Οι ΑΝΕΛ δεν κατεβαίνουν στις εθνικές εκλογές

Οι ΑΝΕΛ δεν κατεβαίνουν στις εθνικές εκλογές Facebook Twitter
8

Την απόφαση να μη συμμετάσχει το κόμμα στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου πήρε πριν λίγο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ. 

Φαίνεται πως ο Πάνος Καμμένος συντάχτηκε με τις πολλές εισηγήσεις που ζητούσαν το κόμμα να μη συμμετάσχει στις εκλογές μετά το απογοητευτικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών του Μαΐου. 

Είχε προηγηθεί η συνεδρίαση των βουλευτών και της Εκτελεστικής Γραμματείας των ΑΝΕΛ, υπό τον πρόεδρο, Πάνο Καμμένο, όπου και αποφασίστηκε η σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου, στο οποίο η ομόφωνη πρόταση των δύο οργάνων είναι η διενέργεια του 4ου τακτικού συνεδρίου στα τέλη Σεπτεμβρίου και η λήψη απόφαση για τις εθνικές εκλογές.

Υπενθυμίζεται πως στις ευρωεκλογές οι ΑΝΕΛ έλαβαν 0,8%, ποσοστό που αντιστοιχεί σε 45.046 ψήφους πανελλαδικά.

Πολιτική
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
Άντε μπας κι απαλλαγούμε κι άλλο λίγο από την οίηση της μετριότητας... Αρκετά με Καμμένους, Ζουράρηδες, Χαϊκάληδες κι ό,τι συντήρησε, μαζί με τους απανταχού Πολλάκηδες Τασίες και Σίες, το κιτσαριό μιας αριστερο-δεξιάς τερατογένεσης.
Α όχι πάντα θα υπάρχουν αυτοί. Την θέση των ΑΝΕΛ θα πάρει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ. Συν του οτι η ΧΑ παραμένει εντός Βουλής. Μετά, μην ξεχνάμε και μεμονωμένα γραφικά πρόσωπα και εντός ΝΔ και εντός ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά ναι ο Καμμένος ήταν απ τις epic φιγούρες του Κοινοβουλίου. Από καθαρή τύχη βέβαια έγινε ΥΠΕΘΑ. Κάτι ονομασίες που έχουν. Εθνικό Συμβούλιο. Όλο αυτό...
Εντάξ'.Ούτε στον ύπνο του να γινόταν "ρυθμιστής" ο ακροδεξιός κ. Καμένος, αν δεν τον "αξιοποιούσε" ο αριστερός Τσίπρας, προκειμένου και οι δύο να γευτούν το μέλι της εξουσίας.Τέτοιες ανάρμοστες σχέσεις όμως, είναι πάντα θνησιγενείς.Κοινώς, ήρθε η ώρα τους.