ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.5.2019 | 11:46

Nτρέπεται για εμένα;;

Γειά σε όλους και σε όλες.Πώς θα σας φαινόταν αν η κοπέλα σας(με την οποία είστε μαζί περίπου 2 μήνες) αποφεύγει να σας παρουσιάσει οπουδήποτε;;Τί εννοώ. Θέλω να γνωρίσω τους γονείς της, να δουν με τι άνθρωπο έχει σχέση η κόρη τους και μου λέει είναι νωρίς ακόμα. Θέλω να πάω να την πάρω απο την δουλειά ή να την συνοδεύσω σε μια εκδήλωση της δουλειάς της και μου λέει ότι δεν θέλει να δίνει δικαιώματα , ενώ της λέω ότι δεν πρόκειται να είμαι διαχυτικός ,ούτε καν να την αγκαλιάσω, απλώς να είμαι στον ίδιο χώρο με αυτή, να δω πως είναι η δουλειά της και αν τύχει να συστηθώ με κάποιον . Ούτε να το ακούσει αυτό. Όταν της εξέφρασα όλα αυτά που με προβληματίζουν μου ειπε και το άλλο, ότι δεν θέλει να με παρουσιάζει πουθενά, γιατί λεει ότι μπορεί αύριο να χωρίσουμε και δεν θέλει όλοι να της λένε μετά γιατί χώρισες και τέτοια. Είναι λογική αυτή; Δηλαδή να μην με παρουσιάζει σε κανέναν επειδή φοβάται ότι θα χωρίσουμε κάποια στιγμή, δηλαδή με τον φόβο θα ζούμε;Μήπως είναι κάτι άλλο, μήπως ντρέπεται για μένα , τί να σκεφτώ.
14
 
 
 
