Ιατρικό ανακοινωθέν για 8χρονη Αλεξία: Επιδεινώθηκε η υγεία της - Σε κρίσιμη κατάσταση

Ιατρικό ανακοινωθέν για 8χρονη Αλεξία: Επιδεινώθηκε η υγεία της - Σε κρίσιμη κατάσταση Facebook Twitter
EUROKINISSI
3

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει η 8χρονη Αλεξία που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι και, σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν, παρουσιάζει εικόνα βαρείας νευρολογικής συνδρομής.

Το ανήλικο κορίτσι νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παίδων «Π. & Α. Κυριακού» μετά από τον τραυματισμό της από αδέσποτη σφαίρα την Κυριακή του Πάσχα.

Όπως γνωστοποίησαν οι γιατροί, την Τετάρτη (16/5) η Αλεξία επαναδιασωληνώθηκε λόγω αδυναμίας διατήρησης του αεραγωγού. Την περασμένη Κυριακή, οι γιατροί είχαν αποσωληνώσει την 8χρονη, επισημαίνοντας όμως, πως αν επιδεινωθεί η αναπνευστική της λειτουργία, υπάρχει περίπτωση να επαναδιασωληνωθεί.

Για το επίπεδο συνείδησης του κοριτσιού, οι γιατροί είχαν πει ότι έχει ανοιχτά τα μάτια, κινεί τα άκρα ομότιμα κατόπιν ερεθίσματος και προφέρει ήχους αλλά δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον.

Ελλάδα
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια