ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Καλαμάτα: Γκρέμισαν το περίπτερο της Χρυσής Αυγής με τις αφίσες του Παπαδόπουλου

Καλαμάτα: Γκρέμισαν το περίπτερο της Χρυσής Αυγής με τις αφίσες του Παπαδόπουλου Facebook Twitter
5

Άγνωστοι γκρέμισαν χθες το βράδυ το προεκλογικό περίπτερο της Χρυσής Αυγής στην Καλαμάτα, στους τοίχους του οποίου είχαν κολληθεί αφίσες με τον δικτάτορα Παπαδόπουλου. 

Στην αφίσα του δικτάτορα τα μέλη της Χρυσής Αυγής είχαν γράψει το σύνθημα «Ζεις μες τις καρδιές μας». Σύμφωνα με όσα μετέδωσε messinialive.gr η ομάδα αγνώστων κατεδάφισε το προεκλογικό περίπτερο του συνδυασμού «Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο» και έσκισαν τις αφίσες με τον δικτάτορα. Οι υπεύθυνοι του συνδυασμού βρέθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας για να καταγγείλουν το γεγονός.

Καλαμάτα: Γκρέμισαν το περίπτερο της Χρυσής Αυγής με τις αφίσες του Παπαδόπουλου Facebook Twitter
Φωτογραφία: .tharrosnews.gr
Καλαμάτα: Γκρέμισαν το περίπτερο της Χρυσής Αυγής με τις αφίσες του Παπαδόπουλου Facebook Twitter
Καλαμάτα: Γκρέμισαν το περίπτερο της Χρυσής Αυγής με τις αφίσες του Παπαδόπουλου Facebook Twitter
Φωτογραφία: messinialive.gr

Η τοποθέτηση του συγκεκριμένου περιπτέρου είχε προκαλέσει αρκετές κι έντονες αντιδράσεις από κόμματα και παρατάξεις. Σύμφωνα με το messinialive.gr πολιτικό κόμμα είχε απευθυνθεί στον εισαγγελέα ζητώντας την απομάκρυνση του περιπτέρου της Χρυσής Αυγής. 

Ελλάδα
5

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

Ελλάδα / Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

«Η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει να παρέχει οποιαδήποτε συνδρομή της ζητηθεί στην ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη, για τη διαλεύκανση της εν λόγω υπόθεσης» αναφέρεται στην ανακοίνωση
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Οι χρυσαυγίτες είναι ναζί,δεν έχουν καμία σχέση με τους Έλληνες και την Ελλάδα αφού ινδάλματά τους είναι ο Χίτλερ,ο Γκέμπελς,ο Ρούντολφ Ες και κάθε ναζιστικό απόβρασμα... Άπειρες φορές σε ομιλίες και στα περιοδικά τους έχουν υπερασπιστεί τους ναζί κατακτητές της Ελλάδας,τους ντόπιους δοσίλογους, ταγματασφαλίτες και μαυραγορίτες και έχουν κατηγορήσει και λοιδωρήσει όσους αντιστάθηκαν όπως π.χ. τους αντάρτες Κρητικούς στη μάχη της Κρήτης. Σπέρνουν το μίσος ανάμεσα στο λαό και πάντα κατά των διαφόρων ανθρώπων όπως πχ των μεταναστών, καλλιεργούν τον εθνικισμό και την ξενοφοβία και είναι υμνητές της χούντας. Είναι δολοφόνοι, μαστροποι, παιδόφιλοι, κλέφτες, αγράμματοι τραμπούκοι, ψυχικά άρρωστοι. Ο λαός πρέπει να τους καταψηφίσει στις εκλογές και να τους στείλει πίσω στους υπονόμους απο εκει που προήλθαν.
Αυτοί που καταστρατηγούν την Δημοκρατία είναι όσοι δεν ανέχονται χουντολάγνους σύμφωνα με εσένα να φανταστώ. Μαζευτείτε λίγο βρε νοσταλγοί του Παττακού και υμνητές του Μάλλιου.
Καλό θα είναι να μην προσδίδεις χαρακτηρισμούς σε άτομα που δεν ξέρεις, εγώ έγραψα για την Δημοκρατία με την ένοια της λέξεως όχι για την χούντα και τούς νοσταλγούς της.Παρακαλώ να σκέφτεσαι πριν σχολιάσεις...
H Χρυσή Αυγή παίζει έναν εξαιρετικά καλό ρόλο στο σημερινό θέατρο του πολιτικού σκηνικού. Γελοιοποιεί και δαιμονοποιεί όσους είναι αντίθετοι σε μία εντελώς παράλογη και επιζήμια για τη χώρα πολιτική των ανοιχτών συνόρων.Ένα μεγάλο μπράβο σε όσους αφήνουν ένα τσούρμο ναζιστές να υπάρχουν, πολύ έξυπνο κόλπο.