 
σχόλια
Φιλε μου, ή ντρεπεται για σενα (οτι δεν θα μπορεις να σταθεις διπλα της, και θα την κανεις ρεζιλι στους συναδελφους της) ή παιζει κατι αλλο παραλληλα.Δυο μηνες ειναι αρκετο διαστημα για να ξεκινησεις να γνωριζεις τον κυκλο της συντροφου σου.
Προκαλώ (όπως λέει και ο Μουτσινάς) αυτόν που έγραψε την εξ να μας γράψει ξανά σε 4 μήνες και τότε θα δείτε ότι είχα δίκιο και πως θα αντιστραφούν όλα όσα λέγατε. Έτσι τουλάχιστον πιστεύω, μπορεί να κάνω και λάθος. Θα δείξει..
Για να καταλάβω όσοι πατάτε ''δεν ταυτίζομαι'' , είναι επειδή είναι μόνο 2 μήνες ή κάτι άλλο;Εγώ πιστεύω ότι όταν κρύβεις τον άλλον, τότε δεν τον αγαπάς ή παίζει κάτι άλλο. Έτσι επίσης ενισχύεται και μια λέξη που λέγεται'' γκόμενος-α'', η οποία μόνο για καλό δεν την λέει κάποιος, αλλά υποτιμητικά και να δείξει ότι δεν είναι κάτι σοβαρό ο άλλος αλλά τον έχει για να περνάει καλά. Όταν θες κάποιον πολύ ούτε τον κρύβεις, ούτε φοβάσαι και καλά μη χωρίσετε, αλλά σκέφτεσαι την ζωή σου μαζί του . Έτσι τα βλέπω εγώ.
Βρε παιδιά υπάρχουν ζευγάρια που στους 2 μήνες μένουν μαζί , ή έχουν παντρευτεί κι όλας. Άλλα συγκατοικούν απο την 1η εβδομάδα κτλ κλτ. Μην είμαστε απόλυτοι.Στους 2 μήνες φυσικά και αγαπάς. Αν περνάς ποιοτικό χρόνο με τον άλλον , φυσικά. Και πριν τους 2 μήνες μην σου πω.Παράλογο να πάει να πάρει την κοπέλα του απο την δουλειά; Παράλογο να θέλει απλώς να την συνοδεύσει σαν να είναι φίλος της;;; Δηλαδή πρέπει να είναι σε δοκιμή έξι μήνες τουλάχιστον , για να δούμε αν μας κάνει έτσι;; Μέχρι τότε να τον έχουμε για ένα κρεβάτι , να μας πηγαίνει καμία βόλτα με το αυτοκίνητό του για να μην ξοδευόμαστε , να βγαίνουμε να μας κερνάει και μετά να κάνουμε σαν να μην έχουμε σχέση. Συγνώμη αλλά αυτά για εμένα είναι τα παράλογα και όχι αυτά που λέει ο φίλος. Ίσως το μονο παράλογο να είναι οι γονείς, αλλά μια έστω τυπικη επαφή θα μπορούσαν να την έχουν, Τίποτα παραπάνω.
Υπάρχουν ζευγάρια όπως λες που μένουν μαζί από την πρώτη μέρα) ξέρω κι εγώ ένα τέτοιο) όπως υπάρχουν και ζευγάρια που χωρίζουν μετά από 40 χρόνια γάμου (ξέρω και τέτοιο). Το τι κάνει ένα ζευγάρι δεν είναι υποχρεωτικό να το κάνει και κάποιο άλλο, δεν υπάρχει εγχειρίδιο γι αυτά τα πράγματα. Όπως νιώθει ο καθένας. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση η κοπέλα δεν θέλει να τους φέρει σε επαφή. Δεν είναι ούτε καλό ούτε κακό. Δώσε λίγο χρόνο
Εσύ την έχεις παρουσιάσει στους γονείς σου και στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, δηλαδή;Με φίλους σας, είτε δικούς σου, είτε δικούς της, έχετε βγει; Το crash test γίνεται συνήθως, εκεί. Αν και κρατώ μια επιφύλαξη, γιατί ο χρόνος που είστε μαζί, είναι όντως πολύ λίγος.
Καθόλου καλό σημάδι φίλε μου. Κάτι κρύβει η κοπέλα. Στην θέση σου θα προβληματιζόμουν αρκετά. Ίσως έχει παράλληλη σχέση , ίσως την συμφέρει να δείχνει ότι είναι μόνη της για να έχει τα τυχερά της, πολλά ίσως υπάρχουν. Να ντρέπεται για εσένα το βλέπω δύσκολο, το πιο πιθανό είναι αυτό που σου είπα. Όσο για την δικαιολογία φοβάμαι μη χωρίσουμε, είναι εντελώς γελοία. Αν ίσχυε κάτι τέτοιο τότε κανείς δεν θα έκανε τίποτα με καμία και θα μέναμε όλοι στο ράφι. Οι σχέσεις φυσικά και έχουν ρίσκο, αλλά δεν μπορείς να σκέφτεσαι συνέχεια ότι αύριο θα χωρίσουμε. Μίλα μαζί της και ζήτα της να σου πει ακριβώς τι φοβάται , πες της εσύ τι φοβάσαι επίσης και βρείτε μια λύση αν και δεν είμαι αισιόδοξος για την έκβαση της σχέσης σας.
Είναι κακό να την συνοδεύσει κάπου ή να πάει στην δουλεια της να την πάρει;; ΄Η να έχει έστω μια απλή επαφή με τους γονείς της; Δεν σου είπα να πάει να την ζητήσει σε γάμο, αλλά τουλάχιστον ένα γειά κάτι. Τόση μυστικότητα , τόσος φόβος δεν είναι λίγο περίεργο; Δηλαδή πόσος καιρός πρέπει να περάσει; 2 μήνες και δεν ξέρεις ακόμα ποιόν έχεις δίπλα σου; Σίγουρα έχεις καταλάβει κάποια πράγματα.
Τιποτα δεν εχεις καταλαβει στους 2 μηνες. Και ας τα παρουμε ενα ενα. Δουλεια γιατι να δωσεις δικαιωματα για κουτσομπολιο; Στις εκδηλωσεις μπορει να μην θελει να την συνοδευσει για χιλιους λογους μπορει να προτιμα να πηγαινει με αλλα ατομα,να κρατησει την ατομικοτητα της. Αν το ιδιο συνεχιστει ομως και πχ. στους 6 μηνες τοτε ναι θα ειναι περιεργο.

Απεργία την Πρωτομαγιά