Ανακοίνωση του Νοσοκομείου Παίδων για την 8χρονη Αλεξία που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα

Ανακοίνωση του Νοσοκομείου Παίδων για την 8χρονη Αλεξία που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα Facebook Twitter
3

Κρίσιμη αλλά σταθερή χαρακτηρίζουν οι γιατροί τη μετεγχειρητική κατάσταση της υγείας της 8χρονης Αλεξίας, που τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι την Κυριακή του Πάσχα, από την σφαίρα που έριξε με το περίστροφο του ο 54χρονος, στις Θεσπιές Βοιωτίας.

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση του Νοσοκομείου Παίδων «Παν. & Α. Κυριακού», η 8χρονη έχει χειρουργηθεί, για διαμπερές τραύμα εκ πυροβόλου όπλου και έχει υποβληθεί σε αποσυμπιεστική κρανιεκτομή (Δ) κροταφικής χώρας και ινιακής χώρας καθώς και σε αφαίρεση της βολίδος.

Έκτοτε παραμένει διασωληνωμένη στη ΜΕΘ σε βαθιά καταστολή. Η κατάσταση και η πορεία της είναι σταθερή, η ενδοκράνιος πίεση με 24ωρη καταγραφή ελεγχόμενη και πρόκειται να υποβληθεί σε νέα απεικόνιση (Μαγνητική τομογραφία).

Συμπερασματικά η κατάστασή της είναι κρίσιμη μεν σταθερή όμως αρκετά 24ωρα με μία μικρή αισιοδοξία όσον αφορά την εξέλιξή της, καταλήγει η ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Υπενθυμίζεται ότι στον 54χρονο που πυροβόλησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά η 8χρονη που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα αλλά και η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ένας απαράδεκτος, ανεύθυνος άνθρωπος, που μετράει πάνω από μισό αιώνα ζωής, παρόλα αυτά προσποιήθηκε τον μετανιωμένο, αφού είχε κάνει ό,τι μπορούσε για να μην ανακαλυφθεί ότι αυτός ήταν υπαίτιος.Τότε που σκοτώθηκε το παιδάκι στο προαύλιο του σχολείου του στο Μενίδι αυτός πού ήταν; Σε ποιον πλανήτη ζούσε; Τόσος ντόρος έγινε τότε, ακόμα κι όσοι δεν έχουμε πιάσει πιστόλι στα χέρια μας μάθαμε πού σκατά μπορεί να πάει μια αδέσποτη σφαίρα που αμολήθηκε στον αέρα: Δεν μπαίνει σε τροχιά στο διάστημα, πίσω στην γη επιστρέφει και καρφώνεται όπου βρει. Πόσοι ανεγκέφαλοι θα σκοτώσουν ανυποψίαστα παιδάκια μέχρι να το εμπεδώσουμε;