Νέα Δημοκρατία: Ζητά απαντήσεις για το αν φιλοξενήθηκε υπουργός στο σκάφος της Παναγοπούλου

Νέα Δημοκρατία: Ζητά απαντήσεις για το αν φιλοξενήθηκε υπουργός στο σκάφος της Παναγοπούλου Facebook Twitter
EUROKINISSI
3

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία σχετικά το δημοσίευμα των «Νέων» που αναφέρει ότι πέρα από τον Αλέξη Τσίπρα και κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης έκανε διακοπές στη θαλαμηγό της Κατερίνας Παναγοπούλου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΔ αναφέρει πως οι διακοπές των πολιτικών είναι σεβαστές, αλλά πρέπει να γίνονται γνωστές. Παράλληλα καλεί το Μαξίμου να απαντήσει αν είναι αλήθεια ότι στο σκάφος φιλοξενήθηκε και μέλος της κυβέρνησης.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Σε σημερινό δημοσίευμα των "Νέων" αναφέρεται ότι αμέσως μετά τις μυστικές διακοπές του κ. Τσίπρα στο σκάφος της κ. Παναγοπούλου, στην ίδια θαλαμηγό έκανε, επίσης, δωρεάν κρυφές διακοπές και άλλο κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος.

Οι ιδιωτικές διακοπές των πολιτικών είναι καθ' όλα σεβαστές, αλλά οφείλουν για προφανείς λόγους να γίνονται γνωστές. Το ερώτημα, λοιπόν, προς το Μαξίμου είναι σαφές: Ισχύει ή όχι ότι στη θαλαμηγό Παναγοπούλου φιλοξενήθηκε μυστικά και κορυφαίος υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ;».

Πολιτική
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυξάνονται οι ροές μεταναστών σε Κρήτη και Γαύδο: Στη Λιβύη Πλεύρης και Ευρωπαίοι για συνομιλίες με Ντμπέιμπα - Χαφτάρ

Πολιτική / Αυξάνονται οι ροές μεταναστών σε Κρήτη και Γαύδο: Στη Λιβύη Πλεύρης και Ευρωπαίοι για συνομιλίες με Ντμπέιμπα - Χαφτάρ

Ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία, με τη συμμετοχή των υπουργών Εσωτερικών της Ιταλίας και της Μάλτας, μετέβη στη Λιβύη για διαβουλεύσεις με τις πλευρές των Ντμπέιμπα και Χαφτάρ
LIFO NEWSROOM
Νίκος Χριστοδουλάκης: «Υπάρχει ένα οργανωμένο δίκτυο που αφαιμάζει κοινοτικούς πόρους με πολιτική κάλυψη»

LiFO politics / Νίκος Χριστοδουλάκης: «Ένα οργανωμένο δίκτυο αφαιμάζει κοινοτικούς πόρους με πολιτική κάλυψη»

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών και καθηγητής Νίκος Χριστοδουλάκης μιλά στη Βασιλική Σιούτη για το σκάνδαλο στον ΟΠΕΚΕΠΕ, δίνει τη δική του ερμηνεία και εκτιμά ότι η κρίση «δεν μας έκανε σοφότερους, αλλά χειρότερους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Πλεύρης: «Άσυλο τέλος για μουσουλμάνους από την Συρία»

Πολιτική / Πλεύρης: «Άσυλο τέλος για μουσουλμάνους από την Συρία»

«Eκδόθηκαν οι πρώτες αρνητικές αποφάσεις για αιτούντες προερχόμενους από τη Συρία, αφού συνεκτιμήθηκε ο λόγος της φυγής τους σε συνδυασμό με τα προσωπικά τους χαρακτηριστικά» δήλωσε ο υπουργός υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
LIFO NEWSROOM
Εμμένει στην πρόταση για κυβέρνηση ειδικού σκοπού ο Νίκος Φαραντούρης - Αποστάσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Εμμένει στην πρόταση για κυβέρνηση ειδικού σκοπού ο Νίκος Φαραντούρης - Αποστάσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ

