Η ΝΔ διέγραψε τον Χρήστο Σκαλούμπακα για αναρτήσεις του στα social media

Η ΝΔ διέγραψε τον Χρήστο Σκαλούμπακα για αναρτήσεις του στα social media Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
7

Με απόφαση του γραμματέα της ΠΕ της ΝΔ αποφασίστηκε η διαγραφή του Χρήστου Σκαλούμπακα από μέλος του κόμματος, καθώς και η απώλεια των δικαιωμάτων και αξιωμάτων που απορρέουν από αυτήν.

Στην απόφαση αυτή οδηγήθηκε η ΝΔ μετά από σειρά αναρτήσεων του κ. Σκαλούμπακα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που κρίθηκαν ανεπίτρεπτες για μέλος του κόμματος.

Το θέμα είχε αναδείξει και η Έλενα Ακρίτα μέσω Facebook, η οποία είχε υποχρεώσει τον κ. Σκαλούμπακα να της ζητήσει δημόσια συγγνώμη, για υβριστικούς χαρακτηρισμούς σε βάρος της. Η γνωστή δημοσιογράφος είχε δημοσιεύσει αναρτήσεις του κ. Σκαλούμπακα, ο οποίος έγραφε μεταξύ άλλων πως «ό,τι δεν σας έκανε ο πατέρας μου το 47 – 48, θα σας κάνω εγώ ανθελληνικά καθίκια» ενώ απειλούσε με χυδαίο τρόπο τι θα πράξει στους πολιτικούς του αντιπάλους όταν έρθει ξανά η δεξιά.

«Εσείς στη ΝΔ να χαίρεστε το εγγεγραμμένο μέλος σας Χ. Σκαλούμπακα με παλαιά και νέα τουίτ παρόμοιου ύφους και ήθους. Έχει φωτογραφηθεί τόσο με την κομματική του ταυτότητα όσο και με τον Αδωνι της καρδιάς σας. Ωραίο μήνυμα περνάει προεκλογικά, όχι;», είχε σχολιάσει χαρακτηριστικά η Έλενα Ακρίτα για τον γιο του αρχιβασανιστή της Χούντας, Παναγιώτη Σκαλούμπακα.

Η ΝΔ διέγραψε τον Χρήστο Σκαλούμπακα για αναρτήσεις του στα social media Facebook Twitter
Πολιτική
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Πολιτική / Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Τι αναφερει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του - Εθνική Στρατηγική για την Πρόληψη της Βίας και την Αντιμετώπιση της Παραβατικότητας Ανηλίκων
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Ο πατέρας Σκαλούμπακας βασανιστής και ο γιος - ίδιου ύφους και ήθους φάτσα κάρτα -, μέλος της ΝΔ το 2019 με αρχηγό Μητσοτάκη, που φιλοδοξεί να πρωθυπουργέψει όλων των Ελλήνων. Να είσαι "σύντροφος" δηλαδή με υμνητές βασανιστών...Και περίμεναν την Ακρίτα για να τον διαγράψουν. Πλήρης δημοκρατική επαγρύπνηση...Μήνυμα για όσες και όσους αγκαλιάζουν και φιλούν τον "λεβέντη που θα μας σώσει", όπως οι αντίστοιχοι του 2015 με τον Τσίπρα.Ερευνάτε τας γραφάς συμπολίτες του 21ου αιώνα, όχι "πίστευε και μη ερεύνα". Μην έχετε αυταπάτες...
Όσο και το Πασόκ (και κατ' επέκταση ο Σύριζα) συνέχεια της εμφυλιακής και μετεμφυλιακής αριστεράς - συν ΚΚΕ και λοιπές δυνάμεις. Για να είμαι όμως απολύτως ειλικρινής, το άβαταρ που επέλεξες λειτουργεί αποτρεπτικά για οποιαδήποτε προσπάθεια περαιτέρω συζήτησης.ΥΓ: Ο εμφύλιος τελείωσε. Get over it.