Η ΝΔ διέγραψε τον Χρήστο Σκαλούμπακα για αναρτήσεις του στα social media

Η ΝΔ διέγραψε τον Χρήστο Σκαλούμπακα για αναρτήσεις του στα social media Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
7

Με απόφαση του γραμματέα της ΠΕ της ΝΔ αποφασίστηκε η διαγραφή του Χρήστου Σκαλούμπακα από μέλος του κόμματος, καθώς και η απώλεια των δικαιωμάτων και αξιωμάτων που απορρέουν από αυτήν.

Στην απόφαση αυτή οδηγήθηκε η ΝΔ μετά από σειρά αναρτήσεων του κ. Σκαλούμπακα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που κρίθηκαν ανεπίτρεπτες για μέλος του κόμματος.

Το θέμα είχε αναδείξει και η Έλενα Ακρίτα μέσω Facebook, η οποία είχε υποχρεώσει τον κ. Σκαλούμπακα να της ζητήσει δημόσια συγγνώμη, για υβριστικούς χαρακτηρισμούς σε βάρος της. Η γνωστή δημοσιογράφος είχε δημοσιεύσει αναρτήσεις του κ. Σκαλούμπακα, ο οποίος έγραφε μεταξύ άλλων πως «ό,τι δεν σας έκανε ο πατέρας μου το 47 – 48, θα σας κάνω εγώ ανθελληνικά καθίκια» ενώ απειλούσε με χυδαίο τρόπο τι θα πράξει στους πολιτικούς του αντιπάλους όταν έρθει ξανά η δεξιά.

«Εσείς στη ΝΔ να χαίρεστε το εγγεγραμμένο μέλος σας Χ. Σκαλούμπακα με παλαιά και νέα τουίτ παρόμοιου ύφους και ήθους. Έχει φωτογραφηθεί τόσο με την κομματική του ταυτότητα όσο και με τον Αδωνι της καρδιάς σας. Ωραίο μήνυμα περνάει προεκλογικά, όχι;», είχε σχολιάσει χαρακτηριστικά η Έλενα Ακρίτα για τον γιο του αρχιβασανιστή της Χούντας, Παναγιώτη Σκαλούμπακα.

Η ΝΔ διέγραψε τον Χρήστο Σκαλούμπακα για αναρτήσεις του στα social media Facebook Twitter
Πολιτική
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα

Πολιτική / Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ: Συμφωνία για ανταλλαγή επισκέψεων διοικητών μηχανοκίνητων μονάδων

Επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας θα είναι ο πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος και της τουρκικής ο Υφυπουργός Εξωτερικών, πρέσβης Μπουράκ Ακτσαπάρ
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελενοώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελεονώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

«Η προσέγγισή μου θα είναι ανθρωπιστική, αμιγώς κοινωνική και δεσμεύομαι ότι αν ο κόσμος με εμπιστευτεί θα ασκήσω και πολιτική και μάλιστα δυναμική» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Ο πατέρας Σκαλούμπακας βασανιστής και ο γιος - ίδιου ύφους και ήθους φάτσα κάρτα -, μέλος της ΝΔ το 2019 με αρχηγό Μητσοτάκη, που φιλοδοξεί να πρωθυπουργέψει όλων των Ελλήνων. Να είσαι "σύντροφος" δηλαδή με υμνητές βασανιστών...Και περίμεναν την Ακρίτα για να τον διαγράψουν. Πλήρης δημοκρατική επαγρύπνηση...Μήνυμα για όσες και όσους αγκαλιάζουν και φιλούν τον "λεβέντη που θα μας σώσει", όπως οι αντίστοιχοι του 2015 με τον Τσίπρα.Ερευνάτε τας γραφάς συμπολίτες του 21ου αιώνα, όχι "πίστευε και μη ερεύνα". Μην έχετε αυταπάτες...
Όσο και το Πασόκ (και κατ' επέκταση ο Σύριζα) συνέχεια της εμφυλιακής και μετεμφυλιακής αριστεράς - συν ΚΚΕ και λοιπές δυνάμεις. Για να είμαι όμως απολύτως ειλικρινής, το άβαταρ που επέλεξες λειτουργεί αποτρεπτικά για οποιαδήποτε προσπάθεια περαιτέρω συζήτησης.ΥΓ: Ο εμφύλιος τελείωσε. Get over it.