Παρά τις αποδοκιμασίες από κομματικές πηγές, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνει τη θέση του υπέρ κυβέρνησης κοινής αποδοχής, με στόχο την κάθαρση
LIFO NEWSROOM
Μέρκελ στην Αθήνα: «Κάποια στιγμή έβαλα τα κλάματα από την πίεση - Ήμουν αντίθετη με το Grexit»

Πολιτική / Μέρκελ στην Αθήνα: «Κάποια στιγμή έβαλα τα κλάματα από την πίεση - Ήμουν αντίθετη με το Grexit»

Η Άνγκελα Μέρκελ επέστρεψε στην Αθήνα με αφορμή την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας της «Ελευθερία» και μίλησε δημόσια για την πιο δραματική δεκαετία της ελληνικής σύγχρονης ιστορίας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Για θεωρηθεί αξιόπιστη μια κατηγορία σαν αυτή ( "τι έκανε ο Χ πάνω στο σκάφος του Ψ") εκτιμώ ότι πρέπει να υπάρχουν απτά οικονομικά διακυβεύματα. Στις περιπτώσεις τύπου SIEMENS ή/και ΝΟVARTIS υπήρχαν συμβάσεις η κρατικό χρήμα. Εδώ δεν έχω ακούσει ακόμη τι ακριβώς συμβασιοποίησε/κεφαλαιοποίησε η κα Παναγοπούλου. Ακόμη και στην περίπτωση Πετσίτη όπου κάποιοι λένε ότι "ναι μεν προσσεγγισε" το Μαξίμου αλλά "έφαγε πόρτα" και έφυγε άπρακτος" δεν έχω ακούσει αν κεφαλαιοποιήθηκε/συμβασιοποιήθηκε κάτι.Αν κάποιος γνωρίζει κάτι περισσότερο ας περάσει κανα link! (Κατά προτίμηση εκτός "μακελειού")
Στα πρώτα μεταπολεμικά χρόνια, η ελληνική κοινωνία - στην πλειοψηφία της φτωχή μικροαστική και αγροτική -, επεδίωκε να διεκδικήσει την¨"αξιοπρέπειά" της απέναντι στην - καλώς ή κακώς υπαρκτή - μεγαλοαστική και πλούσια τάξη.Κατά καιρούς λοιπόν παρουσιάζονταν φαινόμενα σουσουδισμού, από όσους και όσες βιάζονταν να δείξουν ότι αυτοί είναι καλύτεροι από τους υπόλοιπους και πάντως έχουν θεόθεν μια ανώτερη καταγωγή και - άρα - επεδίωκαν να ανέβουν κοινωνικό σκαλί, να γίνουν και αυτοί "καποιοι" (χιλιοτραγουδισμένα αλλά και φιλμογραφημένα αυτά).Οι Τσίπρας και Μητσοτάκης - με διαφορετική αφετηρία ο καθένας -, έχουν και οι δύο χαρακτηριστικά πολιτικού σουσουδισμού, "σκίζονται" να αποδείξουν στην ελληνική κοινωνία ότι είναι παντελώς αθώοι του πολιτικού παρελθόντος τους και αμφότεροι θεόσταλτοι να μας "σώσουν" τους δυστυχείς.Αυτό που δεν έχουν καταλάβει, είναι ότι ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΟΥΣ "ΣΩΤΗΡΕΣ" - έχουμε πείρα πια και από αυτούς τους ίδιους -, ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΖΗΤΑΜΕ. Η χώρα τώρα στερείται το κυρίως φαγητό αν έχουν καταλάβει (και φταίνε και των δύο τα κόμματα για αυτό). Και ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ, Η ΧΩΡΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΣΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ. Και οι Τσίπρας - Μητσοτάκης μας πλασσάρουν ακόμη ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΑ ιδεολογικά ρεπανάκια και λοιπά ορντέβρ, με πολιτικούς σαν τους Πολλάκη και Κεφαλογιάννη. .