Δημήτρης Κουφοντίνας: Απορρίφθηκε το αίτημα για άδεια

Δημήτρης Κουφοντίνας: Απορρίφθηκε το αίτημα για άδεια Facebook Twitter
Απορρίφθηκε το αίτημα άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα. EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
3

To Συμβούλιο Πλημμελειοδικών του Βόλου απέρριψε το αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα για χορήγηση νέας άδειας.

Αρνητική είναι η απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου στο αίτημα του ισοβίτη Δημήτρη Κουφοντίνα για τη χορήγηση νέας τετραήμερης άδειας, όπως είχε αιτηθεί προ ημερών. Σύμφωνα με το υπ' αριθμόν 93/2019 βούλευμα το αίτημά, του καταδικασθέντος 11 φορές σε ισόβια Δημήτρη Κουφοντίνα, απορρίφθηκε ομόφωνα διότι οι δικαστές έκριναν ότι μπορεί να πληροί τις τυπικές, αλλά δεν πληροί τις ουσιαστικές προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας νοσηλεύεται από την περασμένη Δευτέρα στο «Αχιλλοπούλειο» νοσοκομείο Βόλου, όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία την τέταρτη ημέρα αφότου άρχισε απεργία πείνας, επειδή του αρνήθηκαν την έβδομη κατά σειρά άδεια που είχε αιτηθεί. Ο ισοβίτης κατάδικος που μεταφέρθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου, εξετάστηκε από τους γιατρούς και διαπιστώθηκε ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα υγείας. Αρνείται να δεχτεί ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, αλλά και να δεχτεί τροφή και νερό σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Έκτοτε κρατείται φρουρούμενος σε ειδικό χώρο, σε υπόγειο του νοσηλευτικού ιδρύματος, γεγονός που έχει προκαλέσει την αντίδρασή του, καθώς θεωρεί τις συνθήκες κράτησής του «απάνθρωπες και βάναυσες». Επίσης ζήτησε να μεταφερθεί σε άλλη πτέρυγα του νοσοκομείου δηλώνοντας την ενόχληση του για τις συνθήκες νοσηλείας του δίπλα στο νεκροτομείο. 

Το ΑΠΕ-ΜΠΕ επικοινώνησε με τη διοίκηση του «Αχιλλοπούλειου» νοσοκομείου, όπου αναμένουν την επίσημη δικαστική απόφαση για τη μη χορήγηση άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα και θα ενεργήσουν αναλόγως για τη μεταφορά του στις φυλακές Κασσαβετείας Βόλου ή για τη συνέχιση της παραμονής του στο νοσοκομείο.

Η απόφαση του δικαστικού συμβουλίου στη σκιά των βαρύτατων απειλών που εκτόξευσε ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα κατά της ζωής των δικαστών και υπό το βάρος αλλεπάλληλων καταστροφών που έχουν γίνει από την συγκεκριμένη συλλογικότητα με αίτημα την χορήγηση άδειας στον Κουφοντίνα. 

Ελλάδα
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Αποκλείεται να συνέβει αυτό. Αφού τόσοι πολλοί εγκυροι σχολιαστές της επικαιρότητας μας διαβεβαίωναν ότι η μεταμέλεια δεν παίζει ΚΑΝΕΝΑ ρόλο σύμφωνα με τον νόμο στη χορήγηση άδειας. Δεν πιστεύω ούτε στιγμή το ενδεχόμενο να ήταν απατεώνες ή άσχετοι.