Υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία ο Ψαριανός στις βουλευτικές εκλογές

Υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία ο Ψαριανός στις βουλευτικές εκλογές Facebook Twitter
3

Με τη Νέα Δημοκρατία θα είναι υποψήφιος στον Νότιο Τομέα της Β' εκλογικής περιφέρειας Αθηνών ο Γρηγόρης Ψαριανός, σύμφωνα με ενημέρωση από την Πειραιώς.

Στη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ο Γρηγόρης Ψαριανός ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να παραμείνει ανεξάρτητος βουλευτής μέχρι τις εθνικές εκλογές.

Η επιθυμία του έγινε σεβαστή από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος τον καλωσόρισε στην «προσπάθεια που καταβάλλει η ΝΔ, με πρόσωπα και δυνάμεις από όλο το δημοκρατικό φάσμα, για την επούλωση των πληγών που προκάλεσε στη χώρα η καταστροφική διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ».

Πολιτική
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
- έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε κυβέρνηση.- πήγε στη ΔΗΜΑΡ, στο 1% η ΔΗΜΑΡ.- πήγε στο Ποτάμι, διαλύθηκε η Κ.Ο. του Ποταμιού.- έφυγε από το Ποτάμι, ξανάγινε η Κ.Ο. του Ποταμιού.- πήγε στη ΝΔ... δικό σας.