμε σε αντίστοιχο μελλοντικό νέο, για να γίνει η μέρα μας πιο πλήρης σε επίπεδο ενημέρωσης. Από όσο πάντως μπορώ να καταλάβω από τη σπουδαιότητα της είδησης, μιλάμε για τυπική Ελληνίδα θεά, όπου η οξυδέρκεια, η ορθή αντίληψη, η ευθυκρισία και η σύνεση έχουν πάει περίπατο.
Τυπική ελληνίδα που προσανατολίζεται με ακρίβεια micro-LASER στο χειρότερο πιθανό υποψήφιο γκόμενο που θα μπορούσε, με τερατώδη διαφορά από το δεύτερο χειρότερο.
τι λέτε καλέ, μια χαρά κρίση έχει το κορίτσι. Πρώτα που ο λεγάμενος είναι (ήταν;) και νοστιμούλης. Δεύτερο που το αετήσιο μάτι της, την ψυλιάστηκε τη δουλειά με τον μαραθώνιο (προφανώς τον ψιλοαναγνώρισε πριν γίνει γνωστό ότι όντως, το αποτρόπαιο έπραξε το παιδι-βιολί), αλλά πώς να του το φέρει κάπως ευγενικά, κότσαρε κι ένα 'λολ' για παν ενδεχόμενο...επικοινωνιακώς άψογη.