ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Διασωληνωμένος ο 19χρονος γιος του εφοπλιστή Πατέρα - Νοσηλεύεται στην Εντατική του Ευαγγελισμού

Διασωληνωμένος ο 19χρονος γιος του εφοπλιστή Πατέρα - Νοσηλεύεται στην Εντατική του Ευαγγελισμού Facebook Twitter
1

Διασωληνωμένος στην Εντατική του Ευαγγελισμού είναι ο 19χρονος γιος του εφοπλιστή Νίκου Πατέρα μετά το τροχαίο ενώ η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή.

Ο 19χρονος Διαμαντής νοσηλεύεται διασωληνωμένος με πολύ σοβαρά τραύματα μετά το τροχαίο που έγινε τα ξημερώματα στην παραλιακή στο ύψος του Ποσειδώνιου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 19χρονος Διαμαντής Πατέρας έχει αιμάτωμα στο κεφάλι, κρανιοεγκεφαλικά τραύματα και κατάγματα στο σώμα του.

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 6 το πρωί  στην παραλιακή στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος του νυχτερινού κέντρου Ποσειδώνιο. Το αυτοκίνητο οδηγούσε ο 19χρονος με συνοδηγό τον Γιώργο Αλβέρτη, τον εγγονό του πολιτικού Μιλτιάδη Έβερτ, γιο της Αλεξίας Εβερτ. Κατά τις πληροφορίες ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, χτύπησε στις μπάρες και το όχημα ντελαπάρισε. 

Ο 19χρονος οδηγός Διαμαντής Πατέρας τραυματίσθηκε σοβαρά και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του ενώ ο άλλος 19χρονος, ο Γιώργος Αλβέρτης, τραυματίστηκε ελαφρύτερα.

Η ιστοσελίδα ιατρικής επικαιρότητας Health Reportaz μεταδίδει δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος του Σωματείου των εργαζομένων του «Ευαγγελισμού», ο καρδιολόγος Ηλίας Σιώρας: «Είναι τραγικό να βλέπεις νέους ανθρώπους να τραυματίζονται βαριά και να βρίσκονται διασωληνωμένοι και σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Οι νευροχειρουργικές κακώσεις σε τέτοια περιστατικά είναι οι πιο σημαντικές ενώ θα υπάρχουν και πολλαπλά κατάγματα στο σώμα. Είναι αδύνατον να πλησιάσουμε, γινόταν χαμός από τον κόσμο, είχαν μαζευτεί οι φίλοι του νεαρού, η οικογένεια, συγγενείς».

«Εύλογα όταν ένας ασθενής είναι διασωληνωμένος αυτό σημαίνει ότι η κατάσταση του είναι βαριά. Κι είναι ακόμα πιο δυσάρεστο για τους γιατρούς να έχουν να αντιμετωπίσουν σοβαρότατα ατυχήματα σε νέους», αναφέρει.

Ελλάδα
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Μια φορά πήγα για ποτό παραλιακή στα 22 μου και ήταν και η τελευταία (είμαι 36),όλοι μεθυσμένοι, βλέπεις ανθρώπους να μη μπορούν να κρατήσουν το κεφάλι τους όρθιο και οδηγούν,μια μικρογραφία της χώρας εντάξει τώρα αμα έχουμε και 1-2 νεκρούς την εβδομάδα,τα μαγαζιά της παραλίας με δουλεύουν και όλα καλά...Το κακό είναι πως μερικές φορές πεθαίνουν και άνθρωποι υψηλότερου status από εμάς και πρέπει να κάνουμε αναφορά και να ρίχνουμε ευθύνες σε όλους εκτός από εμάς...