Eurovision 2019: Κατερίνα Ντούσκα και Τάμτα πέρασαν στον τελικό

Eurovision 2019: Κατερίνα Ντούσκα και Τάμτα πέρασαν στον τελικό Facebook Twitter
2

Στη μάχη για μια θέση στον τελικό του 64ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision ρίχθηκαν απόψε Ελλάδα και Κύπρος, με την Κατερίνα Ντούσκα και την Τάμτα να περνούν στον τελικό. 

Η Ελλάδα εμφανίστηκε στη 16η θέση του πρώτου ημιτελικού με την Κατερίνα Ντούσκα και το τραγούδι «Better Love», το οποίο έχει γράψει μαζί με τον Έλληνα τραγουδοποιό Leon of Athens και τον τραγουδοποιό σκωτσέζικης καταγωγής David Sneddon, ενώ πρώτη, στον ίδιο ημιτελικό, εμφανίστηκε η Τάμτα με το τραγούδι «Replay» εκπροσωπώντας την Κύπρο.

«Θα δείτε μια επανάσταση αγάπης! Στη σκηνή θα είμαστε έξι γυναίκες και θα υπάρχει ένας κοινός κώδικας ανάμεσα στο βιντεοκλίπ και σε αυτό που ετοιμάσαμε, όμως θα είναι κάτι πολύ διαφορετικό, πιο ώριμο και πιο δυναμικό», είχε δηλώσει πριν λίγες ημέρες η Κατερίνα Ντούσκα για την παρουσίαση του «Better Love» στην σκηνή της Eurovision 2019.


Δεκαεπτά χώρες εμφανίστηκαν στη σκηνή του Τελ Αβίβ, στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision για μια θέση στον τελικό του Σαββάτου, ωστόσο μόνο δέκα πήραν το εισιτήριο μετά την ψηφοφορία των κριτικών επιτροπών, αλλά και του τηλεοπτικού κοινού.

Οι δέκα χώρες που πέρασαν στον τελικό είναι Ελλάδα, Λευκορωσία, Σερβία, Κύπρος, Εσθονία, Τσεχία, Αυστραλία, Ισλανδία, Σαν Μαρίνο, Σλοβενία.

Δείτε τα βίντεο με τις εμφανίσεις της Ελλάδας και της Κύπρου:

 
 
TV & Media
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Diddy έχασε την αγωγή των 100 εκατ. κατά του NBC για το «Bad Boy» ντοκιμαντέρ

TV & Media / Ο Diddy έχασε την αγωγή των 100 εκατ. κατά του NBC για το ντοκιμαντέρ «Bad Boy»

Δικαστής στη Νέα Υόρκη απέρριψε την αγωγή των 100 εκατ. δολαρίων που είχε καταθέσει ο Sean “Diddy” Combs κατά του NBCUniversal και του Peacock για το ντοκιμαντέρ Diddy: The Making of a Bad Boy, κρίνοντας ότι δεν μπορούσε να στηριχθεί ο ισχυρισμός πως το φιλμ ήταν αυτό που του κατέστρεψε τη φήμη.
THE LIFO TEAM
Αντιδράσεις για το «Unconditional», το νέο ισραηλινό θρίλερ του Apple TV+

TV & Media / Αντιδράσεις για το «Unconditional», το νέο ισραηλινό θρίλερ του Apple TV+

Η νέα σειρά του Apple TV+ κάνει πρεμιέρα στις 8 Μαΐου, όμως η καμπάνια της έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις, με επικριτές να κατηγορούν την πλατφόρμα ότι εξωραΐζει την εικόνα του Ισραήλ μέσα στη συγκυρία του πολέμου στη Γάζα.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Απελπιστική η ελληνική παρουσία... Ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να στείλει η Ελλάδα στο ισραηλινό πανηγύρι.Ανέμπνευστο το τραγούδι, θαμπή και αποκρουστικά ένρινη η φωνή της άχαρης τραγουδίστριας, άθλιο το ρούχο της και εν γένει τα εικαστικά, αλλά και τα κιτς χορογραφικά με τις ξιφομάχους μπουμπούκες... Ευτυχώς που η Τάμτα και η παρουσία της Κύπρου είχαν κάτι να πουν.